Tatlı suratımıza tüküren acı gerçekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı fikirdeyim ben de sevmem makale,okurken çok sıkıldım

Makale yazdigimi dusunen biri daha :) Siz hic bu sekilde konusmadiniz mi.. Karsinizda arkadasiniz, caniniz sikkin. Demediniz mi "Ne var, az da ben soğuk dursam, insanlar beni anlamaya çalışsa. Sonra popoya bir tekme tamam işte." Yani inanın ben dur komposizyon olsun, dur zengin zengin yazılar olsun diye yazmadım. Ben daha düzgün, noktalı virgüllü yazdığım için beni makale yazdı sanıyorlar. Yapmayın arkadaşlar. Tamam size olay lazım farkındayım onu da ekledim zaten. Ama tutupta o eklemeyi konumun başına yapmadım da sonuna yaptım. Çünkü ben derdimi zaten ifade etmiştim. Niye sileyim. Dert köşesiyse burası bende böyle ifade ettim. Buranın konusu değilse zaten benim konum taşınırdı. Sıkıldıysanız keşke tık geri gidip hiç uğraşmasaydınız benimle

Dolu dolu yorum işte. Teşekkür ederim.. Haklısınız hayat zorlukları düşünmekle geçmiyor. Biraz da ben zorlayacağım artık :)

Aslında her şeyi anlamanız gerekmeyen yazılar olur. Çünkü aynı konudan bir sürü sıkıntın olmuştur. Genel ifade edersin benim gibi. Orada elti, görmce, kv, arkadaş dedim. Arada kına dedim. Arkadaşın anlaması kadar doğal bir şey olamaz. Zaten canımı sıkanın eltim mi görümcem mi olduğunun ne önemi var. Siz hoşlanmadıysanız saygı duyuyorum. Daha sert daha olaylı durumlarıma beklerim sizi. Onlardan da oldu çünkü. Hem öyle, hem böyle olabiliyorum. Olaya göre değişir.

Her şeyden haberleri vardı. Ama biz kapalı, onlar açık. Anlaşılmadık işte. Namusunuz mu kirlenir falanlar duyduk...

Açıkçası denemedim." Yani inanın ben dur komposizyon olsun, dur zengin zengin yazılar olsun diye yazmadım."demişsiniz ya uzaktan bakıdığında öyle görünüyor,konu açmışsınız fikrimi söyledimKendi adıma konuşayım olay insanı gerçekten değilim diğer yorumlarımdan anlayabilirsinizSorununuzla ilgili olarak ben olsam hiçbiriyle samimi olmazdım,mesafeli olmakta fayda var.

hoşlanmadım demiş miyim?
öyle genel yazdığın yazıların adı deneme falandır, arkadaşlar doğru demiş anlamında bir yorumdu, davete icabet sünnettir bekliyorum olaylı güncel konularını

Elti veya görümce aorunu oldugu ilk paragrafta belirtilmiş zaten insanların bunu anlamamış gibi bu kadar takılması çok anlamsız. Ille de benim görümcem eltim tü k.ka denmesine gerek yok arkadaş derdini böyle anlatabilmiş demekki. Çok da eleştirel bakmamak lazım

En azından genç bir kızın hayatında bir kere yaşayacağı olaylara saygı duyulmalı. Bir başkası bunu nasılda bitirebiliyor.. Bencilce.

bencilce ama kimi ikna edebiliriz ki.cahile laf anlatamazsın canım. aylar geçti hem suçlu hem güçlüler mesela. ben cahile laf anlatmaktan vazgeçtim.nefesime yazık inanki.ama hakkımı zerre helal etmiyorum. kimse kimsenin hakkına tecavüz edemez

Ben sok Ben iptal kayinvalidenizle esinizin tepkisi ne oldu cok merak ettimm dugunune sakin girmesin bence o eltii

bu yaziyi deneme ve veya makale sananlara sozum. sizin deneme ve makale yazisi olarak okuduklariniz kendini gazeteci sanan ahmet hakan veya omur gedik gibi isimlerle sinirliysa yorum yapamayacagim tabi.
konuya gelince gorusme hatta ozur dilese de konusma. benim de kafami taktigim bir mevzu vardi hakliydim eltiyle ilgili 2 ay konusmadim. kv israr etti de kobustum. simdi cok pismanim. bosver uzak ol.

Eltim hışımla yanımıza geldi ve
" Bu ne yobazlık! Çingene misiniz! Pislik, kınanı evinde yapsaydın. Erkeklerde gelicek."

Şu kırmızı ile belirttiğim yeri, o kadının burnundan getirmeden evlenmem yerinde olsam
Böyle bir müdahaleyi, böyle bir hakareti sineye çekip evlenirsen daha başına çok iş gelir
Ailenin değil, bu lafı eden kişinin herkesin içinde özür dilemesi gerekir, dilemiyorsa eşek sudan gelene kadar kemiklerini kırarım, buna müsade eden eşle de hesabım ayrı olur. Muhtemelen evlenmezdim...

Uzaktan bakıldığında böyle görüldüğü doğrudur. Ama bu bilerek yapılmışbir şey değildi. Anlatmak istediğim bu.

Mesafe konusunda haklısınız. Yorum için teşekkür ederim

hoşlanmadım demiş miyim?
öyle genel yazdığın yazıların adı deneme falandır, arkadaşlar doğru demiş anlamında bir yorumdu, davete icabet sünnettir bekliyorum olaylı güncel konularını

Ben diğer arkadaşların makale eleştirisi mesajlarınıda beğendiğinizi gördüğümden size böyle bir cevap yazdım.

Tabi ki, umarım yenileri olmaz, ama sıkıntılı olaylarım olduğunda yorumunuzu görmek isterşm.

Desteğiniz için teşekkür ederim..

Ben sok Ben iptal kayinvalidenizle esinizin tepkisi ne oldu cok merak ettimm dugunune sakin girmesin bence o eltii

Tepki verdiler tabi.. 2.5 yıllık evliyim :) düğün çoktaan oldu. Eltimle görüşmüyoruz. Düğüne geldi bu arada. Takı iğnesini tutmak istedi bide utanmaz. Babam olay çıkardı. İğneyi ondan alıp görümceme verdiler. Kendini göstermesi her şeyden önemli orada..

Valla nediyim cnm cok iyi insanlara denk gelmis senin elti...

çok cesurmuşsunuz. bu arada gerçekten merak ettim 2.5 senede bu konu eşinizle aranızda hiç geçmedi mi? eltiyle görüş diye baskı kuran hiç olmadı mı?

O elti var ya o ekti hani size çingene diyen asıl kendisi hadsiz terbiyesiz bir cingrneymis. Sizin kına geceniz istediğinizi davet eder istediğiniz şekilde giyinirsinuz.o kim oluyorda burnunu sokuyor anlamadım?
Neysek görüşmüyor musunuz bravo aynen böyle devam edin.
Bu arada yazım stilinize bayıldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…