- 27 Kasım 2010
- 14.169
- 599
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm bencede öyle herşeyi dert edinmicenn :) biraz ti ye alcan hayatıı :)) bazı gereksiz şeylerin keyfini kaçırmasına izin vermicennnn
devaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm bırazdan tamam kocam gelcek cunku yemek yıcez
Canım ya herşey üst üste gelmiş valla ee mutfağındaki tezgahı baştan tasarlayacaksın mecuren öyle mi :26: daha büyük sıkıntı olmasın da canım artık bulunur bir çaresi.
üzme sen tatlı canını kıyamam
canım hayırlısı inşaalah yoluna girer.işte dert bitmiyor.birde benim gibi herşeyi büyütüyorsan işin zor....neyse koçişinlede düzelirsiniz.işte tuzu biberi bunlarda..........
bacım allah baska dert vermesın ..gecenın bı vaktı nıe buna uzuluorsun kı sabah olsn sakin kafayla düşünür ne yapacagına karar verırsın.. hatta bırlıkte karar verırız olmaz mı sımdı anı yasa..
ben çok mantıkçıyımdır, herşeyi didik didik eden bi yapım var ama eşim beni çok güzel idare ediyır geröekten biraz da onun sayesinde böyleyim ikizcim.
bu saatte oh afiyet olsun.......................
o zaman haydi kızlar göbek atmaya haydi elleri göreyim
la biz de dünden meraklıymışız göbek atmaya
kızaaammm dedık ya kapı gıcırtısına affetmem dıeee
ben çok mantıkçıyımdır, herşeyi didik didik eden bi yapım var ama eşim beni çok güzel idare ediyır geröekten biraz da onun sayesinde böyleyim ikizcim.
aslında ben şuan yalnızım.inanın 15 gündüreşimden başka kimseyi görmedim.dışarı çıkıyorum ama sohbet edeceğim kimse yok...sadece siz varsınız.bu nedenle çok düşünüp çok didikliyorum.vede nerelerden nerelere geliyorum.sinirlerim bozuluyor..ondan sanırım.yoksa çok sabırlıyımdır olaylara vede konulara karşı................
saolun kızlar. sizin de neşenizi bozmıyım. sayenizde kendime geldim zaten. okurken güldüm yazdıklarınızı. mutfağı tekrar çizdim bile. ekledim topike de resimleri. beraber en iyisini yaparız inş :) Allah başka dert vermesin tabii ama işte böle ufak şeler bile olsa acık bozuluyo insanın morali.. :93::93:
kocamla da elbette düzelicek. ufak bi sorun ama işte insan gene de kötü oluyo. biraz da için sıkılıyodu gün boyu sebebini anlamadan. böle patlak verince heralde boşaldım birden. Allah büyük dert vermesin kimseye...
saolun kızlar. sizin de neşenizi bozmıyım. sayenizde kendime geldim zaten. okurken güldüm yazdıklarınızı. mutfağı tekrar çizdim bile. ekledim topike de resimleri. beraber en iyisini yaparız inş :) Allah başka dert vermesin tabii ama işte böle ufak şeler bile olsa acık bozuluyo insanın morali.. :93::93:
kocamla da elbette düzelicek. ufak bi sorun ama işte insan gene de kötü oluyo. biraz da için sıkılıyodu gün boyu sebebini anlamadan. böle patlak verince heralde boşaldım birden. Allah büyük dert vermesin kimseye...
bacım seninle herşeyimiz örtüşüyo biliyosun başaklar mantıkçı ve didikleyici olur
aslında ben şuan yalnızım.inanın 15 gündüreşimden başka kimseyi görmedim.dışarı çıkıyorum ama sohbet edeceğim kimse yok...sadece siz varsınız.bu nedenle çok düşünüp çok didikliyorum.vede nerelerden nerelere geliyorum.sinirlerim bozuluyor..ondan sanırım.yoksa çok sabırlıyımdır olaylara vede konulara karşı................
tsk bebem ben yemem esım yıcekk ben aksam 7 den sona yemıorm
bacım seninle herşeyimiz örtüşüyo biliyosun başaklar mantıkçı ve didikleyici olur
aşkolsun canım ya ne demek moralinizi bozmayayım.. olur mu öyle şey kimin ne derdi sıkıntısı varsa anlatacak ki destek olalım değil mi
he bacım sen benim yıllar önce kaybettiğim ikiz kardeşimsin herhal
aşkolsun canım ya ne demek moralinizi bozmayayım.. olur mu öyle şey kimin ne derdi sıkıntısı varsa anlatacak ki destek olalım değil mi
he bacım sen benim yıllar önce kaybettiğim ikiz kardeşimsin herhal
aluuuu bende başakımm :) ,