tatil

sonundaoldu

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
15.504
30.097
798
meraba arkadaşlar.
ben bir kamu kurumunda çalışıyorum. yıllık 20 gün iznim var izinlerimi hep oğluma saklıyorum. çünkü hasta oluyor, işe gitme sıkıldım diyor, anneler bakar çocuklarına diyor.. diyor da diyor yani.
o dönemlerinde 1-2 diye kullanıyorum.
ve yıl boyu çok yoruluyorum. ev iş git gel derken. en büyük beklentim yazın yapacağım 5 günlük tatil.
ha bir de biz otelden yer ayırtamıyoruz. çünkü eşim kurayla izin alıyor.ne çıkarsa bahtımıza gidiyoruz işte.

2 yıl önce kemer taraflarına gittik. otel çok iyiydi çok memnun kaldık. tatil beklentim plaj yakın olsun, otel yeterince büyük olsun, yemekler en önemlisi güzel çeşitli olsun. bunlar vardı. temizlik de temizdi de banyo temizliğini zorla yaptırıyorduk. ama memnun kaldım.

geçen yıl egeye gidelim dedik. gittik ve facia. bulduk bir otel girdik. yemekler felaket. nimet ama yenecek gibi değil. o zaman oğlum 3,5 yaşındaydı o bile yiyemedi :KK70: plaja yakındı ama hiç memnun kalmadık. sürekli çevre ilçeleri gezip tadını çıkarmak istedik.
gelelim bu yıla. Antalya bir tercih ama gitmediğimiz yerler olsun istiyoruz. ve gittiğimize değsin yılın tüm stresini yorgunluğunu atayım istiyorum. geçen sene içimde hala yara. çok berbattı.
şimdi sizlerden isteğim bana tatil bölgesi ve otel öneriniz. her yere gidebiliriz.
konum bir süre taşınmazsa sevinirim

Muglaya gidin ,yapay bir cennet .. bu sene antalya ya gidip pişman oldum .denize çok giremedik .çok dalgali ve deniz taşlı . Çocuklar hiç yanasmadi bile ..çocuklu tatilde ölü deniz gibi yerleri seviyorum ben .

antalyaya gitmedim ama nedense bana hep itici gelmiştir.

muğla güzeldir. turgutreise gittim ben. aile için bence ideal, genelde hep aileler vardı. deniz biraz dalgalı olsa da taşsız. yakınlarda da güzel koylar var. bence düşünülebilir.

ayrıca 20 günün 15 gününü çocuğun nazları için yıl içinde yemeyin bence.

antalyaya gitmedim ama nedense bana hep itici gelmiştir.

muğla güzeldir. turgutreise gittim ben. aile için bence ideal, genelde hep aileler vardı. deniz biraz dalgalı olsa da taşsız. yakınlarda da güzel koylar var. bence düşünülebilir.

ayrıca 20 günün 15 gününü çocuğun nazları için yıl içinde yemeyin bence.

ya naz değil de bana çok düşkün. eve gidiyorum üstümden hiç inmiyor. sürekli öpüyor kokluyor. kulağıma kadar öpüyor düşün. ben de dayanamıyorum.
evde bazen 10 kuruş falan bulup getiriyor anne bak paramız var artık çalışmana gerek kalmadı diyor :D
ya da babam çalışsın sen benle kal diyor. işte evlat farklı ya. sana da nasip olsun inş istediğinde.
muğla 2 oldu. peki otel önerin var mı??

Butceniz ne civarda? 5 yildizli mi kucuk bir otel mi bakiyorsunuz?
Akyarlarda armonia var , hem esintisi boldur hem denizi guzeldir , aile otelidir
Butce fazla ise yine akyarlar merkezde kefaluka var , xanadu island da guzeldir

Butceniz ne civarda? 5 yildizli mi kucuk bir otel mi bakiyorsunuz?
Akyarlarda armonia var , hem esintisi boldur hem denizi guzeldir , aile otelidir
Butce fazla ise yine akyarlar merkezde kefaluka var , xanadu island da guzeldir

bütçeden kısmayı düşünmüyoruz. çünkü 1 yılda en lüksümüz bu tatil. evet 5 yıldızlı her şey dahil olsun istiyoruz. tatil anlayışım yan gelip yatmak :D dediklerine bakıyorum hemen. teşekkürler

ya naz değil de bana çok düşkün. eve gidiyorum üstümden hiç inmiyor. sürekli öpüyor kokluyor. kulağıma kadar öpüyor düşün. ben de dayanamıyorum.
evde bazen 10 kuruş falan bulup getiriyor anne bak paramız var artık çalışmana gerek kalmadı diyor :KK70:
ya da babam çalışsın sen benle kal diyor. işte evlat farklı ya. sana da nasip olsun inş istediğinde.
muğla 2 oldu. peki otel önerin var mı??

ya ben one more day hotel'de kaldım.

aileler de vardı, çiftler de.
odalar temizdi, günlük temizlik yapılıyordu. ama havlular değiştirilmiyordu sanırım.
kahvaltı iyiydi, çeşit vardı.
akşam yemeği hiç yemedim otelde.
havuz küçük.
her odanın deniz manzaralı balkonu var.
kendi plajı var. o kıyıdaki tüm otellerin kendi plajı var zaten. ama bizim otelin plajında dalga olduğu zaman yüzülmüyordu çünkü denizden kurumuş ot taşıyordu hep. dalga olmadığı günler iyiydi. ama başka otelleirn plajlarında dalgakıran gördüm, oralar daha güzeldi ama o oteller de pahalıydı tabi.

yani aile için gidilebilir bi otel. ama kefil de olamam tabi.

bi de siz her şey dahil istiyormuşsunuz. yani benim kaldığım otelde öyle bi konsept var mı bilmiyorum. varsa bile ben olsam daha lüks bi yer tercih ederdim her şey dahil için.

bütçeden kısmayı düşünmüyoruz. çünkü 1 yılda en lüksümüz bu tatil. evet 5 yıldızlı her şey dahil olsun istiyoruz. tatil anlayışım yan gelip yatmak :KK70: dediklerine bakıyorum hemen. teşekkürler
O zaman lujo bodrum .
Gözlerini kapat ve git .asla pişman olmazsın .

Back
X