- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.859
- 598
- 32
- Konu Sahibi Amazing_Queen
-
Hangı denızDenize 1 saatlik mesafesindeyim ama bir haftadır güneşi göremedik evde hala ısıtıcı açık. bu sene yaz gelmeyecek gibi.
Sarıgerme yi düşündünüz mü.
akyaka caretta apart otel denize yuruyerek 3 4 dk uygun sahili ince kum yalniz yemekler cebinizden sadece yatak marmarise kleopatra plajina falan yakin aracla gidecekseniz kelebekler vadisini duymadim hic nasil duymamisim muglayi didik didik ettim saniyordum
Akyaka , sarıgerme , Dalyan ,Marmaris İçmeler , turunç...
Deniz deniz Akdeniz.Hangı denız
Ay ne guzel keske benım olsaDeniz deniz Akdeniz.
Suları berrak deniz.
Gerisini unuttum marşın
cok enteresan acaba gittimde benmi hatirlamiyorum degisik :)) akyakayi dusunun derim hem sessiz hem sakin hem guzel tam kafa dinlemelik ben balayimda aparta gittim oraya tadindan yenmedi mecburi yemek saati yok istedigin kadar istedigin yerde gez yanimda dayanikli yiyeceklerde gotursem iyi olurmus sarma poaca tarzi eger uygun bir tatil yapayim diyorsaniz dusunun derimKelebekler vadisi fethiye tarafında bildiğim kadarıyla, ölüdeniz den felan tekneler kalkıyor.
bende ankaranin ayazinda oturuyorum burda tatil dediklerinde cigerim sizliyo bu sene gebelikten dolayi gidemeyecegimbeni de götürün nolur çok ihtiyacım var.
bozkırın ortasına oturup duruyorum aylardır
AHa da deprem oldu.Ay ne guzel keske benım olsa
bende ankaranin ayazinda oturuyorum burda tatil dediklerinde cigerim sizliyo bu sene gebelikten dolayi gidemeyecegim
Fethiyede ama ben burdaki kelebeklerden farklı bir kelebek göremedim pekKelebekler vadisi fethiye tarafında bildiğim kadarıyla, ölüdeniz den felan tekneler kalkıyor.
aynen mavigole gidip suyun icinde tepinsemmi napsamartık biz de göksu, gölbaşı falan..
akyaka caretta apart otel denize yuruyerek 3 4 dk uygun sahili ince kum yalniz yemekler cebinizden sadece yatak marmarise kleopatra plajina falan yakin aracla gidecekseniz kelebekler vadisini duymadim hic nasil duymamisim muglayi didik didik ettim saniyordum
mavigöl neresiymiş ben de gidiyim beraber çırpınalımaynen mavigole gidip suyun icinde tepinsemmi napsam
Merhabalar, Muğla tarafına tatile gitmek istiyoruz ama araştırdıkça kafası karışıyor insanın. Denizi taşlı olmayacak ve kelebekler vadisi vb.gezme yerlerine ulaşım kolay olacak bir tatil beldesi önerir misiniz. Ölüdeniz olmasın ama genelde herşey dahil oteller pahalı bayağı,uygun olanlar da denize uzaklar. Denize yakın istiyoruz.Bütçemiz çok yok. Siz beldeyi önerirseniz ben uygun olan otellere bakarım oradan.
Teşekkürler şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?