- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
slm kızlar herkese iyi geceler..
hoşgeldin canımcımm sana da iyi geceelr?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar herkese iyi geceler..
hoşgeldin canımcımm sana da iyi geceelr?
canım benimde çok işim var yarın.eşime yemek yapacağım.ütü yapacağım.valiz hazırlanacak.birde üstüne üç çocuk.ama ben gidemiyorum yatağa...................
puhahaaawalla bizde öle olduk... gece gorusuoruz olsun daha romantık oluo
ayyy kızlar valla bu akşam erken yatmam lazım sabah kocamlan çıkıcaz bi işimiz var,ama aklımda sizde kalıyoo hee bırakıp gidemiyorum valla DD
siz burda koparkene ben nasıl yatacam yaaa D
aslında ayakta duramıyorum.ama siz bana çok iyi geliyorsunuz.............
beyimm canıma okuycakk :)
sabah bi kalkma sorcam ben sana diyoo kocişimm yaaa valla böle olmuyo haaa hep arada kalıyorum beeee
cıslak cıslakkkkk yaniiii PPPPPPPPP
çalışıyonmu kız...........sabah birde işemi gideceksin......:89:aynen bende walla ... ısten gelırken arabada uyuyorum kapının onune gelınce şoför uyandıracak nerdeyse ama eve gırınce gıdıoo buraya gelcem ya ondan
ohhhhhhhhhhhh ne güzel..............Ooooooooo ne müzik ne eylence bu nebiçim dogum günü parti kısslarrryaa
inşaallahcanım..............sen nasılsın..iyimisin bugün miğden iyimi...........hoşbuldum cnm... ii ne gzl o zmn halleder kardeşin. hiç olmadı arkadaşlarından yardım alır... üzülme o zmn :))
sabah bi kalkma sorcam ben sana diyoo kocişimm yaaa valla böle olmuyo haaa hep arada kalıyorum beeee
çalışıyonmu kız...........sabah birde işemi gideceksin......:89:aynen bende walla ... ısten gelırken arabada uyuyorum kapının onune gelınce şoför uyandıracak nerdeyse ama eve gırınce gıdıoo buraya gelcem ya ondan
ohhhhhhhhhhhh ne güzel..............Ooooooooo ne müzik ne eylence bu nebiçim dogum günü parti kısslarrryaa
inşaallahcanım..............sen nasılsın..iyimisin bugün miğden iyimi...........hoşbuldum cnm... ii ne gzl o zmn halleder kardeşin. hiç olmadı arkadaşlarından yardım alır... üzülme o zmn :))
Hadi kızlar yandan yandannn
[video=youtube;qRpeA6ie6o8]http://www.youtube.com/watch?v=qRpeA6ie6o8[/video]
Kızzlar be dışarı çıkıyorumm kutlamaya siz uyuyun kuzu kuzu he he sizin yerinizede göbek atarım tek ayakla merak etmeyin iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr:89:
ya kızlar belki kel alak bir konu ama yokmu gelinligini vercek yer arayın kişiler etrafında bende bir resim çekilsem bana arkadasım verdi çok güzel ama üstü olmuyor kafa orda olunca yazıyor insan kargoyla tekrar yollarım kendisine
Kızzlar be dışarı çıkıyorumm kutlamaya siz uyuyun kuzu kuzu he he sizin yerinizede göbek atarım tek ayakla merak etmeyin iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr:89:
çalışıyonmu kız...........sabah birde işemi gideceksin......:89:
evet calısıorm gece calısıorm... aksama dogru gıdıorm gece onıkıye dogru gelıorm bellı olmuo bugun onbırde geldım
ya kızlar belki kel alak bir konu ama yokmu gelinligini vercek yer arayın kişiler etrafında bende bir resim çekilsem bana arkadasım verdi çok güzel ama üstü olmuyor kafa orda olunca yazıyor insan kargoyla tekrar yollarım kendisine
hadi kızlar yandan yandannn
[video=youtube;qrpea6ie6o8]http://www.youtube.com/watch?v=qrpea6ie6o8[/video]
kız bana da bi bardak getir hele bacımhoşbuldum cnm. kendime bi çay alıp gelicem...
bak hele bak bak planlara bakbianda olacak burdan çıkış yoksam olmuyoo :) ardına bakmadannn çıkacaksınnn :)
sanada helal olsun valla ikizcim üç çocukla iyi idare ediyosun walla
ohhhhhhhhhhhhh yandan...............
güle güle canım görüşmek üzere
kaç beden giyiyorsun tatlım? ben etraftan soruşturayım
bak bu süper oldu gider ayakhe 60 şak şak 70 şak şka 80 şak şak 90şak şak oynamayanın kaynanası başına kalsın .. Ohhhhh herkez kalktı