Tatil sorunu

Eski konuyla bunu birleştirirsem bu tarz konularda onun katı olduğu konularda ben biraz diretip yapmak istersem tavırları o şekil sert oluyor o yüzden bende diretmiyorum artık
Bravo dayak yememenin sırrını bulmuşsun, adamın istemediği şeyleri yapmazsan dayak yemezsin tabii ki of çok mantıklı. Yaş kaç?

Seviyorum kendisini ama sırf tatil anlayışımız farklı diye ayrılmak doğru olur mu keşke anlayışlı biri olsa ben ona ayak uydurmaya çalışıyorum ama o belli konularda pek anlayışlı değil dediğim dedik

Mesele sadece tatil değil. Sizin hayata bakışınız, yetişme tarzını farklı. Sadece tatil olsa bile ayrılın derdim her yazı her bayramı kavga ederek mutsuz geçirmek istemiyorsanız tabi

Bu nasıl bi kafa ya siz şiddete uğramamak için henüz evlenmediğiniz halde bi adamın her istediğini yapmak zorunda mısınız? 7 yılda bu adam sizin denize girip girmediğinizi ne giyip giymediğinizi bilmiyor muydu?
Bu süreçte üni öğrencisi olduğum için çok deniz tatili yapamadım sonrasında beraber gidelim dedim istemedi yapamadık ama artık bir evlilik olacaksa ben bunlara da saygı olsun istiyorum geçen sene abisi evlendi. Eşinin ailesinin Didim de yazlığı varmış oraya gittiler annesi sürekli foto istemiş kız açık giyiyor mu diye benimde geçen sene annemle Yalova’da bir tatil fotoğrafımı görmüş sen eşini böyle mi giydireceksin demiş. Ek olarak babası da abisinin eşinin gelinliği için alınırken kızın gelinliği açık olmasın sen eşini millete servis mi edeceksin demiş. Biz evlenir ve deniz tatiline gidersek muhtemelen ne giydiğine bakmak isteyecekler ki zaten ailesinden önce kendisi de o kafada olduğu için her türlü sorun yaşayacağım

Bu görüş ayrılığının yalnızca denize girmek mayo giymekten ibaret kalacağını hiç sanmıyorum ben. Bütün hayatınız boyunca çatışırsınız. beğenmediğim bana uymayan yönlerini evlenince değiştiririm hevesi ile bir yola girmeyin bence.

Bu görüş ayrılığının yalnızca denize girmek mayo giymekten ibaret kalacağını hiç sanmıyorum ben. Bütün hayatınız boyunca çatışırsınız. beğenmediğim bana uymayan yönlerini evlenince değiştiririm hevesi ile bir yola girmeyin bence.
Aslında bence o değiştirmek kafasında ben saygı duyarım ona o değiştiririm zamanla diyor heralde

ailemin yanında dikkat edersin ne demek? pardonda siz onun ailesiyleevli değilisinz o sorun etmiyorsa aile ne alaka?
aılesı gıyımıme karısmıyor onlarla denıze gıdersek gıymezsın demeye getırdı soyle onu ben anlıyorum bana bısey demıyorlar ogullarına dıyorlar o da ben ızın verdım sıze ne dıyor ama gereksız huzursuzluga gerek yok
onun dısında aılesının yanında sortta gıyıyorum cunku bu benım tarzım

Bu süreçte üni öğrencisi olduğum için çok deniz tatili yapamadım sonrasında beraber gidelim dedim istemedi yapamadık ama artık bir evlilik olacaksa ben bunlara da saygı olsun istiyorum geçen sene abisi evlendi. Eşinin ailesinin Didim de yazlığı varmış oraya gittiler annesi sürekli foto istemiş kız açık giyiyor mu diye benimde geçen sene annemle Yalova’da bir tatil fotoğrafımı görmüş sen eşini böyle mi giydireceksin demiş. Ek olarak babası da abisinin eşinin gelinliği için alınırken kızın gelinliği açık olmasın sen eşini millete servis mi edeceksin demiş. Biz evlenir ve deniz tatiline gidersek muhtemelen ne giydiğine bakmak isteyecekler ki zaten ailesinden önce kendisi de o kafada olduğu için her türlü sorun yaşayacağım
Azıcık aklın varsa evlenme.

Burada yazanlar boşuna yazıyor. Sakın kaçırma hemen evlen, seviyorsun ya bir daha asla sevemezden. Dövse de sövse de sana saygı göstermese de evlen. Sen kimsin ki, yeter ki sevginden vazgeçme.

Sen tüm bu yazdıklarını sesli bi' okur musun? Ciddi ciddi bu adamla gelecek mi planlıyorsun sen? Yok gerçek olamaz 🤦🏼‍♀️

Seviyorum kendisini ama sırf tatil anlayışımız farklı diye ayrılmak doğru olur mu keşke anlayışlı biri olsa ben ona ayak uydurmaya çalışıyorum ama o belli konularda pek anlayışlı değil dediğim dedik

Şu konudan bir sürü ayrılık sebebi çıkar. Nasıl tek sorun tatil anlayışınız?

1. Siz bir şey istiyorsunuz ve o istemiyorsa konu üzerine konuşamayacaksınız hiçbir zaman. Hep onun istediği şey olacak. O bir şeyi istemiyorsa sizin ne istediğinizin bir önemi yok.
2. Hiçbir zaman istediğinizi giyemeyeceksiniz.
3. İstediğiniz yere gidemeyeceksiniz.
4. İstediğinizle görüşemeyeceksiniz.

Sevgilinizin hayatı yaşama şekline uymayan hiçbir şeyi yapamayacaksınız yani bu sonuca varmak çok mu zor anlamıyorum ki.

Ayrıca adam sizi dövüyormuş. Tek sorun tatil anlayışınızmış gerçekten.
Hiçbir şey diyemiyorum artık sizin gibi kadınlara, yokluğun da böylesi 🙄

Meehabalar
Tatile gidiyormusunuz arkadaşlar. Ben şahsen tatili denize girmeyi seviyorum. Ama evleneceğim erkek henüz hiç tatil yapmamış ve ailecek tatil kültürler yok. Denizi plaj ortamını sevmiyor mayo ve bikiniye karşı. Banada izin vermiyor. Evlenince gideriz beraber diyodum yok diyor. Bana kapalı git diyor ama gösterdiği mayolar kısa kollu diz altı kapriler falan. Genç bir kız için uygun deşil bence ki ben kapalı biri de değilim. Evlenirsek eşimle hiç mayo mu girip denizime girip eğlenemeyecek miyim. Siz nasıl ayarlıyorsunuz. Bakıyorum arkadaşlarıma çocuğun ailesi falan çarşaflı ama eşiyle çok güzel tatillerde beraber denize de gidiyorlar güzel fotoğraflar da çekiyorlar. İnsan özeniyor. Evlenince eşimle gidemeyeceksem diye ki babamda hiç karışmaz küçükken ailede Bodrum’a Antalya’ya giderdik ailecek yapardık tatilimizi.şimdiyse hep içinde yazları eşimle öyle gezmek dinlenmek.
Bu konu oyle tanidik ki bir tanıdığım boyle bir adam ile evlendi baba evinde tatile giderdi cok acik bir bayan zaten degildi evlendigi adam asla tatile goturmedi bikini mayo herseye karşıydı asla da degismedi 10 senelik evlilerdir belki her yaz ayni tatil konusunda kavga ederler. Sonuc ayni degismiyo ben senin yerinde olsam iyice bir düşünürüm evlenince degisir diye aslaaa evlenme cunku değişmeyecek birazda aile.olarak tatil kültürü olmamasinin da etkisi var aliskanlik olmamis ona gereksiz geliyordur. Ortak biseyler yapamadiginiz ortak zevklerde bulusamadiginiz biriyle bir ömür nasil gecer kararını siz vereceksiniz. Bir insanin esi ile birseyler paylasmasi en büyük artilardan biri sahsen ben esimle bi 3.kisi asla olmadan da ck guzel planlar organizasyonlar yapabiliyorum. Bu durumu iyi düşünün bu sorunlar ilerde de karsiniza cikacak

Sonrasında düzeltmeye yönelik adımlar gördüm

off yukarıda kendiniz yazmışsınız sinirleniyor ısrar etmiyorum minvalinde birşeyler..
o düzelmiyor siz alttan alıyorsunuz dayak yememek için.
eğer evlenirseniz daha çok konu açarsınız bu mesajımı unutmayın kk da bir abla dediydi dersiniz.

kaç kişiyle evleneceksiniz?

Aslında bence o değiştirmek kafasında ben saygı duyarım ona o değiştiririm zamanla diyor heralde
Tabii ki sen yavaş yavaş baskılara dayanamayıp tesettüre falan girersin diye bekliyorlar ailecek.
Ya şunu düşün kendi beynini kullanıp hayatım kusura bakma ama bu tarz bana pek uygun değil mayo değil de kısa haşema giysen nasıl olur bile diyemeyip(kabul edip etmemen ayrı mevzu) direkt annem abimin eşinin yazlıktaki fotoğrafını istemişti diye anacığının eteğinin altına sığınan onun lafına göre hareket eden bir erkekcik. İlerde evlendiğiniZde bu en büyük sorunlardan biri olur. Yapma kendine yazık etme. Kendi kafa yapında biriyle çok daha mutlu olabilirsin.

X