- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
hayatım hoş geldin dedim görmedin heralde napıyorsun görüşmeyeli
arkadaşım cevap yazdım görmedin galiba.iyiyim canım annemler burda memleketten.onlarla vakit geçiriyoruz.............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatım hoş geldin dedim görmedin heralde napıyorsun görüşmeyeli
tamam canım.yenilikler güzeldir...........sizlerle sohbet güzel.............
kızlar ben bu gece biraz rahatsızım size iyi sohbetler canlarım;
yarın okuycam yazdıklarınızıı
öpüyorumm
iyi gcelerrr :92::92:
kızlar ben bu gece biraz rahatsızım size iyi sohbetler canlarım;
yarın okuycam yazdıklarınızıı
öpüyorumm
iyi gcelerrr :92::92:
teşekkürler ikizcim çok sağol...senlede öyle
ama kızlar bnm uykum var akşamda uyukladım alamadım tam uykumu galiba
herkeze iyi geceler bol sohbetler hoşçakalın
ama kızlar bnm uykum var akşamda uyukladım alamadım tam uykumu galiba
herkeze iyi geceler bol sohbetler hoşçakalın
hayatım anlıyorum seni sayılı gün çabuk geçer hayırlısıyla bir gün gelecek
arkadaşım cevap yazdım görmedin galiba.iyiyim canım annemler burda memleketten.onlarla vakit geçiriyoruz.............
tamam canım sen rahatsızdın dinlenmene bak görüşürüz ama ben genelde gece giriyorum gündüzleri pek vakit bulamıyorum biliyorsun bu aralar oğlumda rahatsızya artık geceleri görüşürüz canım
inş canım bitecek mutlaka.şimdilik bana musade az sonra askerimin nöbeti bitiyor azıcık sesini duyayım.çoook memnun oldum kızlar sizlerle tanıştığıma beni bekleyin anacımmmm baaay
kıslar size doyum olmaz bana musade herkese iyi geceler
tamam canım sen rahatsızdın dinlenmene bak görüşürüz ama ben genelde gece giriyorum gündüzleri pek vakit bulamıyorum biliyorsun bu aralar oğlumda rahatsızya artık geceleri görüşürüz canım
geçmiş olsun canım hayırdır........
kıslar size doyum olmaz bana musade herkese iyi geceler
kızlar bende çıkıyorum bilmeyenler için söylüyorum gündüzleri giremiyorum oğlumdan ev işi yemek falan gece muhakkak 11 de burda oluyorum hepinizi öpt. kendinize iyi bakın iyi geceler....:79::79:
cnm bnm dün temizlik yapıyordum listede demek o ara silinmişgiden arkadaşlara iyi geceler,ekleyemedim resmimi ya,ayrıca kurdelam benim neden arkadaşlarım arasından silinmiş anlamadım
huuu selam kızzzlarrrrr ben geldım :)
dilekcim topişin hayırlı ugurlu olsun
kurdelamın topiğe noldu bulamıyorum onu? bide bi ara kurdelam da üyelik iptali diyordu ayol ben gelene kadar neler olduda haberım yok acep..
herkesi kacırmısım yawss kendı kendıme yazem garii
kocem geri gitti gemiye tek kaldım uykum yok özet olarak aslında cok uykum var ama uyuyamıyorum gecen gece burda deprem oldu belkı bılenınız vardır..D.dere 4.3luk istanbulda bilem hıssedılmıs yane dusunun burdakı sıddetıını
persembe memlekete annemin evine gidicem sanırım en azından uyurum..
neyse kalın saglıcakla ..iyi geceler
kızlar bende çıkıyorum bilmeyenler için söylüyorum gündüzleri giremiyorum oğlumdan ev işi yemek falan gece muhakkak 11 de burda oluyorum hepinizi öpt. kendinize iyi bakın iyi geceler....:79::79: