Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ikizcim nasılsın, nasıl oldu baban, döndün mü evine???
ayy ne çok soru sordum yahuuu
mrb ablacım sen nasılsın ? torun mu geliyorrr
merhaba ikizcim nasılsın, nasıl oldu baban, döndün mü evine???
ayy ne çok soru sordum yahuuu
iyi sayılır.fizik tedaviye başlıyacak.doktor eve gelecek.3-4 ayda aya kalkar dedi ama allah bilir.hayır daha annemlerdeyim...................
kelebekcim hoşgeldin nasılsın.bayağıdır sohbet edemedik..............
merhaba canım hoşgeldin kısmetse gelecek inşallah
iyi sayılır.fizik tedaviye başlıyacak.doktor eve gelecek.3-4 ayda ayağa kalkar dedi ama allah bilir.hayır daha annemlerdeyim...................
amin inşaallah.................canım tekrar geçmiş olsun allah yardımcınız olsun
evet cnm ya yoğun geçiyor bu aralar arada bakıyorum buraya siz yoksunuz siz olunca ben olmuyorum uzadı inan arası...
rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin....
rabbim acil şifalar versinn.....
ne olsun be güselimm çocuklarla büyük biraz rahatsızlandı hafta başında 1-2 gün gitmedi okula sonra yoğun bir şekilde misafirlerim vardı bugünde bir grup misafiri atlattım aslında çok yorgunum ama bir size bakayım dedim ....
geçenlerde çocukların fotolarını koymuştun ya bende sana göstermek istedim ama bi türlü denk getiremedimm ...
çok geçmiş olsun canım.buara pek kimse uğramıyor .bende bakınıp çıkıyorum.misafir gelmeden ,geldikten sonra,gidince iş çok bitmiyor..
çok geçmiş olsun canım.buara pek kimse uğramıyor .bende bakınıp çıkıyorum.misafir gelmeden ,geldikten sonra,gidince iş çok bitmiyor..
aynen öle cnm sabah 9 da kalktım biraz önce oturdum inann
evet canım topiğimiz terkedildi ama olsun ben hergün uğramaya çalışıyorum sizde öyle yapın
evet öyle..............evet canım topiğimiz terkedildi ama olsun ben hergün uğramaya çalışıyorum sizde öyle yapın
beklersen koyarım şimdi...