- 14 Aralık 2009
- 310
- 0
ciddi misin
maaşallah canımcım, güle güle kullan Allah kaza bela vermesin inş. kız kapıya audi gelmiş sen burda mı duruyosun aboowww ben olsam çoktan istanbul turuna başladıydım
ooo çok güzelll hayırlı olsun arkadasım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ciddi misin
maaşallah canımcım, güle güle kullan Allah kaza bela vermesin inş. kız kapıya audi gelmiş sen burda mı duruyosun aboowww ben olsam çoktan istanbul turuna başladıydım
arkadaşlar bugün benim canım inanılmaz sıkkın aslında 4 yıl önce tam nikahdan sonra dedemi kaybettim bu sebebden dolayı gelinlik giyemedim dügün olmadı bidahada olmadı ama şimdi çok pişmanım gelinlikli kız görünce içim gidiyor çok üzülüyorum :2:
ciddi misin
Maaşallah canımcım, güle güle kullan allah kaza bela vermesin inş. Kız kapıya audi gelmiş sen burda mı duruyosun aboowww Ben olsam çoktan istanbul turuna başladıydım
Bir audi tt geldi kapıda yatıyo kuzu kuzu
benim eşimde sabah gelcek ve hep gece çalışıyor kızlarr yarasa gibiyiz
olsun bak keyfınee bak bır suru hatun var sıkılmazsın
allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın..
aslında güne çok iyi başladım.babam rahatsız 2 aydır istanbuldaydı.perşembe memlekete dönecek.bende gidiyorum.ama bugün oğluşum hiç uyumadı beni çok yordu.zaten hazırlıklarla yoruldum.üstüne kızlar pc yi çöktürdü.yapayım derken bilgisayardaki herşeyi silmişim.çok üzüldüm.oğluşumun tüm fotoları silinmiş.....sevincim kursağımda kaldı anlayacağın...............
arkadaşlar bugün benim canım inanılmaz sıkkın aslında 4 yıl önce tam nikahdan sonra dedemi kaybettim bu sebebden dolayı gelinlik giyemedim dügün olmadı bidahada olmadı ama şimdi çok pişmanım gelinlikli kız görünce içim gidiyor çok üzülüyorum :2:
kızlar sıkıntıları atın bı kenaraa hüzün yok gecmıs gecmıste kaldı ... onunuzdekı maclara bakınn...
baslıoruz kopmaya hadıı
kımler var bakimmm
nasıl tur atım tatlım ben 4 ay önce trafik kazası geçirip ayagı kırdım aynı araba parçalandı ben kurtuldum bir kırıkla şükür alçım bu ay çıkıyo ozamana kaldı bekliycez el mahkum tatlım
aslında ben o evdede olsa geç yatarım.eşimde geç yatar.alıştım valla.şimdi birde kk var.hiç yatmıyorum...................
slm kızlar herkese iyi geceler...
slm cnm... bi arkadaşım bilgisayarına format atarken bütün fotoları silindi. bilgisayarcı hepsini kurtardı. eğer çoksa fotosu , parası da önemli değil yeterki geri gelsin dersen bi miktar karşılığı bilgisayarcılar hallediyorlar. aklında olsun. hatta recovery my files diye bir program var. etrafında pc den anlayan varsa bi danış. o programın da ful olanını temin edersen sen de yapabilirsin.
geçmiş olsun bu arada...
aslında güne çok iyi başladım.babam rahatsız 2 aydır istanbuldaydı.perşembe memlekete dönecek.bende gidiyorum.ama bugün oğluşum hiç uyumadı beni çok yordu.zaten hazırlıklarla yoruldum.üstüne kızlar pc yi çöktürdü.yapayım derken bilgisayardaki herşeyi silmişim.çok üzüldüm.oğluşumun tüm fotoları silinmiş.....sevincim kursağımda kaldı anlayacağın...............
çalıştım çalıştım 23.00 te geldım sanırım eve
hadi kopalım ivit.. oturmaya mı geldiniz :118::118::118::119::119::119::122::122::122:
ee şey kem kümm :78::78::78: afedersin canım, geçmiş olsun Alalh beeterinden korusun inş.
alışmış kudurmuştan beter oluyo ikizcim valla vampir gibin olduk
hadi kopalım ivit.. oturmaya mı geldiniz :118::118::118::119::119::119::122::122::122:
ee şey kem kümm :78::78::78: afedersin canım, geçmiş olsun Alalh beeterinden korusun inş.
alışmış kudurmuştan beter oluyo ikizcim valla vampir gibin olduk
ayyy kızlar valla bu akşam erken yatmam lazım sabah kocamlan çıkıcaz bi işimiz var,ama aklımda sizde kalıyoo hee bırakıp gidemiyorum valla DD
siz burda koparkene ben nasıl yatacam yaaa D
aslında ayakta duramıyorum.ama siz bana çok iyi geliyorsunuz.............
hoşgeldin canım.sağol canım.benim erkek kardeşim bilgisayar öğrtmeni(memlekette)aslında daha onunla konuşmadım.inşaallah öyle birşey vardır.:18:
yatamıcaksın yatmıcaksın yatırmıcaz seniii
ayyy kızlar valla bu akşam erken yatmam lazım sabah kocamlan çıkıcaz bi işimiz var,ama aklımda sizde kalıyoo hee bırakıp gidemiyorum valla DD
siz burda koparkene ben nasıl yatacam yaaa D