Tatlı suratımıza tüküren acı gerçekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

evet beğendim, zaten yazdım da makale diyenler doğru demiş diye, bu konuda bir çelişkim yok, dil güzel okunuyor da, sadece derdim bu dense konuya odaklanılabilirdi, bak ben hala izah etmekten sevimsiz eltin hakkında 2 kelam edemedim

Bence eltinizin psilojik problemleri varmış.
Bir yandan sevinin böyle ruh hastası bir kadınla muhattap olmuyorsunuz ne mutlu size.
Ve yazınızdan bahsettiğiniz beni begendilermi düşüncesine gireceğime asıl ben onları begendimmi düşüncesine girme konusunda size katılıyorum ve ben hayatımda genelde bunu uyguluyorum.
Toplumumuzda buna kibir deselerde bence bir insanın kendini diğer insanların dedikodu ve gıybetinden koruyabilmesi için güzel bir şey.

Sanırım farklı şeylerden bahsediyoruz :) ben konuya girmek istemememiştim bile işte. Her neyse.. En azından eltimin sevimsiz olduğu konusunda hem fikiriz.

gerçekten böyle dengesiz insanlar ne yazık ki çevremizde var. eşinin ailesi sana iyi davranıyorsa önemli olan o. eltin de dış kapı sonuçta. üzüldüm senin adına en güzel gününü mahvetmiş ama olsun vardır her şer de bir hayır demekten başka bir çare gelmiyor elden :/

Teşekkür ederim.. Evet her şeyin içindeydi malesef.. Çok şükür ki bir şeyler sebep olup gösteriyor Rabbim. Yoksa çok iyi oyuncuydu..

Teşekkür ederim sağolun.

Kıma gecenizdeki terbiyesizliğinden sonra sizden özür diledi mi?Şuanki ilişkiniz nasıl?Tanımadan nefret ettim terbiyesiz kadın ya aklınca rol çalmaya çalışmış ya da psikolojik problemleri var.

Kıma gecenizdeki terbiyesizliğinden sonra sizden özür diledi mi?Şuanki ilişkiniz nasıl?Tanımadan nefret ettim terbiyesiz kadın ya aklınca rol çalmaya çalışmış ya da psikolojik problemleri var.

Yok canım ne özürü. Hanfendi haklı olduğunu düşünüyor. Bana öfkeli kendileri. Görüşmüyoruz biz. 2,5 senelik evliyim. Kv evinde denk gelirsek görüyorum. Yokmuş gibi davranıyorum

Her şeyden haberleri vardı. Ama biz kapalı, onlar açık. Anlaşılmadık işte. Namusunuz mu kirlenir falanlar duyduk...
Saygısızlık yaptıkları Keşke bunu önceden konuşsaymışsınız.Ne olacaksa o kınadan önce olurdu Kına gününüz de rezil olmazdı.Kınaya niye erkek gelmiş.Sadece bayan denmemiş mi de?Denmişse adam niye saygısızlık yapıyor.
Risk almışsın aslında fotolar herkeste olacak sonuçta.
Anlaşılan farklısınız aileyle.Fazla çatışmadan kendinizi de ezmeden bir politika izlenmeli.

Yok canım ne özürü. Hanfendi haklı olduğunu düşünüyor. Bana öfkeli kendileri. Görüşmüyoruz biz. 2,5 senelik evliyim. Kv evinde denk gelirsek görüyorum. Yokmuş gibi davranıyorum
İyi yanından bakmaya çalışalım, mesela kendiliğinden gelmiyo yanınıza böylece iki yüzlülüğe ve terbiyesizliğe maruz kalmıyosunuz artık.Sakın özür dilemeyin ya da özür mahiyetinde bi samimiyet göstermeyin.

ay çok sinirlendim
ama yazınızı beğendim, benim annem olsa o eltiyi galiba orada dövmüştü

Onı gördüğüm zaman içimde bir sürü hakaret sıralanıyor. Kendi içimde yoluyorum kadını. Özür dilenecek hiçbir şey yapmadım ki ona ben. 0 yani hiç yok. En ufak bir şey yok.

Onı gördüğüm zaman içimde bir sürü hakaret sıralanıyor. Kendi içimde yoluyorum kadını. Özür dilenecek hiçbir şey yapmadım ki ona ben. 0 yani hiç yok. En ufak bir şey yok.
Nedense bu deliliğinin üzerine özür de bekliyodur diye düşünmüşüm.Sizden uzak olsun kötülükleri..

tüm ailenin özür dilemesinin akabinde evliliğiniz nasıl gidiyor diye sorabilir miyim ?

tüm ailenin özür dilemesinin akabinde evliliğiniz nasıl gidiyor diye sorabilir miyim ?

İyi gidiyor çok şükür.. Bir problemimiz yok eşimle. Eşimin ailesiyle de bir problemim yok. Kv bazen can sıkıcı olabiliyor ama idare ediyorum o kadarını. Eşimin de ailemle bir problemi kalmadı.

Pıtırcık sevgi dolu görünen eltinin kina gecesi birden " Bu ne yobazlık! Çingene misiniz! Pislik, kınanı evinde yapsaydın. Erkeklerde gelicek." Diye içinden alien çıkması...Aynen böyle mi oldu yani arada anlatılmayan şeyler olmuş gibi geldi bana.

Allah'ım ne malca bir giriş ahahahhaa yaa niye böyle girilir ki bir konuya. Birde savunup durmusum. Ahahahaha ayyy Allahim.. Ya o zamanlar kendimi nasıl savunduysam unutun kızlar. Ben edebiyata merakliydim. Bütün mevzu bu. O yüzden.boyle edebi bir dille duygularımı yazarak başlamak istemisim. Asıl olayı hiç anlatma derdinde bile değildim siz sorunca sonradan hortlatmak zorunda kalmışim. Ah ben... bak canınız sıkılıyorsa açın bir eski konularınızi okuyun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…