Arkadaş Kaldik

Iste bende tam olarak bundan bahsediyorum. Eltiynis gorumceymis kayinvalideymis bdv konulari bunlarla dolu zaten ilerde de dusunmuyorum ilerde evlenmeyi dusunmuyorum diye trip yiyorum.

Susmayankalemcim bende gelecegimi boyle anlattigin gibi gordum iste ondan bu tirsmalar. Evde ip buldum feysten hoca kaynanamin resmini atti falan derdim Allah korusun.Biz seninle ygs topigimize donelim en iyisi :bicak:

Bu söylediklerin bile çocukluktan. Tabi ki zamanı gelince evleneceksin. Biz şimdi ne dersek diyelim sen hayır düşünmüyorum diyeceksin ama zamanı gelecek kendini bir masada imza atarken bulacaksın. O zaman geldiğinde doğru karar vermiş olursun umarım.

Kuzum başak burcu olan konu sahibesi galiba erkek arkadaşı değil o yüzden ilgi alanıma girmedi pek :KK70:
Yildizsezen Yildizsezen sana gelirsek bu sefer azmettim ama çoğunu okuyamadan aklıma bir iki soru geldi sen lisede misin hani lise bitti demiştin bu öğle arası nerden çıktı hani işe girmiştin de çalışıyordun bırakmıştın ygs için valla kafam yandı o konuda da 19um demiştin
Genelde konuların erkek arkadaşlar ve baban üzerine fark ettiysen babandan göremediğin şeyler için sevmediklerinle birlikte olmanı tavsiye etmem hem yaşım 18 evlilik ne düşünücem diyorsun hem de gelmiş bunları kafaya takmışsın yani takılmıyorsun da insanlarla aykırıyım diyorsun ama içinde bal gibi var o ilişkiyi normal yaşama isteği
Ne istediğine karar ver bak hep erkek arkadaş buluyorsun ama üniyi kazanma fırsatı her zaman bulamazsın ıssız kadın modundan da ya çık ya da gir :)

Dershaneye gidiyorum ogle arasi ordan. 18 bitti 19 dan gun aldim yani 18 bitti diyorun o yuzden. Calisma da meslek lisesi okuyordum onceden 2 sene boyunca staj yapmistim sonra calis bizimle dediler sinava hazirlanmak icin biraktim da. Evet ben ne istedigimi bilemiyorum sanirim akisina birakip sinavima gelecegime odaklanmam gerek. Her ne kadar ders calissam da bunlar benim motivasyonumu dusuruyor galiba. Sizlerin yorumlari benim icin cok onemli tesekkur ederim hepinize :)

Bu söylediklerin bile çocukluktan. Tabi ki zamanı gelince evleneceksin. Biz şimdi ne dersek diyelim sen hayır düşünmüyorum diyeceksin ama zamanı gelecek kendini bir masada imza atarken bulacaksın. O zaman geldiğinde doğru karar vermiş olursun umarım.

Hayirlisini diliyorum ne desem bos. Neler gorecegim belli olamaz. Net bir tavirla asla desem de sonunu bilemem cok istiyorum olsun desem de. Akisina birakmak gerek cok erken zaten. Tesekkur ederim yorumlariniz icin

Sevgilinin çok değişik tripleri var. katlanılır değil.
Daha yaşınız 18 akışına bırak ama ailesi de iyi izlenim vermedi, falcıya gidip bişeyler baktırmak felan. bu tür insanlardan her şey beklenir.

X