meraba arkadaşlar.
ben bir kamu kurumunda çalışıyorum. yıllık 20 gün iznim var izinlerimi hep oğluma saklıyorum. çünkü hasta oluyor, işe gitme sıkıldım diyor, anneler bakar çocuklarına diyor.. diyor da diyor yani.
o dönemlerinde 1-2 diye kullanıyorum.
ve yıl boyu çok yoruluyorum. ev iş git gel derken. en büyük beklentim yazın yapacağım 5 günlük tatil.
ha bir de biz otelden yer ayırtamıyoruz. çünkü eşim kurayla izin alıyor.ne çıkarsa bahtımıza gidiyoruz işte.
2 yıl önce kemer taraflarına gittik. otel çok iyiydi çok memnun kaldık. tatil beklentim plaj yakın olsun, otel yeterince büyük olsun, yemekler en önemlisi güzel çeşitli olsun. bunlar vardı. temizlik de temizdi de banyo temizliğini zorla yaptırıyorduk. ama memnun kaldım.
geçen yıl egeye gidelim dedik. gittik ve facia. bulduk bir otel girdik. yemekler felaket. nimet ama yenecek gibi değil. o zaman oğlum 3,5 yaşındaydı o bile yiyemedi
plaja yakındı ama hiç memnun kalmadık. sürekli çevre ilçeleri gezip tadını çıkarmak istedik.
gelelim bu yıla. Antalya bir tercih ama gitmediğimiz yerler olsun istiyoruz. ve gittiğimize değsin yılın tüm stresini yorgunluğunu atayım istiyorum. geçen sene içimde hala yara. çok berbattı.
şimdi sizlerden isteğim bana tatil bölgesi ve otel öneriniz. her yere gidebiliriz.
konum bir süre taşınmazsa sevinirim