• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil sorunu

Yav geçen ki erkek üyesin işte. Ne utanmaz arlanmaz herifsin. Kız sana tekmeyi vurmuş hala vızzıklıyorsun buralarda. Ne gurursuz herifsin...

İrmik bey gelmiş yine.
Kiblemiştim konu sahibini aynı adam mı diye, onun konularına baktım da şimdi kesin o.
Gidip bir tedavi olsa keşke, yazık kimin çocuğuysa.

Sizi döven, attığınız her adıma karışacak, kısıtlayacak birini seviyorsunuz 🙄
O zaman evlenirken küvetli bir ev isteyin, mayonuzu giyer küvette serinlersiniz.

İlk defa sizin böyle bir mesajınızı görüyorum Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. .

Herkesi kurtarmak maalesef mümkün değil , kişinin mevcut durumunu değiştirmeyi kendisinin istemesi gerekiyor.

Küvetli ev bulunsa, bu defa da su faturası sorunu çıkabilir.

Konu sahibi , "Gülü seven dikenine katlanır" diyerek kendini avutur artık.

Hakkında hayırlısı olsun.

Hayati yasama seklimi bana dikte eden biriyle ben mutlu olmam, olamam. Bu bikini ile baslar mayo ile devam eder, etek, sort derken yemek yemek tarzim, yatma, uzanma seklim her seye sirayet edebilir. Ben muhafazakar degilsem, muhafazakar biriyle evlenmem, kisiligimi, isteklerimi gizlemenin ne anlami var. Ölümsüz degiliz surada yasayacagimiz omur sayili.

Aynen öyle. Ben de fark ettim. Tedavi olmaz çünkü aileside bunun gibi arızalıdır zaten.

Diğer oğulları eşiyle tatile çıkınca gelinin fotolarını istiyorlarmış açık giyinmiş mı diye asdfgh
Kayınpederim kayınvalidem böyle bir talepte bulunsa sapıklar herhalde deyip görüşmem bir daha ya evlerden ırak.

Bu süreçte üni öğrencisi olduğum için çok deniz tatili yapamadım sonrasında beraber gidelim dedim istemedi yapamadık ama artık bir evlilik olacaksa ben bunlara da saygı olsun istiyorum geçen sene abisi evlendi. Eşinin ailesinin Didim de yazlığı varmış oraya gittiler annesi sürekli foto istemiş kız açık giyiyor mu diye benimde geçen sene annemle Yalova’da bir tatil fotoğrafımı görmüş sen eşini böyle mi giydireceksin demiş. Ek olarak babası da abisinin eşinin gelinliği için alınırken kızın gelinliği açık olmasın sen eşini millete servis mi edeceksin demiş. Biz evlenir ve deniz tatiline gidersek muhtemelen ne giydiğine bakmak isteyecekler ki zaten ailesinden önce kendisi de o kafada olduğu için her türlü sorun yaşayacağım
Bu ne iğrenç bir düşünce yapısı Allah aşkına,eşini millete servis mi edeceksin ne demek😡?

Aaa kim o ay ben de laf anlatmaya çalışıyorum te Allahım
Ya buraya arızalı bir erkek dadandı. Burada bahsedilen erkek arkadaş kendisi. Kız bunu istememiş terk edeli 1 yıl olmuş zaten. Bu buralarda kendine haklı diyecek kadın arıyor.

Bizde eşiniz gibi düşündüğümüz için anlıyorum onu. Yani evlilikte denklik şart her bakımdan. Sonra problem olabiliyor böyle. Biz tatillerimizi genelde denizde değil yaylada yaparız veya şehir gezileri. Kapalı Aile havuzları olan yerler var. Orda bikinimi giyip yüzmek istersem yüzerim. Ama deniz-plaj tatilleri yapmıyoruz.

Meehabalar
Tatile gidiyormusunuz arkadaşlar. Ben şahsen tatili denize girmeyi seviyorum. Ama evleneceğim erkek henüz hiç tatil yapmamış ve ailecek tatil kültürler yok. Denizi plaj ortamını sevmiyor mayo ve bikiniye karşı. Banada izin vermiyor. Evlenince gideriz beraber diyodum yok diyor. Bana kapalı git diyor ama gösterdiği mayolar kısa kollu diz altı kapriler falan. Genç bir kız için uygun deşil bence ki ben kapalı biri de değilim. Evlenirsek eşimle hiç mayo mu girip denizime girip eğlenemeyecek miyim. Siz nasıl ayarlıyorsunuz. Bakıyorum arkadaşlarıma çocuğun ailesi falan çarşaflı ama eşiyle çok güzel tatillerde beraber denize de gidiyorlar güzel fotoğraflar da çekiyorlar. İnsan özeniyor. Evlenince eşimle gidemeyeceksem diye ki babamda hiç karışmaz küçükken ailede Bodrum’a Antalya’ya giderdik ailecek yapardık tatilimizi.şimdiyse hep içinde yazları eşimle öyle gezmek dinlenmek.
Evlenmem hatta sevgili de olmam. Sevgiliyken eğleneceğim ve gezebildigim birini evlilik icin tercih ederim.Denizde büyümüş biri olarak böyle biriyle asla hayat birlestirmem. Zevklerin uymadığı biri ile yasam geçmez

Seviyorum kendisini ama sırf tatil anlayışımız farklı diye ayrılmak doğru olur mu keşke anlayışlı biri olsa ben ona ayak uydurmaya çalışıyorum ama o belli konularda pek anlayışlı değil dediğim dedik
Anlayışsız biri olduğunu kendiniz söylemişsiniz zaten. Bu konuda anlayış göstermeyen biri diğer konularda gosterir mi sizce? Önce bunu bir düşünün derim. Benim eşim de sevgililik dönemlerimizde çok kıskanç biriydi ve kıyafet konusunda kısıtlamaya çalışıyordu devamlı. Askılı giymesen mi? Bunun önü çok açık değil mi? Vs vs. Benim için bu ayrılık sebebiydi ve de ayrılmak istediğimi soylemiştim. Taktik felan değildi yani. Hal böyle olunca kendisini benim için törpüleyeceğini, değişim için çabalayacagini ve bir sans vermemi istemisti. Değisti de. Toplam 12 yildir birlikteyiz 6 yildir da evliyiz. Şuan ne bikinime ne baska bir seyime karışır. Şuan kendi adıma aksi bir yaşam onun için de benim içinde zulüm olurdu. Ben devamli beni kısıtladigi icin icten ice ona bilenecektim, her firsatta söylenerek bunu dile getirecektim o da temcit pilavı gibi ben kıskancım, ben boyleyim, seven kıskanır diye kendini yineleyecekti.

Demem o ki insanlar gayet de istedikten sonra bazı seylere tolerans gösterebiliyorlar. Onu yapamazsin bunu edemezsin cart curt bunlar faso fiso. Iyi madem iliski boyunca sen onu o seni kısıtlasın. Nerede kaldı saygı, özsaygı, özgüven, anlayış?

Hanımlar genel uyarımı yapayım, şüpheleriniz olduğu ve rapor ettiğinizden üyeliği teyit etmek rutin prosedür devreye girdi ama hemen konuya troll, fake vs yazmayın, henüz kesin bir şey yok çünkü.

Bazı kadınların bile bile lades dediğine inanmak istemiyorsunuz, o yüzden bu gibi konular açıldığında gerçek olmayacağını düşünüyorsunuz fakat maalesef hayatını zindan edeceğini bildikleri erkeklere aşık kadınlar var.

İlk defa sizin böyle bir mesajınızı görüyorum Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. .

Herkesi kurtarmak maalesef mümkün değil , kişinin mevcut durumunu değiştirmeyi kendisinin istemesi gerekiyor.

Küvetli ev bulunsa, bu defa da su faturası sorunu çıkabilir.

Konu sahibi , "Gülü seven dikenine katlanır" diyerek kendini avutur artık.

Hakkında hayırlısı olsun.
Z zxshermine döven birinin şiddetini sorun olarak görmeyen, evliliği eşten izinsiz dışarı adım atmadan geçireceğini bildiği halde “seviyorum, tatil anlayışımız farklı diye ayrılmak doğru mu” diyen bir kadına küvet önerebilirim sadece.

Görmeyen göze, işitmeyen kulağa biz hiçbir şey yapamayız.

Back
X