Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
huu huu kimse yok mu
ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitiremedim ya :))
gece giremedim.kerem geç yattı.sonra benim de uykum geldi.eşimin de işi vardı pcde.öylece uyudum ama aklım sizdeydi valla
neyse bu gece konuşuruz inşallah....
selam kıslar gününüz güzel olsun.kimse yok yine.öpüldünüz kocaman nanaktan.....................
huu huu kimse yok mu
gece giremedim.kerem geç yattı.sonra benim de uykum geldi.eşimin de işi vardı pcde.öylece uyudum ama aklım sizdeydi valla
gözümüz yollarda kaldı nerdeydin kuşum sen ya...huu huu kimse yok mu
hoşgeldin tatlım ayşencim..en erknci bnm sanırımgünaydın canlar
gece giremedim misafir geldi yine bu ara kabul günüm mübarek misafir eksik dğeil
selam kıslar gününüz güzel olsun.kimse yok yine.öpüldünüz kocaman nanaktan.....................
hayatım bi gece gelmedin gözümüz yollarda kaldı valla oğluşunu erken yatır. :79:
gözümüz yollarda kaldı nerdeydin kuşum sen ya...
msn açmadın mı yoksa birşeylr yazmıştım çok önemli:84:
hoşgeldin tatlım ayşencim..en erknci bnm sanırım
teşekkürler ikizcim..bütün güzel dileklerini sana iade ediyorum yarısınıda bizde bırakıyorum:))
ay teşekkür ederim canım
hoş geldin canım oğluşunu uyuttun sanırım darısı benim başıma sallıyom uyumuyo
uyudu kalktı bile :))
çıkdıydım cvp yazıp tekarra girdim
unutma beniyi izliyo kerem
ay yerim ya bizimkide fatmagülün hastası kurdelam neden çıktı
uyudu kalktı bile :))
çıkdıydım cvp yazıp tekarra girdim
unutma beniyi izliyo kerem
işi vardı herhalde
ee sen neler yaptın bugün
ben bugün hiç bişi yapmadım .elim kolum kalkmıyo hiç .yemek de yapmadım dünden vardı
işi vardı herhalde
ee sen neler yaptın bugün
ben bugün hiç bişi yapmadım .elim kolum kalkmıyo hiç .yemek de yapmadım dünden vardı
ev temizliği yaptım ama üstten benim dip köşe temizliğim pazartesiyle cuma işte yemek yapçam dün yemekler bitti. oğlanı uyuttum bi yarım saat girim dedim normalde gündüzleri pek giremiyorum