• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil sorunu

Meehabalar
Tatile gidiyormusunuz arkadaşlar. Ben şahsen tatili denize girmeyi seviyorum. Ama evleneceğim erkek henüz hiç tatil yapmamış ve ailecek tatil kültürler yok. Denizi plaj ortamını sevmiyor mayo ve bikiniye karşı. Banada izin vermiyor. Evlenince gideriz beraber diyodum yok diyor. Bana kapalı git diyor ama gösterdiği mayolar kısa kollu diz altı kapriler falan. Genç bir kız için uygun deşil bence ki ben kapalı biri de değilim. Evlenirsek eşimle hiç mayo mu girip denizime girip eğlenemeyecek miyim. Siz nasıl ayarlıyorsunuz. Bakıyorum arkadaşlarıma çocuğun ailesi falan çarşaflı ama eşiyle çok güzel tatillerde beraber denize de gidiyorlar güzel fotoğraflar da çekiyorlar. İnsan özeniyor. Evlenince eşimle gidemeyeceksem diye ki babamda hiç karışmaz küçükken ailede Bodrum’a Antalya’ya giderdik ailecek yapardık tatilimizi.şimdiyse hep içinde yazları eşimle öyle gezmek dinlenmek.
Bu evliliği yaparsan hayatının hatası olur..yakın arkadaşımda böyle bir yobazla evlendi şimdi çok mutsuz. Boşanmaya da yanasmiyor hayatını koreltti.
Herkes ailesinden gördüğü, yetiştiği tarza benzer insanlarla evlenmeli. Diğer türlüsü göz göre göre bile bile lades oluyor

Seviyorum kendisini ama sırf tatil anlayışımız farklı diye ayrılmak doğru olur mu keşke anlayışlı biri olsa ben ona ayak uydurmaya çalışıyorum ama o belli konularda pek anlayışlı değil dediğim dedik
Yani kendimi yakacağım diyorsunuz, Madem öyle neden konu açtınız? Gidin kendinizi yakın biz ne yspabiliriz.

Bu süreçte üni öğrencisi olduğum için çok deniz tatili yapamadım sonrasında beraber gidelim dedim istemedi yapamadık ama artık bir evlilik olacaksa ben bunlara da saygı olsun istiyorum geçen sene abisi evlendi. Eşinin ailesinin Didim de yazlığı varmış oraya gittiler annesi sürekli foto istemiş kız açık giyiyor mu diye benimde geçen sene annemle Yalova’da bir tatil fotoğrafımı görmüş sen eşini böyle mi giydireceksin demiş. Ek olarak babası da abisinin eşinin gelinliği için alınırken kızın gelinliği açık olmasın sen eşini millete servis mi edeceksin demiş. Biz evlenir ve deniz tatiline gidersek muhtemelen ne giydiğine bakmak isteyecekler ki zaten ailesinden önce kendisi de o kafada olduğu için her türlü sorun yaşayacağım
Ohoo bu anne degil ömür törpüsü hadi kadın cahil erkek arkadaşınız da cahil demekki bir dur demez mi insan annesine

Ohoo bu anne degil ömür törpüsü hadi kadın cahil erkek arkadaşınız da cahil demekki bir dur demez mi insan annesine
Demez çünkü kendisinde benim o kıyafetimi açık buldu zaten annesinden önce o giydirmez ben o dönemden beri ayrıyım kendisiyle ve annesine şuan aramız kötü yoksa ben zaten giydirmem demiş. Bir de esnana şey dedi en son eğer beni kaybetmek istiyorsan iş yerine mini etek yada askılı ile gidersin. Eğer yazın askılı tişörr giyip işe gidersem o zaman bitermiş kaybedermişim onu

Demez çünkü kendisinde benim o kıyafetimi açık buldu zaten annesinden önce o giydirmez ben o dönemden beri ayrıyım kendisiyle ve annesine şuan aramız kötü yoksa ben zaten giydirmem demiş. Bir de esnana şey dedi en son eğer beni kaybetmek istiyorsan iş yerine mini etek yada askılı ile gidersin. Eğer yazın askılı tişörr giyip işe gidersem o zaman bitermiş kaybedermişim onu
Hımmm..

Meehabalar
Tatile gidiyormusunuz arkadaşlar. Ben şahsen tatili denize girmeyi seviyorum. Ama evleneceğim erkek henüz hiç tatil yapmamış ve ailecek tatil kültürler yok. Denizi plaj ortamını sevmiyor mayo ve bikiniye karşı. Banada izin vermiyor. Evlenince gideriz beraber diyodum yok diyor. Bana kapalı git diyor ama gösterdiği mayolar kısa kollu diz altı kapriler falan. Genç bir kız için uygun deşil bence ki ben kapalı biri de değilim. Evlenirsek eşimle hiç mayo mu girip denizime girip eğlenemeyecek miyim. Siz nasıl ayarlıyorsunuz. Bakıyorum arkadaşlarıma çocuğun ailesi falan çarşaflı ama eşiyle çok güzel tatillerde beraber denize de gidiyorlar güzel fotoğraflar da çekiyorlar. İnsan özeniyor. Evlenince eşimle gidemeyeceksem diye ki babamda hiç karışmaz küçükken ailede Bodrum’a Antalya’ya giderdik ailecek yapardık tatilimizi.şimdiyse hep içinde yazları eşimle öyle gezmek dinlenmek.

Babalarinizin kisitlamadigi hayati dengesiz bir erkege kisitlatiyorsunuz ya, ne diyim.

Ne gadan da errrrkeg bir errkegg

Ee askılı tişörtünü hazırlamadın mı daha??

Ben çok rahatsız oluyorum ya kendileri davar gibi şezlonga yatıp karilarina kapalı deniz elbisesi giydirenlerden. Eşleri bikini giyenlerden rahatsız olmuyorum ama diğerleri demek ki bikiniyle gezenlere ne gözle bakıyorlar diye düşünüyorum

Bu adamdan ayrılmayın, başkalarının başı yanmasın.

Meehabalar
Şimdiden ters düşündüğün adamla neden evlenion ben de bunu anlamiom😑

Yaşam tarzı benzerliği , bakış açısı benzerliği, karşılıklı saygı vs hiçbiri yok. Mesele tatil meselesi değil yani.
Evlilik böyle farklılıklara gelmiyor hele ki saygi yoksa

Back
X