Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ilk bebğim düştü oğlandı, ikinci oldu oğlan, üçüncü de oğlannn bulurmuyum ki kızı bulana kadar durmak yok yola devam mı desem nerde trak orda bırak diyip dursam mı kine...
benim ilk bebğim düştü oğlandı, ikinci oldu oğlan, üçüncü de oğlannn bulurmuyum ki kızı bulana kadar durmak yok yola devam mı desem nerde trak orda bırak diyip dursam mı kine...
hayırlısı inş. sağlıklı olsundaaa... ama ne yalan söleyeyim benimde canım accuk kız istiyo ama 3. yü yapmaya gözüm korkuyoo...
gel kıs sen gel bariii güzel güzel muhabbet ederiz hem şimdiii senin canın çeker bişeyler
ben yaparım sana tatlımmm
gel beraber tatile kaçalım senle....
zaten ben oğlan çocuklarını bi başka severdimmm kızlarıda çok serverim de ilk çocuğum oğlan olsun çok isterdimmm rabbim nasip etti.. ama her duamda oğlan veya kız farketmez yeterki hayırlı olsun en doğrusunu sen bilirsin rabbim derdimmm ... en hayırlısı bu demekki rabbim verdiyse bir hikmeti vardır ki bende bu durumdan çok memnunum .....
kızlar iyi geceler hepinize,benim çok uykum geldii :) arayı soğutmayalım görüşmek üzereee :92::92:
kızlar iyi geceler hepinize,benim çok uykum geldii :) arayı soğutmayalım görüşmek üzereee :92::92:
grşrz inş tatlıımm haydi ikinizde allaha emanettt...
bende yatıyorum kızlar çok yorgunum ve gözlerimi tutamıyorum artık uyku iyice geldi veletlerim uyanmadan ben bi posta uyuyayım yarın uzun bir gün daha var önümde hepinizi öptümm en kısa zamanda grşlim inş.. bu kadar uzatmayalımmm arayı...
ben warımmmm
selam nasılsın..............
nişanlımla kawga edıyordmmm moralm bozuk sen nasılsınn
neden canım....nişanlılık dönemi güzeldir tadını çıkarın...iyiyim canım sağol..