- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
kızlar hele şükür hafta sonu bitti anca vakit buldum girmeye hala oğlumu sallıyorum ayağıma sizin nasıl geçti hafta sonu hatunlar
naber fıstık,bugün pazardı gezdin dolaştınmı,yen, ciciler aldınmı
hoşgeldin canım oğluşun nasıl sen nasılsın
ah şu erkekler.
nefret ediyo gezmekten zar zor kipaya gittik alış veriş yaptım eve annemlere gittik ohbe bitti hafta sonu ben daha çok yazın seviyorum hafta sonlarını
biz araba bakmaya gittik ama bulamadık bişey,hemde çok pahalılar.
aynen canım kış olunca günlerce dışarı çıkmadığım olur kışı hiç sevmem çok üşürüm
ya kızlar birşey sorucam,bu topik niye boş,birsürü aradaş vardı,onlar nereye gitti?
yarında tabakçım gelcek ondan da alış veriş yapmayı çok seviyorum. korkmazın ceve takımını getir dedim onu getircek iyi oluyo öyle siz yapıyormusunuz böyle kızlar
ya kızlar birşey sorucam,bu topik niye boş,birsürü aradaş vardı,onlar nereye gitti?
canım aslında arabamız var ama iş arabası,araba iki kişilik,3.ye yer yok ve 4 senedir fenalık geçiriyorum artık,bu araba duracak ama esas binmek için bakıyoruz fakat piyasa çok pahalı yav.hayırlı olsun hayatım araba mı alcaksınız:79:
pazar günlerinide sevmem
tabakçı nasıl evemi geliyor canım
canım aslında arabamız var ama iş arabası,araba iki kişilik,3.ye yer yok ve 4 senedir fenalık geçiriyorum artık,bu araba duracak ama esas binmek için bakıyoruz fakat piyasa çok pahalı yav.
senmi benmi,nefret ederim
geri geldim ben kızlar naaaptınız yokluğumda =DD
ah bir anlayabilsem!evet çok tuhaf değilmi çok canlıydık kimsenin tavuğına kış demedik ama bir sorunmu var
yok ben kimseye rastlamadım,zaten kk ya grince diğer topiklere bakıyorum,birde sohbet bölümü olarak direk buraya.evet ya benimde dikkatimi çekti eski gruptaki kızlar nereye gittiler hiç rastladınız mı
geri geldim ben kızlar naaaptınız yokluğumda =DD
ah bir anlayabilsem!
yok ben kimseye rastlamadım,zaten kk ya grince diğer topiklere bakıyorum,birde sohbet bölümü olarak direk buraya.
hoşgeldin canım,bitirdinmi iişleri