Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun 20 yarışmacı varsa 1000 den fazla da oy kullanan varHerkesin damak tadına göre varGel abla geeel,kurabiyeye geeelAyy bu yarisma nasil olucak acaba 17 tarif 20 yi bulur bide yandik he
İnan aklıma bile gelmedi4 veli bekledik zatenBizde ancak çocuklara ikramda bulunduk Durun sunum yapmam lazım diyemezdimÖğretmenler alışkın aslında kameraya alınmasına.Nette ben bu hafta çok gördüm sınıfta çekim yapanı.
Hayırlı geceler canım hoşgeldin nasılsınHayırlı geceler
Hayırlı geceler Sen de bu ara hep çıkacağım zaman geliyorsunHayırlı geceler
Hoşbuldum canım İyiyim, sen nasılsın Nevoş'umHayırlı geceler canım hoşgeldin nasılsın
Hayırlı geceler Sen de bu ara hep çıkacağım zaman geliyorsun
Çok şükür ablam seni sormalıSelam canım iyidir sen nasılsın
İyiyim canım çok şükürEşim bugün biraz geç gelecek ben de biraz kkda takılayım dedimHoşbuldum canım İyiyim, sen nasılsın Nevoş'um
Daha erken nereye
Canım daha önce yaptığımız kurabiyeler kategoriside öyle olmuştu30 kişi katılmıştı yani 30 tarif vardıAma bu sefer tarifler çifter olunca sayı 2 ye katladıÇok şükür ablam seni sormalı
Yeni çok leziz tarifler gelmiş bu kategorinin bu kadar şenlik olacağını bilmiyodum.:)
Erken miii?Bu saatlere kaldığım çok nadirdirHoşbuldum canım İyiyim, sen nasılsın Nevoş'um
Daha erken nereye
Ben de örgüye ara verip bir bakayım dedim size Gündüzler kısa, hemen akşam oluyor iş güçle, kalan 1-2 sattede örgü yapıyorumSık gelemiyorum bu araİyiyim canım çok şükürEşim bugün biraz geç gelecek ben de biraz kkda takılayım dedim
Sanki o zaman oylamaya katılım az olmuş gibi geldi banaCanım daha önce yaptığımız kurabiyeler kategoriside öyle olmuştu30 kişi katılmıştı yani 30 tarif vardıAma bu sefer tarifler çifter olunca sayı 2 ye katladı
Bir ara ben de örgüye merak sarmıştım.Eşime hırka,paspas örmüştüm.Kaç sene geçti paspas hala yepyeni duruyor.Ben de örgüye ara verip bir bakayım dedim size Gündüzler kısa, hemen akşam oluyor iş güçle, kalan 1-2 sattede örgü yapıyorumSık gelemiyorum bu ara
Gece daha yeni başlıyor amaErken miii?Bu saatlere kaldığım çok nadirdir
Ay hadi ya. Ciden mi 30 da cokmus insan karar veremez.Canım daha önce yaptığımız kurabiyeler kategoriside öyle olmuştu30 kişi katılmıştı yani 30 tarif vardıAma bu sefer tarifler çifter olunca sayı 2 ye katladı
Benimde şu sıralar hiç vaktim olmuyor..Benim ufaklık 1.sınıf olunca ancak onunla uğraşıyorum..Ev işi yemek vs olunca sıra gelmiyorBen de örgüye ara verip bir bakayım dedim size Gündüzler kısa, hemen akşam oluyor iş güçle, kalan 1-2 sattede örgü yapıyorumSık gelemiyorum bu ara
O zamanlar bildirim verilmiyorduSanki o zaman oylamaya katılım az olmuş gibi geldi bana
İnsanın kendi yaptığı daha dayanıklı oluyor Hazırlar sökülüp gidiyor hemenBir ara ben de örgüye merak sarmıştım.Eşime hıra,paspas örmüştüm.Kaç sene geçti paspas hala yepyeni duruyor.
Bence de süper olduUygun kategorileri çifter çifter yapalımAy hadi ya. Ciden mi 30 da cokmus insan karar veremez.
Değişiklik iyidir iki tarif olayi da güzel oldu vay be
Bu sıralar ben de geç yatıyorum ama kimse olmuyorGece daha yeni başlıyor ama