aynen canım.nekadar acayip değilmi........sanki karşılıklı konuşuyor hissiyatındayım......
napınosunuz bayanlar kimsecikler varmı
ekobero hoşgeldin.......................
evet sanki 30 yıllık arkadaşım var karşımda da muhabbet ediyorum ,, biliyormusun aslında kaç yıllık arkadaşların eşin dostun seni bu kadar tanımıyor gibi oluyor ,, inş. birgün tanışırız ben çok isterim şahsen ..
ben mesela seni kumral ela gözlü uzun dalgalı saçlı narin zarif hoş giyimli ve bakımlı olarak düşünüyorumm hep ne kadarı doğru...
napınosunuz bayanlar kimsecikler varmı
Herkese hayırlı geceler
hoşbulduk canım ya benimki hala zırlıyo uyumadı heran yokolabilirim yani:84:
evet sanki 30 yıllık arkadaşım var karşımda da muhabbet ediyorum ,, biliyormusun aslında kaç yıllık arkadaşların eşin dostun seni bu kadar tanımıyor gibi oluyor ,, inş. birgün tanışırız ben çok isterim şahsen ..
ben mesela seni kumral ela gözlü uzun dalgalı saçlı narin zarif hoş giyimli ve bakımlı olarak düşünüyorumm hep ne kadarı doğru...
Herkese hayırlı geceler
iidir cnm sen neler yapıyorsun bakalımmm
hayırlı geceler cydoş nerlerdesin sen bacım kaç gündür karşılaşamıyoz arada bakıom senin ev topicinede ama denk gelemedik...
ay canım bide şunları büyütsek....................
hadi benide tahmin et bakalım tutacakmı bende seni ufak tefek minyon tipli hayal ettim bakalım tutturdummmu
hoş geldin kız özlettin kendini................
beni de tahmin edin dermişim
hoşbuldum tatlım.. ben de özledim sizleri
aslında tam uyumaya karar verdim, sonra siz geldiniz aklıma uğramadan çıkmayayım dedim
ay sorma ya sabah doktordaydık bişeyide yok niye ateşi var böyle uyumuycam diye direniyo anlamadım sen ikizleri nasıl büyüttün ya
ay sorma ya sabah doktordaydık bişeyide yok niye ateşi var böyle uyumuycam diye direniyo anlamadım sen ikizleri nasıl büyüttün ya
hadi benide tahmin et bakalım tutacakmı bende seni ufak tefek minyon tipli hayal ettim bakalım tutturdummmu
valla sadece geceleri değil, bu aralar gündüzleri de pek sık giremiyorum canım.nasılsın bakalım, iyisindir inş.?
merci canım ama senin resmini gördügüm için bi tahminde bulunamıycım
beni de tahmin edin dermişim
hoşbuldum tatlım.. ben de özledim sizleri
aslında tam uyumaya karar verdim, sonra siz geldiniz aklıma uğramadan çıkmayayım dedim