O kuralı iptal etmiştikTek seçenek ile devam ediyoruzBiraz daha bol tarif olur inşallah, o zaman oy hakkını 2 ye çıkartırsınız belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kuralı iptal etmiştikTek seçenek ile devam ediyoruzBiraz daha bol tarif olur inşallah, o zaman oy hakkını 2 ye çıkartırsınız belki
Kız kurabiye yapta gel oyumu sana veririm
Sensiz toplanamıyoruz niye ihmal ediyorsunBen olmayınca sohbet az oldu
Nana sen kurabiye yapmış mıydın ben göremedimKız kurabiye yapta gel oyumu sana veririm
Sensiz toplanamıyoruz niye ihmal ediyorsun
Ben iki tane seçtim ama nolcekO kuralı iptal etmiştikTek seçenek ile devam ediyoruz
cimcimegfb kız sen ne kadanda sevimlisin öyle, ben senden daha çok hamile duruyorum
Hayır nevroş ama yapacağımNana sen kurabiye yapmış mıydın ben göremedim
cimcimegfb kız sen ne kadanda sevimlisin öyle, ben senden daha çok hamile duruyorum
Mesaj tekniği bile aynı. Mesajlar karışıyorcimcimegfb , zor olmadı hem de hiç. Vakti gelince zorluk olmadı. Kendiliğinden oldu
cimcimegfb , zor olmadı hem de hiç. Vakti gelince zorluk olmadı. Kendiliğinden oldu
Kız doğru söyle ust kattaki Nermin abla misin senMesaj tekniği bile aynı. Mesajlar karışıyor
Eyvah bu fenaysa öncekini dusunmuyorumAy öyle deme bunda fena sistim canım . oğlumu bu haldeyken doğurmuştum. bu hamilelik beni çok zorladı .
Yok ben senim ruh ikizin, kampanya üyeliğinKız doğru söyle ust kattaki Nermin abla misin sen
Haklısın canım hepimizin farklı koşturmaları var.Ben de çok gelemiyorum şu sıralarEymen le ilgileniyorum Nevom . kış gelince bide fena üstüme düştü . yavaş yavaşta temizlik falan yapıyorum . hiç halım kalmıyor
O piti piti karamela sepeti terazi lastik cimnastik diye saymaya başlaBen iki tane seçtim ama nolcek
Eyvah bu fenaysa öncekini dusunmuyorum
Tamam ben de bekliyorumHayır nevroş ama yapacağım
Çok güzel kurabiye yaparım
Aynen katılıyorum.cimcimegfb kız sen ne kadanda sevimlisin öyle, ben senden daha çok hamile duruyorum