- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
selam arkadaşlar ben yeni geldim bu siteye ilk buraya girdim bakınıyorum öyle nasılsınız
hoşgeldin canım sen takıl bizim sohbetimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar ben yeni geldim bu siteye ilk buraya girdim bakınıyorum öyle nasılsınız
iyiyim bende ladycim çok teşekkür ederim..canım işte günlük rutin ev işleri sen nasılsın keyifler nasıl
yok cnm hoşgeldin naılsın?kızlar herkese selam oğlumu anca uyuttum kimsecikler yok hayırdır geç mi kaldım
hoşgeldin tripolii....ilk ben geleyim bari nasılsınız hanımlar
hoşgeldin cnmselam arkadaşlar ben yeni geldim bu siteye ilk buraya girdim bakınıyorum öyle nasılsınız
iyi yapıyorsunuz valla anne gibisi yokannemle oturdum pc başına bakınıyoruz geziyoruz nette :)) sizler neler yaptınız
hayatım kolayı var doğur bitane dahadilekcim ben çocukları büyüttüm ama o günlerimi özlüyorum
aynı cnm vallahi...annemle oturdum pc başına bakınıyoruz geziyoruz nette :)) sizler neler yaptınız
dilekcim ben çocukları büyüttüm ama o günlerimi özlüyorum
kızlar şu muhteşem yüzyıl dizisi çok tepki gördü ama benim hoşuma gitti siz seyrediyormusunuz...
sultan sülümanı
iyiyim bende ladycim çok teşekkür ederim..
eşimle yemek yedik tv izledik alış veriş yaptık falan filan:)
en başta söyleyeceğimi en son söyledim:)
seninde dedğin gibi günlük ev işleri işte
bu gunlerimize çok şükür..
yok cnm hoşgeldin naılsın?
bebişin iyi mi?
son durumu ne aynı mı cnm?
hoşgeldin tripolii....
iyiyiz Allaha bin şükür seni sormalı...
hoşgeldin cnm
ne güzel iyi yapmışsın
demek biz ilk göz ağrın olduk:)
yok ben izlemiyorum.libya'da tv izlemiyorum onun için dizilerden haberim yok buray ageldiimden beri bir kaç dizi izledim annemle o kadar.ama dönünce izlemem.
hatatım haşgeldin avatarın süper olmuş arada geğişik yap ben bi kalıpta gidiyorum...
oğluşumda ilaç verdi melhem onu sürüyorum pzt götürcem canım uyudu şimdi sen naptın ben anca geldim
hayatım sen libyadamı oturuyorsun :))))
nasıl orda hayat dizi niye seyretmiyorsunuz yasakmı
hımm anladım cnmcım..biliyor musun ben seni çok daha büyük sanıyordum:)kurdelam ben 82 doğumluyum.unutman normal bende çok unuturum zaten :))) aslında not almak lazım.
kızlarım küçükken onlarla yaşadığım bayramları çok özlüyorum onların heyecanı benide etkilerdi
teşekkürler diloşum öncelikle...
şu anki ekşınlarda iyice cadı ruhuna büründüm bende böyle bi avatarı uygun gördüm kendime
geçmiş olsun gene gene cnm ya yazık küçücük daha...sen ikinciyi düşünüyor musun bi kaç sene içinde?
bende iyyim kuşum eşimle vakit geçirdik..yattıda bende size bakayım dedim.
malum geç yatmamaya çalışıyorum artık...
kızlarım küçükken onlarla yaşadığım bayramları çok özlüyorum onların heyecanı benide etkilerdi