Tatlı suratımıza tüküren acı gerçekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
soyut sanat denemeleri chapter 4738299283...

Canım nasıl baktığına bağlı :) bana göre bu bir sanat denemesi değildi. Eltimle ve çevremdeki insanlarla aşamadığım bir iç sıkıntısı. İçimi dökme şeklim bu. Hep böyleyim. Direkt bir olaya yoğunlaşmadım da bu sefer, birden fazla yaşadığım olaydan bıkkınlığımı anlattım. Farkına vardığım şey kimseye %100 değerle ilgiyle yaklaşmamalı. Edebi yazılar olsun çıksın istemiyorum aslında. Ben başka türlü dökülemiyorum. Yazmak istediğimde ister istemez böyle çıkıyor. Çünkü ben kızdığım zaman telefonda anneme dert yanarken bile bu şekilde konuşuyorum. Beni daha iyi anlamasını sağlıyorum. Dertleşiyorum bu şekilde. Bir konu belirleyip komposizyon yazmadım anlayacağın..

kadınlar az çok bir birini biliyor ama bir erkek kardeşinin görümce olmasını kaynana olmasını algılayamıyor.anne kardeş rolündekilerin canavara dönüştüğünü kabullenemiyor.ailesideki gibi geçim bekliyor halbuki öyle değil.fazla karısını kardeşinin anasının gözüne sokmaması lazım.öyle ki gözüne sokmadan fesatlığından çatlayan kaynana ve görümcelerden çok var.erkekler kabul etmese de seçim yapmak zorunda karısımı anası kardeşi babası mı?huzurunu korumak için dikkatli olmayı öğrenmek zorunda.yoksa burda hizmetçi gelinler.iftiracı kaynanalar kuyu kazan görümcelerin hikayeleri havada uçuşmakta.
Aynen öyle arkadaşım.. Ben şunu anladım ki, belirli birkaç insana değil ilk "birkaç" adımda mesafeli olacaksın.

22 yaş, erken bi yaş.. Biraz iş hayatı biraz çevre görmek gerekiyor evlenmeden önce. Okulda kurduğumuz ilişkilerin çoğu sade, çoğu saf. Ama sonrasında görüyorsun bazı gerçekleri.. En azından benim öyle olmuştu.. İşle birlikte öğrendim kendimi çekmeyi, insanları gözlemleyip yakınlaşmayı.. Eğer biraz daha geç evlenseydim çok daha iyi olurdu kendimi koruma açısından ama ahh.. Bilemiyosun işte..

Nasıl yani? Evlenmeden önce elti ve görümcelerinizle tanışmadınız mı?

22 ki hakkaten böyle dertler içine girmek için çok erken bir yaş...of ne gerek yani, gezip tozmak varken kim ne dedi, kim beni sevmediye kafa yormak...

Bir çoğuyla tam manasıyla tanışmadım. Çünkü yurt dışında oturuyorlardı

22 yaş, erken bi yaş.. Biraz iş hayatı biraz çevre görmek gerekiyor evlenmeden önce. Okulda kurduğumuz ilişkilerin çoğu sade, çoğu saf. Ama sonrasında görüyorsun bazı gerçekleri.. En azından benim öyle olmuştu.. İşle birlikte öğrendim kendimi çekmeyi, insanları gözlemleyip yakınlaşmayı.. Eğer biraz daha geç evlenseydim çok daha iyi olurdu kendimi koruma açısından ama ahh.. Bilemiyosun işte..

Sizce ben komposizyon mu yazmışım? Hayır gerçekten böyle mi görünüyor.. Birkaç kişi öyle olduğunu söylüyor. Ben derdimi anlattm aslında. Herkesin ifade şekli farklıdır. Şaşırdım açıkçası.

Sizce ben komposizyon mu yazmışım? Hayır gerçekten böyle mi görünüyor.. Birkaç kişi öyle olduğunu söylüyor. Ben derdimi anlattm aslında. Herkesin ifade şekli farklıdır. Şaşırdım açıkçası.
''O bana şunu dedi şu bana bunu dedi gel dedi al dedi çocuklarını dedi nerde kalırsan kal dedi bana '':KK53:
Kk bu tarza alışkın, siz biraz üstü kapalı bi üslupla yazınca farklı gelmiş demekki arkadaşlara. Kompozisyon değil de belli ki farklı konularda dolmuş diye düşündüm ben. Eşimle evlenmeden böyle ifade ediyodum dertlerimi hiçbişey anlamıyodu ben de erkekler bu tarzdan anlamıyo sanıyodum meğer genel geçerliği yokmuş yau :KK45: hehe üzülmeyin, kızmayın arkadaşlara herkes aynı şekilde anlatacak diye bişey yok.
Arkanızdan mı konuşmuşlar peki? Ya da ilk görüşme sonrasındaki tavırları mı üzdü sizi?

Mesafenizi korur,duruşunuzu bozmazsanız,beni sevsinler,bana bayılsınlar,hakkımda methiyeler düzsünler demeden net olursanız, kimse ponçik totonuza tekme atıp,arkandan atıp tutup,yüzüne gülemez zira samimiyetsizlik,zoraki ilgi,sevgi durumları 50 metre öteden bağırıyor her zaman ben burdayım diye.
Ama can ciğer kuzu sarması kıvamına gelirseniz daha ilk günden,kaçınılmaz son olur bahsettikleriniz.

Tek yaptığım insanların ilgisine karşılık vermekti.. Ama aslında rol yaptıklarını anlamak uzun sürmüyor. Nedense ben beklemiyorum.. Üzülen taraf oluyorum.

''O bana şunu dedi şu bana bunu dedi gel dedi al dedi çocuklarını dedi nerde kalırsan kal dedi bana '':KK53:
Kk bu tarza alışkın, siz biraz üstü kapalı bi üslupla yazınca farklı gelmiş demekki arkadaşlara. Kompozisyon değil de belli ki farklı konularda dolmuş diye düşündüm ben. Eşimle evlenmeden böyle ifade ediyodum dertlerimi hiçbişey anlamıyodu ben de erkekler bu tarzdan anlamıyo sanıyodum meğer genel geçerliği yokmuş yau :KK45: hehe üzülmeyin, kızmayın arkadaşlara herkes aynı şekilde anlatacak diye bişey yok.
Arkanızdan mı konuşmuşlar peki? Ya da ilk görüşme sonrasındaki tavırları mı üzdü sizi?

Eltimi tanıdığım zaman, tanıdığım en mükemmel insam olduğunu düşündüm. Çünkü bana öyle hissettiriyordu. Gerçekten kendimi çok yakın hissetmiştim. Ama hayatım boynca unutamayacağım korkunç bir leke bıraktı evliliğimle alakalı. Daha doğru hayallerimle alakalı. Mesela ömrü hayatımda bir kez olabilecek kına gecem sadece onun yüzünden kıyamet gibi geçti.. Uzun hikaye aslında. Ben bu hikayeyi anlatmak istemediğim için, genelinde de bu tür insanlarla çok karşılaştığım için bu şekilde anlatmak istedim. Çünkü olan oldu 2,5 sene önceki tozlu olaylar.. Sadece yorumlanabilir. Yaptırımlar zaten uygulanıyor. Görüşmemek gibi.. Ama o ilk samimiyeti varya, hayret edersiniz.. O yakınlık nedir nedendir.. İnanıyor insan. İnandım yani. Aniden döndü kadın. Canavar oldu. Nasıl desem.. Evrim geçirdi. Rol yapmış.. Diğer eltim aynı şekilde oldu. O daha hafif tabi..

Fakat bu şekilde anlatınca herkes yanlış (kv, elti, diğer elti, görümce) siz doğruymuşsunuz gibi bir hava esiyor ortamda. Elbette size göre haklısınızdır ama bu kadar soyut anlatınca, kişileri algılayamıyoruz, yaptığımız yorumlar da havada kalıyor. Mutlaka herkesin haklı haksız sebepleri vardır. Ben de soyut bir açıklama getireyim o zaman, şu hayatta 'iyi' ya da 'kötü' yok; Sadece siyah, sadece beyaz yok. Griler var. Yeşil, mor, sarı, kırmızı... Uyumsuzluklar var. Herkes bir olup sizi alaşağı etmeye çabalamıyor yani.

Ben pek vakıf olamadım ama umarım çözülür sorunlarınız.

neysen o. ogrendimki; ben bana yakisan sekilde davrandigimda mutlu oluyorum. karsimdaki kendine neyi yakistiriyosa onu yapiyor zaten. karaktersizligide hadsizligide, hepsi kendine yakisiyormus demekki.
bunu samimiyetle kabullendiginde cokta takilmiyosun.

Bazen olmuyor işte. Sana yakışan tavır, saygıysa, hoşgörüyse, gördüğün ilginin karşılığını ayna misali, bazende fazlasıyla karşı tarafa vermekse yakışan şey, sonunda üzülen kişi oluyorsun. Bazen yakışmayacak şekilde mesafe koymalı. Sadece kendimiz için

Eltimi tanıdığım zaman, tanıdığım en mükemmel insam olduğunu düşündüm. Çünkü bana öyle hissettiriyordu. Gerçekten kendimi çok yakın hissetmiştim. Ama hayatım boynca unutamayacağım korkunç bir leke bıraktı evliliğimle alakalı. Daha doğru hayallerimle alakalı. Mesela ömrü hayatımda bir kez olabilecek kına gecem sadece onun yüzünden kıyamet gibi geçti.. Uzun hikaye aslında. Ben bu hikayeyi anlatmak istemediğim için, genelinde de bu tür insanlarla çok karşılaştığım için bu şekilde anlatmak istedim. Çünkü olan oldu 2,5 sene önceki tozlu olaylar.. Sadece yorumlanabilir. Yaptırımlar zaten uygulanıyor. Görüşmemek gibi.. Ama o ilk samimiyeti varya, hayret edersiniz.. O yakınlık nedir nedendir.. İnanıyor insan. İnandım yani. Aniden döndü kadın. Canavar oldu. Nasıl desem.. Evrim geçirdi. Rol yapmış.. Diğer eltim aynı şekilde oldu. O daha hafif tabi..
Benim biricik görümcem kınama ve düğünümüze gelmemişti :işsiz:
Hem de abisine kızdığı için. Ve aynı bahsettiğin yakınlığı vermişti bana. Ben şok oldum tabi. Sonra da kınama gel diye arayıp gönlünü yapmadığım için bana küsmüş bi yıl konuşmamıştı inanabiliyo musun? Evime geliyodu ve benimle konuşmuyodu. Niye çünkü abisiyle barışmıştı. Ama beni affedememiş demekki ahahahah. Şimdi hatırlayınca gülüyorum. Ben de sizin gibi nasıl olur neden olur diye deli gibi üzülmüştüm. Ama gözündeki değerimi evliliğimin başında görmüş olmayı kâr saydım sonra, öğrendim, kabullendim.
Tavsiye ederim.
O kadın bu kadına nasıl dönüştüyü anlamaya aklımız yetmiyo bizim. Benim yetmedi yani. Sıkıntılarına verdim. Napiyim bi ömür böyle geçmez ki!
Aniden döndü dediğiniz an neydi? Bi olay sonucu mu yoksa sebebini bilmiyor musunuz?

Fakat bu şekilde anlatınca herkes yanlış (kv, elti, diğer elti, görümce) siz doğruymuşsunuz gibi bir hava esiyor ortamda. Elbette size göre haklısınızdır ama bu kadar soyut anlatınca, kişileri algılayamıyoruz, yaptığımız yorumlar da havada kalıyor. Mutlaka herkesin haklı haksız sebepleri vardır. Ben de soyut bir açıklama getireyim o zaman, şu hayatta 'iyi' ya da 'kötü' yok. Griler var. Uyumsuzluklar var. Herkes bir olup sizi alaşağı etmeye çabalamıyor yani.

Ben pek vakıf olamadım ama umarım çözülür sorunlarınız.

Tabi ki olaya vakıf olamamanız normaldir. Birebir olayı anlatmak yerine, birkaç aynı olaydan çıkardığım sıkıntıyı paylaştım aslında. Olayı anlatsam 400 mesaj + hakaret + destek + öneri. Ama 2,5 sene oldu. Geçti gitti artık.. Görüşmüyorum da. Yani kimseyi yormak istemiyorum.

Benim biricik görümcem kınama ve düğünümüze gelmemişti :işsiz:
Hem de abisine kızdığı için. Ve aynı bahsettiğin yakınlığı vermişti bana. Ben şok oldum tabi. Sonra da kınama gel diye arayıp gönlünü yapmadığım için bana küsmüş bi yıl konuşmamıştı inanabiliyo musun? Evime geliyodu ve benimle konuşmuyodu. Niye çünkü abisiyle barışmıştı. Ama beni affedememiş demekki ahahahah. Şimdi hatırlayınca gülüyorum. Ben de sizin gibi nasıl olur neden olur diye deli gibi üzülmüştüm. Ama gözündeki değerimi evliliğimin başında görmüş olmayı kâr saydım sonra, öğrendim, kabullendim.
Tavsiye ederim.
O kadın bu kadına nasıl dönüştüyü anlamaya aklımız yetmiyo bizim. Benim yetmedi yani. Sıkıntılarına verdim. Napiyim bi ömür böyle geçmez ki!
Aniden döndü dediğiniz an neydi? Bi olay sonucu mu yoksa sebebini bilmiyor musunuz?

Olaysız olur mu canım.. Bayılırlar olaylara. Aksiyonlara bayılırlar. Kına olayımız vardı. Bebeğime mamasını vereyim geliyorum. Anlatırım :)

Elti ve gorumce kadar gizemlisiniz

Onlar dis kapinin mandali.Bosver gitsin .

Eltim yok.Gorumcelerimlede hic samimi olamiyorum.uzaktan seviyorum kendilerini.

Görümce elti vs bunlar ne dedi ne yaptı bu kadar takmak zorunda mısınız? Hayatınızda başka bir şey yok mu uğraşacak?

Takmak zorunda bırakılıyorsun bazen. Hayatımda uğraşacak çok şeyim var. Bunlardan biri kendimi sıkkın olduğum insanlar konusunda ifade etmek. Eminim ki sizde yorum yaparken başka uğraşacak bir işiniz olmadığından değil, o an yapmak istediğiniz için yapıyorsunuzdur.
Sizin düşündüğünüz gibi düşünürsek ya da belki başka işiniz yoktu.

Hahah tamam hadi bekliyorum afiyet olsun bebişeee

Konuya ek yaptim canim. Hic istemeyerek. Gerek yok çünkü. Yanlış yapmış yazacaklar, bol bol eleştiri yapılacak, belki suçu bende bulan birileri dahi çıkacak. Bunun üstüne konuşulmasını istemiyordum açıkçası. Geçti gitti. Unutmam zaman aldı. Ama burada kendini ifade edemiyorsun sanırım bu şekilde. Makale diyorlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X