Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlı sohbetli tatlı kızlar nerdesiniz................:26:
tatlı sohbetli tatlı kızlar nerdesiniz................:26:
iyiyim canım sen nasılsın..................ben burdayım ama başka kimse yok
nasılsın ikiz?????
bende burdayım sizi bekliyorum ya gelinde iki lafın belini kıralım
iyiyim canım sen nasılsın..................
sağol bende iyiyim......
iyiyim canım sen nasılsın..................
selam canım. nasılsın..............
iyi diyelim iyi olalım valla yuvarlanıp gidiyoruz çocuklarlasen nasılsın annenler nasıl eşinlemi gittin yalnızmı ay ne çok soru sordum ya:86:
burdayım
sen nasılsın
iyiyim canım.yok eşim gelmedi yalnız geldim.babam rahatsız yatıyor.gelen giden oluyor bende az çok yardım ediyorum.eşim izin alamadı.haftaya beni almaya gelecek.1 hafta izin alacak..................
kaybolma biyerlere ha aşşada göremedim seni iyi valla hava sogudu mecburen evdeyiz yani bu hafta sonu
iyi ya degişiklik olmuşur niye gittigini bilmiyorum ama baban hasta onun içinmi gitmiştin canım :26::26:
kaybolma biyerlere ha aşşada göremedim seni iyi valla hava sogudu mecburen evdeyiz yani bu hafta sonu
evet canım.babam 2 aydır çok hastaydı.istanbula tedaviye gitmişti.geldi geldikleri gün bende geldim.....
ben çok evcimen biriyim evde vakit geçirmeyi daha çok seviyorum...havalarında bi düzeni yok bi iyi bi kötü..güneşe aldanıyoruz sınrada hastalıktan doğrulamıyoruz.....