• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil sorunu

aılesı gıyımıme karısmıyor onlarla denıze gıdersek gıymezsın demeye getırdı soyle onu ben anlıyorum bana bısey demıyorlar ogullarına dıyorlar o da ben ızın verdım sıze ne dıyor ama gereksız huzursuzluga gerek yok
onun dısında aılesının yanında sortta gıyıyorum cunku bu benım tarzım
ben ızın verdım sıze ne dıyor
bunu diyip ama ailemin yanında dikkat etmeni istiyor? çelişki. hiç sevmem böyle erkek tiplerini.

Meehabalar
Tatile gidiyormusunuz arkadaşlar. Ben şahsen tatili denize girmeyi seviyorum. Ama evleneceğim erkek henüz hiç tatil yapmamış ve ailecek tatil kültürler yok. Denizi plaj ortamını sevmiyor mayo ve bikiniye karşı. Banada izin vermiyor. Evlenince gideriz beraber diyodum yok diyor. Bana kapalı git diyor ama gösterdiği mayolar kısa kollu diz altı kapriler falan. Genç bir kız için uygun deşil bence ki ben kapalı biri de değilim. Evlenirsek eşimle hiç mayo mu girip denizime girip eğlenemeyecek miyim. Siz nasıl ayarlıyorsunuz. Bakıyorum arkadaşlarıma çocuğun ailesi falan çarşaflı ama eşiyle çok güzel tatillerde beraber denize de gidiyorlar güzel fotoğraflar da çekiyorlar. İnsan özeniyor. Evlenince eşimle gidemeyeceksem diye ki babamda hiç karışmaz küçükken ailede Bodrum’a Antalya’ya giderdik ailecek yapardık tatilimizi.şimdiyse hep içinde yazları eşimle öyle gezmek dinlenmek.
Öncelikle şiddet kesinlikle affedilecek bir durum değil.
Şiddet haricinde kültürünüz farklı olan insanlarla beraber olmayın.
Ben tesetturluyum her yaz tatilimize de gideriz adamin zihniyeti çöp ne demek gitmeyiz götürmem izin vermem.
Yol yakinken ayrılın yoksa ilerde başınızı taşlara vurursunuz.

Adam size şiddet uyguluyor, anlaşamıyorsunuz, kafalar farklı.
İnsan bu sebeplerden de ayrılmazsa daha niçin ayrılır merak konusu.
Evlen de bir yerlerin morarınca giyersin bikiniyi, mayoyu.

Bu süreçte üni öğrencisi olduğum için çok deniz tatili yapamadım sonrasında beraber gidelim dedim istemedi yapamadık ama artık bir evlilik olacaksa ben bunlara da saygı olsun istiyorum geçen sene abisi evlendi. Eşinin ailesinin Didim de yazlığı varmış oraya gittiler annesi sürekli foto istemiş kız açık giyiyor mu diye benimde geçen sene annemle Yalova’da bir tatil fotoğrafımı görmüş sen eşini böyle mi giydireceksin demiş. Ek olarak babası da abisinin eşinin gelinliği için alınırken kızın gelinliği açık olmasın sen eşini millete servis mi edeceksin demiş. Biz evlenir ve deniz tatiline gidersek muhtemelen ne giydiğine bakmak isteyecekler ki zaten ailesinden önce kendisi de o kafada olduğu için her türlü sorun yaşayacağım

Tek sorunun tatil anlayışınız olduğuna ikna oldum ben.
Bence hemen evlenin. Sonra da oturup bir ömür "7 günlük tatil için sevdiğini bırakma" diyen kafasız arkadaşlarınızla beraber mutsuz evliliklerinizi konuşursunuz artık. Onların sonu da sizden parlak değil çünkü.

Seviyorum kendisini ama sırf tatil anlayışımız farklı diye ayrılmak doğru olur mu keşke anlayışlı biri olsa ben ona ayak uydurmaya çalışıyorum ama o belli konularda pek anlayışlı değil dediğim dedik
Bence tek sorun tatil anlayışınızın farklı olması değil, bu sadece sonuç. Fikirleriniz, bakış açınız ayrı. Bence hiç zorlamayın mutsuz olursunuz.

ben yazamamıştım ağır olur diye ama yine de ağır olmuş :KK43:

Valla nişanlısından dayak yemek ona ağır gelmiyorsa bunun geleceğini sanmıyorum.
Her gün yiyeceği sopayı düşünmeyip senede bir gideceği tatilin fotoğrafını düşünen birine ne akılı verebilirim? Yaşı da 18-19 değil ki aklını başına al diyeyim. Bir koca buluyorlar yapışıyorlar ona.

Valla maddi ve manevi anlamda aile evimdeki standardın altına düşeceksem hiç evlenmem bunu düşürecek insanla. İyi düşün siz epey farklısınız çünkü birbirinizden.

Valla nişanlısından dayak yemek ona ağır gelmiyorsa bunun geleceğini sanmıyorum.
Her gün yiyeceği sopayı düşünmeyip senede bir gideceği tatilin fotoğrafını düşünen birine ne akılı verebilirim? Yaşı da 18-19 değil ki aklını başına al diyeyim. Bir koca buluyorlar yapışıyorlar ona.
Ooo nişanlısı şiddet mi uygulamış. Ve derdi tatil... Böyle bir adamla tuvalete gidilmez.

Dayak yiyorsun. Tatile gidemeyeceksin çünkü paşacık mayoya bikiniye karşı.
Bu arada da erkeği tebrik ediyorum herif eğilip bükülmeden tüm salaklıklarını hanzoluklarını ortaya döküyor. Dürüstlük 10 üzerinden 10. Şimdi bu kızın yarın öbürgün ağlamaya hakkı var mı? Yok. Adam dövmesini de baştan yapmış şuna buna izni de baştan vermemiş. Hanım kızımız hala dibinde. Demekki kendine biçtiği hayat bu. Hayırlı olsun.

Ben tatile gitmeyecek, eşine orada şunu bunu giydirmeyecek kişiyle değil evlenmek arkadaş bile olup kahve içmem. Böyle kafaları etrafımda tutmam. Ama bu benim. Siz dayağınızı yiyip oturursunuz.

Bu aile gerçek mi ya😂😂 eltisi tatile gidince oğullarından foto istemişler, açık saçık mı giyiniyor diye hahaha konunuza şu andan itibaren inanmıyorum. Doğruysa da ailede bir sapkınlık söz konusu.

Back
X