• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil sorunu

Ayrılıp ayrılmama konusunu kolay bişey dğeil
sizi döven ve baskı yapan adamla şimdiden ayrılamıyorsanız evlendikten sonra hergün dayak yiye yiye oturursunuz

acıyı bu kadar sever isterseniz sonra yandım allah dyemezsiniz sizin hayatınız valla keyfiniz bilir

Seviyorum kendisini ama sırf tatil anlayışımız farklı diye ayrılmak doğru olur mu keşke anlayışlı biri olsa ben ona ayak uydurmaya çalışıyorum ama o belli konularda pek anlayışlı değil dediğim dedik
Sizi döven, attığınız her adıma karışacak, kısıtlayacak birini seviyorsunuz 🙄
O zaman evlenirken küvetli bir ev isteyin, mayonuzu giyer küvette serinlersiniz.

Ne iğrenç bir tabir.
Cidden bu insanların ailesine mi girmek istiyorsunuz?
Malesef görüşler o yönde annesi babası böyle düşünüyor çocuklarına karışıyorlar genel olarak dizimizin dibinde olsun istiyorlar ve aile yapılarını da kendileri gibi istiyorlar acaba sahura kalktılar mı diye gece abisini arıyorlarmış geçen Ramazan

Geçenlerde, sevgilisini kıskançlıklarıyla canından bezdirip 6 sene sonra terk edilen bir adam konu açmıştı burada. O da şiddetten gayet normal bir şey gibi bahsediyordu.
Konu sahibi o mu acaba 😒

Malesef görüşler o yönde annesi babası böyle düşünüyor çocuklarına karışıyorlar genel olarak dizimizin dibinde olsun istiyorlar ve aile yapılarını da kendileri gibi istiyorlar acaba sahura kalktılar mı diye gece abisini arıyorlarmış geçen Ramazan
Bunları bana niye anlatıyorsunuz. Böyle insanların var olduğunu biliyoruz zaten. Aileye gelin gitmeye çalışan ben miyim. Siz düşünün bunları.

Bu aile gerçek mi ya😂😂 eltisi tatile gidince oğullarından foto istemişler, açık saçık mı giyiniyor diye hahaha konunuza şu andan itibaren inanmıyorum. Doğruysa da ailede bir sapkınlık söz konusu.
Malesef gelcek kızı istemeye gittiklerinde ayağındaki ince çoraptan görünen kırmızı ojeye laf ettiler kızın çay servisi için sürekli
Git gel yapmasına da laf söylediler neden kız sürekli ortada dolanıyor Muş bir tepsiyle niye gelmemiş

Meehabalar
Tatile gidiyormusunuz arkadaşlar. Ben şahsen tatili denize girmeyi seviyorum. Ama evleneceğim erkek henüz hiç tatil yapmamış ve ailecek tatil kültürler yok. Denizi plaj ortamını sevmiyor mayo ve bikiniye karşı. Banada izin vermiyor. Evlenince gideriz beraber diyodum yok diyor. Bana kapalı git diyor ama gösterdiği mayolar kısa kollu diz altı kapriler falan. Genç bir kız için uygun deşil bence ki ben kapalı biri de değilim. Evlenirsek eşimle hiç mayo mu girip denizime girip eğlenemeyecek miyim. Siz nasıl ayarlıyorsunuz. Bakıyorum arkadaşlarıma çocuğun ailesi falan çarşaflı ama eşiyle çok güzel tatillerde beraber denize de gidiyorlar güzel fotoğraflar da çekiyorlar. İnsan özeniyor. Evlenince eşimle gidemeyeceksem diye ki babamda hiç karışmaz küçükken ailede Bodrum’a Antalya’ya giderdik ailecek yapardık tatilimizi.şimdiyse hep içinde yazları eşimle öyle gezmek dinlenmek.
Arada büyük kültürel farklar varsa yürümez şimdi evlenince değişir dersiniz ama her şey daha beter olur. Evlilikte en önemli şeylerden birisi kültürel farklılıklar

Evlenmezdim?!

Bende deniz hastasiyim, yüzmesini güneşlenmesini cok severim. Hasemami giyip hop atlarim denize. Ha bunu bikiniyle de yapabilirim, tercihlerim beni bağlar.
Kirmizi çizgilerinizi belli edin, bunlar olmazsa olmazlarim deyin. Evleneceğim diye benliginizden ve isteklerinizden bu kadar feragat etmeyin.

Daha birkaç gün önce sevgilim bana şiddet uyguluyor diye konu açtın. Millet sana sayfalarca dil döktü. Şimdi hiçbir şey olmamış gibi bu konuyu açmışsın. Allah sana akıl fikir versin.

Bir de sanki tek problemin buymuş gibi anlatmışsın. Adamın öfke problemi birkaç günde çözüldü herhalde

Bazilari kendini illaha yakacak, yapacak birsey yok. Allah bizim evlatlarimiza akıl fikir versin

Back
X