- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
Sağol nevosum .Haklısın canım hepimizin farklı koşturmaları var.Ben de çok gelemiyorum şu sıralar
Allah kolaylık versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol nevosum .Haklısın canım hepimizin farklı koşturmaları var.Ben de çok gelemiyorum şu sıralar
Allah kolaylık versin
cimcimegfb kız sen ne kadanda sevimlisin öyle, ben senden daha çok hamile duruyorum
Benim göbeğim sizin göbeklerinizi döver.Aynen katılıyorum.
Ben geldim diye mi kaçıyorsun?Deynepnaz hoşgeldin ben dinlenmeye geçeyim
Yookk yok dışardaydım eve geldim. birşeyler hazırlayayım. Yarın için erken kalkacamBen geldim diye mi kaçıyorsun?
Durduğun kabahatBen de şimdi senin takımı dikizliyordum
Durduğun kabahatBen de şimdi senin takımı dikizliyordum
Tabloda olmadan da fırsat buldukça bodoslama dalıyorum zatenHiç şaşırmadım
Bilgilerini yaz da tabloya ekleyeyim seni de , tabloda sıkı kural yok , muhabbet yeter
Beğenip kaçma , ben oradan kafamı pek kaldıramıyorum , muhabbete gelin
Tabloda olmadan da fırsat buldukça bodoslama dalıyorum zaten
Bu kategoride yokum ama çıkamıyorum buradan
Bayağı zayıfladın senhava atacaksın bana orada değil mi?
NEEEE Nevreste 8 kilo mu almış,tamam söylemem aramızdaBir de benim diyete ihtiyacım yok deyip duruyorYok seni de yanıma alacağım nevoya hava atacağız beraber
Benden duymuş olma 8 kilo almış .
Kaç aydır bir gram bile almadım hatta vermiş olabilirimNereden uyduruyorsunuzNEEEE Nevreste 8 kilo mu almış,tamam söylemem aramızdaBir de benim diyete ihtiyacım yok deyip duruyor
Aaaaa üstüme iyilik sağlıkYok seni de yanıma alacağım nevoya hava atacağız beraber
Benden duymuş olma 8 kilo almış .
Orada yapmana benzemez burası.Diğer yarışmacılar seni ortaya alıp bir güzel benzetirlerBurada da sürekli anons yaparım Oylar Ausencia 'ya
Sus çaktırma şurada ikna etmeye çalışıyorumOrada yapmana benzemez burası.Diğer yarışmacılar seni ortaya alıp bir güzel benzetirler
Zaten Ausencia yemek yemeye yemeye ,yapmayı da unutmuş diyollaBen hevesi kırılmasın diye katıl dedimSus çaktırma şurada ikna etmeye çalışıyorum
Zaten normalde çok beceremiyorduYani uzun zamandır tariflerini görmediğim için aklımda öyle kalmışYanılıyor olabilir miyimŞimdi eski tariflerine gidip bakamamBizi bir şekilde ikna etsinZaten Ausencia yemek yemeye yemeye ,yapmayı da unutmuş diyollaBen hevesi kırılmasın diye katıl dedim
Ausencia diyette olduğu için malzemeden çalar hep.Bugün yediği yemekleri görsen sen.Hepsini bir öğünde yesem yine doymam ben.Zaten normalde çok beceremiyorduYani uzun zamandır tariflerini görmediğim için aklımda öyle kalmışYanılıyor olabilir miyimŞimdi eski tariflerine gidip bakamamBizi bir şekilde ikna etsin
O zaman kurabiyeler yağsız ve şekersiz olurKafamıza atsa kafamız kırılırAusencia diyette olduğu için malzemeden çalar hep.Bugün yediği yemekleri görsen sen.Hepsini bir öğünde yesem yine doymam ben.