Tatil

Unicorn kadin

Allah(c.c)
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
188
106
18
Esimle tatile gitmek istiyorum buna cok ihtiyacimiz var diye düşünüyorum ama hamileym.ayrica bir yaşında oğlum var maddi olarakta suan borc ödüyoruz mümkün gözükmüyor .zaten esimin arabasida yok binip bi yerede gitme imkanımız yok.acaba doğum yapıp toparlanana kadar bende bi taraftan tatil.icin parami biriktrsem .

Cok var bnce cok yiprandik ...esimin işide ağır yoruluyor fazlasıyla bugüne kadarda.ailesi tarafindanda hep calistirilmis hic bi yer gezip gormemis bi farklılık olur bence

Hangi şehirde son öz bılmıyorum, sehrınıze yakın bir yere 2-3gunlugune gıdebılırsınız otobüsle falan

Tatil olarak beklentiniz nedir mesela ? Deniz-kum, ormanlık dağlık alan, kültür gezisi şehir vs.. Şimdi bir sürü eksi haneniz var hamilesiniz küçük yaşta çocugunuz var maddi olarak hazır degil gibisiniz. Mecburiyet ise ihtiyaç hissetmeniz. Bebek olduğunda ortaya çıkacak masraflar için maddiyatınız yeterli mi mesela. Ya da ne kadar bütce ayırabilirsiniz? Sezon dışında tatile çıkabilirsiniz fiyatlar daha uygun olur. Eylül sonu Ekim gibi ege akdeniz de. Pansiyon hostel tarzı yerlerde masraf aza inebilir. Yakın yerleri tercih ettiğiniz de ulaşım masrafınız da azalır. Ayrıca fırsat sitelerinde indirimleri takip edebilirsiniz gerçi ekstra masraflar da çıkabiliyor.

Tatil olarak beklentiniz nedir mesela ? Deniz-kum, ormanlık dağlık alan, kültür gezisi şehir vs.. Şimdi bir sürü eksi haneniz var hamilesiniz küçük yaşta çocugunuz var maddi olarak hazır degil gibisiniz. Mecburiyet ise ihtiyaç hissetmeniz. Bebek olduğunda ortaya çıkacak masraflar için maddiyatınız yeterli mi mesela. Ya da ne kadar bütce ayırabilirsiniz? Sezon dışında tatile çıkabilirsiniz fiyatlar daha uygun olur. Eylül sonu Ekim gibi ege akdeniz de. Pansiyon hostel tarzı yerlerde masraf aza inebilir. Yakın yerleri tercih ettiğiniz de ulaşım masrafınız da azalır. Ayrıca fırsat sitelerinde indirimleri takip edebilirsiniz gerçi ekstra masraflar da çıkabiliyor.
şuan yazdiklarinizi okuyunca korktum tatilden

şuan yazdiklarinizi okuyunca korktum tatilden

Kayseridesiniz en yakın uygun deniz Mersin'de var. Pansiyonlarda ayarlayabilirsiniz bir Ege bölgesine göre daha uygun olur. Ya da ev kiralayabilirsiniz günlük daireler oluyor. Yaz mevsiminde deniz tatili çok aşırı pahalı oluyor Mersin vs nispeten daha uygun diye biliyorum.

Mersine evlendigimz ilk ay evli bir arkadsiyla ailece gitmiştik çocuk olmadigi icin rahat olmustu ama onlarin vardi aslinda hâlâ görüştüğümüz sevdiğimiz arkadaslarimiz arabalarida var acaba eşine danisip bi plan yapsammi belki gderiz oyle daha eglenceli olmuştu

Sizin eşinizin büyümeye, ahlaka, sadakate sizinde akıl fikire ihtiyacınız var. Bunlar hallolursa kızgın kumlardan serin sulara atlamış hissini yakalayacaksınız.

Sizin.de egonuzu tatmin etmeye ...ben mutlu olmaya ailemi kurtarmaya üç günlük dunyada esimle cocuklarimla.sağlıklı bu hayat sürmek için fedakarlık yapmaya çalışıyorum bu benim tercihim .sizin bunu sorgulamaya hakkınız yok .

Back
X