Aynı fikirdeyim ben de sevmem makale,okurken çok sıkıldım
"olur öyle,çok şey yapmamak lazım ya" demek geçti içimden, yazınızın ilk kısmı için.
20'li yaşların başında, ilişkilere bakış açısı daha naif oluyor.
iş hayatı vs ile törpüleniyor insan, öğreniyor, kime ne kadar değer vereceğini zamanla.
pratik kısma geçersek, elti kim oluyor da benim kınamda karar veriyor?
orada iki seçenek var, ya hanımefendiliği bozup kavga etmek, ya da gerginliği bastırıp olayı sineye çekmek sonrasında tavır almak.
tabi ömür geçmez böyle, kınaymış düğünmüş yaşanan aksaklıkları düşün düşün.
açıklama gelmeden sen anladın yani eltiyle ilgili bu durumları, ben de seni tebrik ederim valla, dil güzel amenna ama gayet genel bir yazı, insanlarla zamansız samimi olmasından dilinin yanması özetle, dili bile ben değil
Ben şunu anlamadım, kına için daha önce aranızda konuşulmadı mı, yani bu tarz biz kına gecesi planladığınızı paylaşmadınız mı, bu tabii eltinizin yaptığı terbiyesizliği haklı çıkarmaz , hem görümce bile değil elti , o kim köpekmiş ya ,saçını başını yolardım ben
daha neler göreceksinüzme kendini.
Açıkçası denemedim." Yani inanın ben dur komposizyon olsun, dur zengin zengin yazılar olsun diye yazmadım."demişsiniz ya uzaktan bakıdığında öyle görünüyor,konu açmışsınız fikrimi söyledimMakale yazdigimi dusunen biri daha :) Siz hic bu sekilde konusmadiniz mi.. Karsinizda arkadasiniz, caniniz sikkin. Demediniz mi "Ne var, az da ben soğuk dursam, insanlar beni anlamaya çalışsa. Sonra popoya bir tekme tamam işte." Yani inanın ben dur komposizyon olsun, dur zengin zengin yazılar olsun diye yazmadım. Ben daha düzgün, noktalı virgüllü yazdığım için beni makale yazdı sanıyorlar. Yapmayın arkadaşlar. Tamam size olay lazım farkındayım onu da ekledim zaten. Ama tutupta o eklemeyi konumun başına yapmadım da sonuna yaptım. Çünkü ben derdimi zaten ifade etmiştim. Niye sileyim. Dert köşesiyse burası bende böyle ifade ettim. Buranın konusu değilse zaten benim konum taşınırdı. Sıkıldıysanız keşke tık geri gidip hiç uğraşmasaydınız benimle
Aslında her şeyi anlamanız gerekmeyen yazılar olur. Çünkü aynı konudan bir sürü sıkıntın olmuştur. Genel ifade edersin benim gibi. Orada elti, görmce, kv, arkadaş dedim. Arada kına dedim. Arkadaşın anlaması kadar doğal bir şey olamaz. Zaten canımı sıkanın eltim mi görümcem mi olduğunun ne önemi var. Siz hoşlanmadıysanız saygı duyuyorum. Daha sert daha olaylı durumlarıma beklerim sizi. Onlardan da oldu çünkü. Hem öyle, hem böyle olabiliyorum. Olaya göre değişir.
Elti veya görümce aorunu oldugu ilk paragrafta belirtilmiş zaten insanların bunu anlamamış gibi bu kadar takılması çok anlamsız. Ille de benim görümcem eltim tü k.ka denmesine gerek yok arkadaş derdini böyle anlatabilmiş demekki. Çok da eleştirel bakmamak lazımaçıklama gelmeden sen anladın yani eltiyle ilgili bu durumları, ben de seni tebrik ederim valla, dil güzel amenna ama gayet genel bir yazı, insanlarla zamansız samimi olmasından dilinin yanması özetle, dili bile ben değil
En azından genç bir kızın hayatında bir kere yaşayacağı olaylara saygı duyulmalı. Bir başkası bunu nasılda bitirebiliyor.. Bencilce.
Açıkçası denemedim." Yani inanın ben dur komposizyon olsun, dur zengin zengin yazılar olsun diye yazmadım."demişsiniz ya uzaktan bakıdığında öyle görünüyor,konu açmışsınız fikrimi söyledimKendi adıma konuşayım olay insanı gerçekten değilim diğer yorumlarımdan anlayabilirsiniz Sorununuzla ilgili olarak ben olsam hiçbiriyle samimi olmazdım,mesafeli olmakta fayda var.
hoşlanmadım demiş miyim?
öyle genel yazdığın yazıların adı deneme falandır, arkadaşlar doğru demiş anlamında bir yorumdu, davete icabet sünnettir bekliyorum olaylı güncel konularını
bu yaziyi deneme ve veya makale sananlara sozum. sizin deneme ve makale yazisi olarak okuduklariniz kendini gazeteci sanan ahmet hakan veya omur gedik gibi isimlerle sinirliysa yorum yapamayacagim tabi.
konuya gelince gorusme hatta ozur dilese de konusma. benim de kafami taktigim bir mevzu vardi hakliydim eltiyle ilgili 2 ay konusmadim. kv israr etti de kobustum. simdi cok pismanim. bosver uzak ol.
Ben sok Ben iptalkayinvalidenizle esinizin tepkisi ne oldu cok merak ettimm dugunune sakin girmesin bence o eltii
Valla nediyim cnm cok iyi insanlara denk gelmis senin elti...Tepki verdiler tabi.. 2.5 yıllık evliyim :) düğün çoktaan oldu. Eltimle görüşmüyoruz. Düğüne geldi bu arada. Takı iğnesini tutmak istedi bide utanmaz. Babam olay çıkardı. İğneyi ondan alıp görümceme verdiler. Kendini göstermesi her şeyden önemli orada..
Tepki verdiler tabi.. 2.5 yıllık evliyim :) düğün çoktaan oldu. Eltimle görüşmüyoruz. Düğüne geldi bu arada. Takı iğnesini tutmak istedi bide utanmaz. Babam olay çıkardı. İğneyi ondan alıp görümceme verdiler. Kendini göstermesi her şeyden önemli orada..