- 7 Ocak 2011
- 1.577
- 0
gel beni yee kızzz:))))boşver şekerim çok açsan meyveli yoğurdun varsa onu ye yada shadowun yaptığı gibi sadece çorba kısmını ye şekerimmm..............
..........................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel beni yee kızzz:))))boşver şekerim çok açsan meyveli yoğurdun varsa onu ye yada shadowun yaptığı gibi sadece çorba kısmını ye şekerimmm..............
40 beden çok çok fazla değil bence canım spor yaparak ve az da olsa yediklerine dikkat ederek 38 beden fıstık gibin bi hatun olursun :82:
topiğin editörüne özel mesaj atmıştım canım, ileri sayfalardaki fotoğrafları yeni bakan üyeler göremez diye ilk sayfaya taşımak istiyorum demiştim. Sen linkleri bana yaz ben ilk sayfaya taşırım hepsini demişti ama bi baktım kontrol panelini açmışlar
kızlar ben kaçar acık çalışam da gene gelirim heralde ya da uyur kalırsam kızmayın :))
ahh kızlar size doyum olmaz ama benim çıkmam lazım artıkın malum saatler alındı saat 2 yani tatmaya gidiym.......öpüyorum eepiniiizziii......sabah 1saat erken kalkmak zorunda kalmıym ama demi uyku benim için çok önemli ayol....haydi baysss hatunlar........
gözleri korkmuştur çok görünce hehehehe
kızlar ben kaçar acık çalışam da gene gelirim heralde ya da uyur kalırsam kızmayın :))
ahh kızlar size doyum olmaz ama benim çıkmam lazım artıkın malum saatler alındı saat 2 yani tatmaya gidiym.......öpüyorum eepiniiizziii......sabah 1saat erken kalkmak zorunda kalmıym ama demi uyku benim için çok önemli ayol....haydi baysss hatunlar........
kızz dur bee... Saatler sınav yüzünden türkiyede alınmadı diye biliyorum ben. 3 nisanda alınıcakmış. Tele msj gelmişti...
kızz dur bee... saatler sınav yüzünden türkiyede alınmadı diye biliyorum ben. 3 nisanda alınıcakmış. tele msj gelmişti...
kızz dur bee... saatler sınav yüzünden türkiyede alınmadı diye biliyorum ben. 3 nisanda alınıcakmış. tele msj gelmişti...
sen de mi gidiyorsun :26:kızlar iyi geceler
kız ceyda bi fıkra anlatda az gülelimm yaaa :)
senin fıkralar bomba oluyooo PP
bak gene değiştirmişler sanırım. haberlere baktım netten şimdi. bu vodafone insanı yanıltıyo bak. ayyy şimdi kesin değişti mi kızlar saatler aa. yrn adam işe geç kalmasın yaa :S erçi sabah uyanında belli olur haberlerden felan
iyi geceler cnmm :)
kız ne 3nisanı, bu gece 3 tee :)
slm kızlar nabersiniz nasıl gidiyor Geçmişede bakmadan balıklama daldım ama konuya:26:
Shadowwcumm msjını aldım cnm yorumlarımı ekledim umarım işe yarar okursun oradannn