• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil Meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Alinda-Nil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
289
463
53
Merhaba. İlk kez konu açıyorum. Herkesin bir derdi var benim de olmasın mı? En büyük derdim eşimin aşırı kıskançlığı ve huysuz tavırları. Nasıl düzelir yada düzelir mi bilmiyorum. Sorunumuz şu. Bu yıl tatil için malum sebepten dolayı otele gidemiyoruz. Benim ailemin dikilide yazlığı var. Oraya gitmek istiyorum ancak eşim ailem ile anlaşamıyor ve tabii ki gelmek istemiyor. Arabamız var ama bana asla kendi başına araba ile gidemezsin diyor. Uçak biletleri aşırı pahalı oluyor. Otobüs ile de virüs kaygısı var. Velhasıl sen kendin git çocuğu bırak dedi. Aslında virüs bahanesi oldu. Yazlık ortamında benim olmamı istemiyor. Ben açık saçık giyinen birisi değilim. Hatta mayolarım bile kapalı olanlardan. Kendim kapalı değilim bu arada. Eskiden bikini bile giyen birisiydim. Fakat zamanla eşimin kıskançlık seviyesi çok arttı. Kızımın da o kültürde yetişmesini istemiyormuş. Ona kötü örnek oluyormuşum. Daha bir çok örnek var aslında. Anlatsam kitap olur. Şuan ki olayda dikiliye gitme konusu yüzünden çok kötü kavga ettik. Çok üzülüyorum. Hiç bir zaman arabayı alıp istediğim yere gidememişimdir. Özgürlüğüm aşırı kısıtlanıyor bazen nefes alamadığımı hissediyorum. Sizce eşim araba ile beni tek göndermemekte haklı mı? Ben mi abarttım?

İnsanların kendine göre doğruları yanlışları olabilir, saygı duyarım. Benim de çocuğumu sokmak istemeyeceğim ortamlar vardır.
Ama eşinizin yaptığı büyük ayıp. Sizin ailenizi, kültürünüzü biliyordur. Buna engel olmak için yok arabayı alamazsın, yok çocuğu bırak git giibi saçma gerekçeler öne sürmesi kabul edilemez.
Niye uçak pahalı diyorsunuz ki? Vermiyorsa arabayı basın gidin uçakla.

Merhaba. İlk kez konu açıyorum. Herkesin bir derdi var benim de olmasın mı? En büyük derdim eşimin aşırı kıskançlığı ve huysuz tavırları. Nasıl düzelir yada düzelir mi bilmiyorum. Sorunumuz şu. Bu yıl tatil için malum sebepten dolayı otele gidemiyoruz. Benim ailemin dikilide yazlığı var. Oraya gitmek istiyorum ancak eşim ailem ile anlaşamıyor ve tabii ki gelmek istemiyor. Arabamız var ama bana asla kendi başına araba ile gidemezsin diyor. Uçak biletleri aşırı pahalı oluyor. Otobüs ile de virüs kaygısı var. Velhasıl sen kendin git çocuğu bırak dedi. Aslında virüs bahanesi oldu. Yazlık ortamında benim olmamı istemiyor. Ben açık saçık giyinen birisi değilim. Hatta mayolarım bile kapalı olanlardan. Kendim kapalı değilim bu arada. Eskiden bikini bile giyen birisiydim. Fakat zamanla eşimin kıskançlık seviyesi çok arttı. Kızımın da o kültürde yetişmesini istemiyormuş. Ona kötü örnek oluyormuşum. Daha bir çok örnek var aslında. Anlatsam kitap olur. Şuan ki olayda dikiliye gitme konusu yüzünden çok kötü kavga ettik. Çok üzülüyorum. Hiç bir zaman arabayı alıp istediğim yere gidememişimdir. Özgürlüğüm aşırı kısıtlanıyor bazen nefes alamadığımı hissediyorum. Sizce eşim araba ile beni tek göndermemekte haklı mı? Ben mi abarttım?
Kızınıza kötü örnek mi oluyor muşsunuz? Sorun sizce arabayı alıp almamak yalnız gidip gitmemek mi?? Bence çok daha büyük bir probleminiz var

kendine göre birisiyle evlenseymiş o zaman hey Allahım.özgürlüğümün en ufak derecede bile kısıtlandığı ortamda durmam.

kendine göre birisiyle evlenseymiş o zaman hey Allahım.özgürlüğümün en ufak derecede bile kısıtlandığı ortamda durmam.
Özgürlüğüm için boşanmam lazım o kesin. Zaten kızım olmasa 5 dk durmam emin olun. Kıskançlık hariç çok iyi birisi işte iyi bir baba evine bağlı aldatma dışarı hayatı içksii kumarı hiç bişeyi yok. Sadece bu kısıtlama işte.. Mahvediyor herşeyi

İlk başlarda bunu hiç sorun etmedi yani 13 yıllık evliyim ilk 3 4 yıl ben eski bendim. Ama malesef gerçek kıskanç yüzü ortaya çıktı o kadar yıldan sonra

Prim vermeyin. Kızınızı baskı altında yetiştirirse ilk fırsatını bulduğunda üstelik yalan söyleyerek kafasına estiğini yapar benden söylemesi. Koskocaman insansınız sizin nasıl davranacağınıza o mu karar verecek? Denize giden mayo giyer. Bu bu kadar basit. Girmemeyi tercih edene de saygım var ama kendi tercihi olması koşuluyla.

Kızınıza kötü örnek mi oluyor muşsunuz? Sorun sizce arabayı alıp almamak yalnız gidip gitmemek mi?? Bence çok daha büyük bir probleminiz var
Geçmişimde erkek arkadaşlarım olmuştu. Evlenmeden önce hiç birini anlatmamıştım çünkü bunu konu bile etmemişti. Evlendikten sonra bir şekilde - tarafıma gelen bir mail ile- geçmiş ilişkilerimi öğrendi zaten kayış orda koptu. Evlendikten sonra hiç bir yanlışım olmadı ona. Ama o gençken yaptığım hataları hep sorun etti. Etmeye de devam ediyor

Özgürlüğüm için boşanmam lazım o kesin. Zaten kızım olmasa 5 dk durmam emin olun. Kıskançlık hariç çok iyi birisi işte iyi bir baba evine bağlı aldatma dışarı hayatı içksii kumarı hiç bişeyi yok. Sadece bu kısıtlama işte.. Mahvediyor herşeyi
Kızınız için katlandığınız şey yüzünden yarın öbür gün kızınız size kızacak muhtemelen. Hiç bir çocuk baskıcı bir babayla mutlu olmaz. Genç kız olduğunda size yapılan baskıların kat kat fazlası ona yapılacak.

Geçmişimde erkek arkadaşlarım olmuştu. Evlenmeden önce hiç birini anlatmamıştım çünkü bunu konu bile etmemişti. Evlendikten sonra bir şekilde - tarafıma gelen bir mail ile- geçmiş ilişkilerimi öğrendi zaten kayış orda koptu. Evlendikten sonra hiç bir yanlışım olmadı ona. Ama o gençken yaptığım hataları hep sorun etti. Etmeye de devam ediyor
Sizi de bunların hata olduğuna ne güzel inandırmış. Bir kadının erkek arkadaşının olması hata değildir.

bende eşimde kıskançız ikimizde birbirimizi saçma sapan kıskanıyoruz ikimizde düzelemedik hastalıklı gibiyiz. Hatta kıskanmadıgımız zamanlarda neden kıskanmadık acaba diye düşünüyoruz hepsi eşimin yüzünden iddaa ya bindirdik. Şöyle söyleyim pazar a çarşıya gidemeyiz. Markete gidince çabuk ol çabuk diye başımın etini yer sizin gibi ailemin yazlıgı olsa sanırım asla göndermezdi.

eşinizin güven problemi var size güvenmiyor o tatilede gidemezsiniz gibi görünüyor
bence destek almalı..
Geçen sene gittim kızımla 17 gün kaldık. Otobüsle gitmiştik tabi. Ama bu yıl malum sebepten kızı götürme sen git gideceksen diyor. Onu da ben yapmam kızımdan niye ayrı kalayım hem annemler de özledi kızımı. Ailem başka şehirde yaşıyor yılda 2 defa ancak görebiliyorum çok üzülüyorum. Ablam var ev hanımı yemin ederim benden daha özgür. Ben güya çalışıyorum hatta işim gereği şehir dışında toplantılara gidiyorum. Ama bu sorun oldu

Haklı tabi canım neden haksız olsun. Sizin tapunuz onda sonuçta ne isterse yapar yaptırır size.:silah:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back