Tatlı suratımıza tüküren acı gerçekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben diğer arkadaşların makale eleştirisi mesajlarınıda beğendiğinizi gördüğümden size böyle bir cevap yazdım.

Tabi ki, umarım yenileri olmaz, ama sıkıntılı olaylarım olduğunda yorumunuzu görmek isterşm.

evet beğendim, zaten yazdım da makale diyenler doğru demiş diye, bu konuda bir çelişkim yok, dil güzel okunuyor da, sadece derdim bu dense konuya odaklanılabilirdi, bak ben hala izah etmekten sevimsiz eltin hakkında 2 kelam edemedim

Bence eltinizin psilojik problemleri varmış.
Bir yandan sevinin böyle ruh hastası bir kadınla muhattap olmuyorsunuz ne mutlu size.
Ve yazınızdan bahsettiğiniz beni begendilermi düşüncesine gireceğime asıl ben onları begendimmi düşüncesine girme konusunda size katılıyorum ve ben hayatımda genelde bunu uyguluyorum.
Toplumumuzda buna kibir deselerde bence bir insanın kendini diğer insanların dedikodu ve gıybetinden koruyabilmesi için güzel bir şey.

evet beğendim, zaten yazdım da makale diyenler doğru demiş diye, bu konuda bir çelişkim yok, dil güzel okunuyor da, sadece derdim bu dense konuya odaklanılabilirdi, bak ben hala izah etmekten sevimsiz eltin hakkında 2 kelam edemedim

Sanırım farklı şeylerden bahsediyoruz :) ben konuya girmek istemememiştim bile işte. Her neyse.. En azından eltimin sevimsiz olduğu konusunda hem fikiriz.

gerçekten böyle dengesiz insanlar ne yazık ki çevremizde var. eşinin ailesi sana iyi davranıyorsa önemli olan o. eltin de dış kapı sonuçta. üzüldüm senin adına en güzel gününü mahvetmiş ama olsun vardır her şer de bir hayır demekten başka bir çare gelmiyor elden :/

O elti var ya o ekti hani size çingene diyen asıl kendisi hadsiz terbiyesiz bir cingrneymis. Sizin kına geceniz istediğinizi davet eder istediğiniz şekilde giyinirsinuz.o kim oluyorda burnunu sokuyor anlamadım?
Neysek görüşmüyor musunuz bravo aynen böyle devam edin.
Bu arada yazım stilinize bayıldım.

Teşekkür ederim.. Evet her şeyin içindeydi malesef.. Çok şükür ki bir şeyler sebep olup gösteriyor Rabbim. Yoksa çok iyi oyuncuydu..

gerçekten böyle dengesiz insanlar ne yazık ki çevremizde var. eşinin ailesi sana iyi davranıyorsa önemli olan o. eltin de dış kapı sonuçta. üzüldüm senin adına en güzel gününü mahvetmiş ama olsun vardır her şer de bir hayır demekten başka bir çare gelmiyor elden :/

Teşekkür ederim sağolun.

Kıma gecenizdeki terbiyesizliğinden sonra sizden özür diledi mi?Şuanki ilişkiniz nasıl?Tanımadan nefret ettim terbiyesiz kadın ya aklınca rol çalmaya çalışmış ya da psikolojik problemleri var.

Kıma gecenizdeki terbiyesizliğinden sonra sizden özür diledi mi?Şuanki ilişkiniz nasıl?Tanımadan nefret ettim terbiyesiz kadın ya aklınca rol çalmaya çalışmış ya da psikolojik problemleri var.

Yok canım ne özürü. Hanfendi haklı olduğunu düşünüyor. Bana öfkeli kendileri. Görüşmüyoruz biz. 2,5 senelik evliyim. Kv evinde denk gelirsek görüyorum. Yokmuş gibi davranıyorum

Her şeyden haberleri vardı. Ama biz kapalı, onlar açık. Anlaşılmadık işte. Namusunuz mu kirlenir falanlar duyduk...
Saygısızlık yaptıkları Keşke bunu önceden konuşsaymışsınız.Ne olacaksa o kınadan önce olurdu Kına gününüz de rezil olmazdı.Kınaya niye erkek gelmiş.Sadece bayan denmemiş mi de?Denmişse adam niye saygısızlık yapıyor.
Risk almışsın aslında fotolar herkeste olacak sonuçta.
Anlaşılan farklısınız aileyle.Fazla çatışmadan kendinizi de ezmeden bir politika izlenmeli.

Yok canım ne özürü. Hanfendi haklı olduğunu düşünüyor. Bana öfkeli kendileri. Görüşmüyoruz biz. 2,5 senelik evliyim. Kv evinde denk gelirsek görüyorum. Yokmuş gibi davranıyorum
İyi yanından bakmaya çalışalım, mesela kendiliğinden gelmiyo yanınıza böylece iki yüzlülüğe ve terbiyesizliğe maruz kalmıyosunuz artık.Sakın özür dilemeyin ya da özür mahiyetinde bi samimiyet göstermeyin.

İyi yanından bakmaya çalışalım, mesela kendiliğinden gelmiyo yanınıza böylece iki yüzlülüğe ve terbiyesizliğe maruz kalmıyosunuz artık.Sakın özür dilemeyin ya da özür mahiyetinde bi samimiyet göstermeyin.

Onı gördüğüm zaman içimde bir sürü hakaret sıralanıyor. Kendi içimde yoluyorum kadını. Özür dilenecek hiçbir şey yapmadım ki ona ben. 0 yani hiç yok. En ufak bir şey yok.

Onı gördüğüm zaman içimde bir sürü hakaret sıralanıyor. Kendi içimde yoluyorum kadını. Özür dilenecek hiçbir şey yapmadım ki ona ben. 0 yani hiç yok. En ufak bir şey yok.
Nedense bu deliliğinin üzerine özür de bekliyodur diye düşünmüşüm.Sizden uzak olsun kötülükleri..

22'sinde genç bir kadınsın. Yeni evlisin ve yeni tanışacağın gizemli bir eltin, gizemli bir görümcen var. Belki de gizemli arkadaşların.. Görüşme tamamlanıyor ve mis gibi gülücüklerle veda ediliyor.
Ve aklında tek bir soru, "Benim için ne dedi? Hakkımda ne düşünüyor? Acaba beni sevdi mi?"

Anladım ki aslında önemli olan, onların benim için ne düşündüğü değil, benim onlar için ne düşündüğüm, ne hissettiğimmiş. Bıraktığım izlenimin derdine düşeceğime, bunu hak edip hak etmeyeceği yönünde birkaç izlenim de ben edinseymişim.. Hani azıcık sevgi pıtırcığı süslü hanımcık olmaktansa, daha sessiz kalan taraf olsaymışım. Sorular soran taraf olmayı bıraksaymışım da, azıcık cevap veren taraf olsaymışım ya?
Bırak sana soğuk nevale desinler. Bırak senden hoşlanmasınlar. Hep aynı son değil mi, samimiyetsiz insanlar karşısında yaşadığımız tek taraflı ilgicikler, sevgicikler.
Öyleleri var ki, öyle ciciş ciciş olmuyorlar işte.

Sanırsın ki sana bayılıyor. Ne sohbetler, ne muhabbetler.. Bir sürü ortak nokta! Aman Allahım ne kadar da iyi bir insan. Kesin birbirimiz için aynı şeyleri düşünüyoruz. Yani resmen siz birbiriniz için yaratılmış eltiler, görümceler, arkadaşlar gibisiniz.

Pır pır pır tutuyoruz eteklerimizden hoppidik hoppidik o buluttan o buluta kelebekler gibi hoplarcasına..

Yapma be şekerim yapma. O kadar masum değil. Kimse sana senin kadar özverili değil. Kimse sana senin gibi gülerken samimi değil! Değil gülüm, değil.. İki kahve içtiniz de "kanka" mı oldunuz..

Sonra hoop, ponçik popoya bir tekme! Tekmenin manen karşılığı olarak, ya gidip arkandan seni çekiştirir. Artık ne bulabiliyorsa onu işte.. Sonra milletin içinde seni rencide etmenin derdine düşer. Oda yetmezmiş gibi haddine düşmeyen özelinize yorum yapmalara başlar. Akıl verirler.. Ya da belki kına gecenize kara bir leke bırakırlar!

En ufak bir yanlış anlaşılmaya bakar. İçinde ne var ne yok döküverir, şok olursun. Ne gerek var halbuki bu kadar çirkinleşmeye. E hani sana can ciğer sarılmaları, öpücükleri, gülücükleri?

Anlık bir dejavudan sonra, aptalca başladığımız yere geri dönüyoruz..
Sanırım bazen,
Haketmeyen herkes için üzülüyoruz.
Değer vermeye kimden başlayacağımızı bilemiyoruz..
Bilemeyiz ki..
Demem o ki, zaman ver.
Biraz daha sabret.

Durmadan masaya koyma şu %100'ünü.
Sadece kahveni iç,
Biraz bekle,
Ve gülümse..

(Yazdığım yazıyı deneme zannedenler olmuş.. Ya da edebi eser. Açıkçası hoşuma gitti, teşekkür ederim. Ama hayır, ben sadece eltimle, görümcemle ve gerçekten bazı arkadaşlarımla yaşadığım bu sıkıntımı, içimi dökercesine biraz da kendimle kavga ederek paylaşmak istedim. Herkesin kendini ifade şekli farklıdır. Beni tanıyanlar konuşma dilimi, yazı dilimi, dertleşme biçimimi iyi bilirler. Yine de küçük bir ekleme yapacağım. Sanırım ancak bu şekile binlerce "makale güzel olmuş" yorumundan sıyrılabilirim..

Anlatmak istemiyordum aslında. Geride kaldı. İstemeyerek yazıyorum biraz da.

Eltimle tanıştığımızda hayatımda gördüğüm en mükemmel insan olduğunu düşünüyordum. Öyle hissettiriyordu. Yakınlığı, samimiyeti.. Kendimi çok yakın hissediyordum kendisine. Belki bir ilki yaşıyorum ve eltimi seviyorum saçmalığına kapılmıştım. Sonra eltim canavara dönüştü. Bende bu enteresan değişime şok geçirip durdum.

Kapalı bir bayanım. Annem aynı şekilde.. Bildiğiniz üzere kına gecesi kadınlar arasında olur. Kına kız tarafına aittir. Bizde salon tuttuk, o güne özel annemle açılmak istedik. İstediğimiz gibi giyinip kadın kadına kurtlarımızı dökmek niyetindeydik. Nasıl olsa erkek olmayacaktı. Garsonlar bile bayandı..

Muazzam dekolteli elbisemle birlikte saçlarım yapıldı. Anneminde aynı şekilde. Gelin odasında bekliyoruz. Derken kına gecesine gelen bir beyefendinin aşağıda oturduğunu görünce kibarca kendisine durum izah edildi ve çıktı kendisi.

Eltim hışımla yanımıza geldi ve
" Bu ne yobazlık! Çingene misiniz! Pislik, kınanı evinde yapsaydın. Erkeklerde gelicek."

Aşağı inip anosla "kimse oynamayacak!"

Annem at yüzüğü diye yalvarıyor rezil olduk kız tarafı olarak.. Ben ağladım, durdum.. O halimle o adami orada tuttugu icin inemedim de. Sonra cikardilar adami. Ne heves ne birsey kalmadi.. Sonra komple esimin tarafi evimize gelip ozur dilediler. Eltin yok tabi..

Durum buydu arkadaslar. Ben anlatmak istemedim. Sadece insanlarin cok farkli gorunup bir anda sekil degistirmesinden duydugum rahatsizligi ifade ettim. Cok fazla "deneme yazisi" "makale" tasinmasi gereken bir konuymus gibi mesajlar aldigim icin, o kisilerin anlayacagi sekilde ek yaptim. Bana gore gereksiz..
tüm ailenin özür dilemesinin akabinde evliliğiniz nasıl gidiyor diye sorabilir miyim ?

tüm ailenin özür dilemesinin akabinde evliliğiniz nasıl gidiyor diye sorabilir miyim ?

İyi gidiyor çok şükür.. Bir problemimiz yok eşimle. Eşimin ailesiyle de bir problemim yok. Kv bazen can sıkıcı olabiliyor ama idare ediyorum o kadarını. Eşimin de ailemle bir problemi kalmadı.

Pıtırcık sevgi dolu görünen eltinin kina gecesi birden " Bu ne yobazlık! Çingene misiniz! Pislik, kınanı evinde yapsaydın. Erkeklerde gelicek." Diye içinden alien çıkması...Aynen böyle mi oldu yani arada anlatılmayan şeyler olmuş gibi geldi bana.

Pıtırcık sevgi dolu görünen eltinin kina gecesi birden " Bu ne yobazlık! Çingene misiniz! Pislik, kınanı evinde yapsaydın. Erkeklerde gelicek." Diye içinden alien çıkması...Aynen böyle mi oldu yani arada anlatılmayan şeyler olmuş gibi geldi bana.[/QUO
aynen böyle oldu. Arada anlatılmayan hiç bir şey yok. Eltimle aramızda bir tartışma, laf dalaşı hiçbir şey olmamıştı. Ama o ailemizin kapalı oluşuna bir gıcıktı. Yukarıdan bakıyordu.

Allah'ım ne malca bir giriş 😂😂😂😂 ahahahhaa 😂😂😂 yaa niye böyle girilir ki bir konuya. Birde savunup durmusum. Ahahahaha 😂😂😂 ayyy Allahim.. Ya o zamanlar kendimi nasıl savunduysam unutun kızlar. Ben edebiyata merakliydim. Bütün mevzu bu. O yüzden.boyle edebi bir dille duygularımı yazarak başlamak istemisim. Asıl olayı hiç anlatma derdinde bile değildim siz sorunca sonradan hortlatmak zorunda kalmışim. Ah ben... bak canınız sıkılıyorsa açın bir eski konularınızi okuyun 🤓

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X