- 23 Ağustos 2012
- 49.354
- 228.463
Takmak zorunda bırakılıyorsun bazen. Hayatımda uğraşacak çok şeyim var. Bunlardan biri kendimi sıkkın olduğum insanlar konusunda ifade etmek. Eminim ki sizde yorum yaparken başka uğraşacak bir işiniz olmadığından değil, o an yapmak istediğiniz için yapıyorsunuzdur.
Sizin düşündüğünüz gibi düşünürsek ya da belki başka işiniz yoktu.
Altı üstü 2 dedikoducu kadın için
Bu konu başlığı
Bu Manas destanı
çok olmamış mı?
Yani 2 kadının dedikodu yapması ne hayatın gerçeği, ne de yüze tüküren bir durum bence. Kanser değil, kardeş kazığı değil sltı üstü 2 kadın.
O anons ne alaka yani kimse durdurmadı mı manyak kadını?
A a deli heralde.
Allah akil fikir versin. Okurken bile deliye döndüm. Senin kınan senin kararın. İstediğin yerde istediğin şekilde kına gecesi yapma hakkına sahipsin. Ben asil suçu eltin orada terbiyesizlik yaparken ona engel olmayan diğer erkek tarafı hanımlarında buldum. En azından gerçek yüzünü erkenden gördün buna şükretmelisin. Tekrar ayni yılanin deliğinden sokulmamak için bir daha bu kadar yakinlastirmazsin...
Aaa şok oldum delimi ya eltin
Niye bu kadar dertlenmiş adam oturamadı diye
Benim tanıdıgım bircok tesettürlü kınalarında saçlarını yaptırdı ve erkek girmedi iceri kime ne
Merak ettigim aileden kimse bu kadına bi sus demedimi
Olayların sonunda noldu peki eltinin açıklaması neydi
Kina gecesi disarda yapilacaksa erkeklerde olur diye biliyorum.Oturup bir kösede sessizce izlerler.Evde yapildiginda tercihen sadece kizlar olur.Gelen beyefendiye ayip olmus. Eltinizde size çok kaba konuşmus.
Terbiyesiz kadın ya kıskançlik kafasına vurmuş resmenOnun açıklaması yok. Kendini haklı buluyor. Biz eğer salon tutuyorsak erkekleri almamak olmazmış. Saçmalıyor işte. Evet tuttular onu çemkirirken saldırır gibiydi ayrıca.. Yapma ayıptır kız alıyoruz falan konuştular. "Şu haline bak pislik" dedi anneme. Küçümsedi. Anneciğim leoparı çok sever. Açılacaksa giyeceği tek bir elbise vardı o da leopar desenli bir elbise.. Annemi iğrenç bir şeymiş gibi baktı. Kadıncağız istememekte haklı. Annem evlenirsen beni sil dedi bana. Haklıydı. Ama ne eşimin ne benim ne kv, eltim dışında kimsenin bir suçu yoktu. Bende annemden son bir kez eşimle konuşmasını istedim. O konuşmadan sonra eğer hala istemezse bende eşimden vazgeçeceğimi söyledim. Annemi silemezdim. Ama tabi hıçkırarak ağlıyorum.. eşim annemle konuştu. Ona sarılmış ellerini öpmüş gönlünü almş.. sonuçta düğün oldu..
Benimle de samimi oldunuz daha ilk saniyede "canim" falan demeniz.Dışarıda değil canım salonda oldu.