Tatil derdi...

Amazing_Queen

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
1.541
2.615
133
Merhabalar, Muğla tarafına tatile gitmek istiyoruz ama araştırdıkça kafası karışıyor insanın. Denizi taşlı olmayacak ve kelebekler vadisi vb.gezme yerlerine ulaşım kolay olacak bir tatil beldesi önerir misiniz. Ölüdeniz olmasın ama genelde herşey dahil oteller pahalı bayağı,uygun olanlar da denize uzaklar. Denize yakın istiyoruz.Bütçemiz çok yok. Siz beldeyi önerirseniz ben uygun olan otellere bakarım oradan.
Teşekkürler şimdiden :)

Üzgünümm :) Ama yaz geliyor planlar yapılıyor. Ve seçim yapmak en kötüsü Siz gidebileceksiniz dir umarım, canınızı çektirdik o kadarr. :)
Hıc bellı degıl ama benım canım cok cekıyor yahu daha ıstanbulda havalar bıle ısınmadı havuz denız ortamlar sarkılar danslar umarım bu sene bana uzak degıldır

Yanlış hatırlamıyorsam siz tatil yerinde mi yaşıyordunuz :)
Profil fotoğraflarım yaz-kış yıllardır hep tatil modu olduğundan demek.
İzmir'deyim,çok şükür.
Her haftasonu denize girebiliyoruz da ben böyle uzun uzun kalmalı,herkesten uzak olanları çok özledim.

kelebekler vadisine pek yakın değil (hiç değil) ama akyakayı düşünebilirsiniz hem ekonomik hem güzel bir tatil olur, plajı muhteşem, temiz, kum...
eğer fethiyede kalacaksanız en ekonomik oteller çalışta, ama çalışın denizi çok kötü, taş, dönem dönem kirli ve çok dalgalı olabiliyor, arabanız varsa çalışta kalıp bir gün ölüdeniz, bir gün günlüklü, katrancı, kuleli, kelebekler vadisi vs dolaşabilirsin, birer gün de tekne turuna çıkarsınız (merkezden ayrı, ölüdenizden ayrı turlar kalkıyor)
ya da kumun merkezine dalyana gidin :) sakin, ucuz, temiz... (bol sivrisinekli yalnız)

Hıc bellı degıl ama benım canım cok cekıyor yahu daha ıstanbulda havalar bıle ısınmadı havuz denız ortamlar sarkılar danslar umarım bu sene bana uzak degıldır
Denize 1 saatlik mesafesindeyim ama bir haftadır güneşi göremedik evde hala ısıtıcı açık. bu sene yaz gelmeyecek gibi.

Sarıgerme yi düşündünüz mü.

İzmir'deyim,çok şükür.
Her haftasonu denize girebiliyoruz da ben böyle uzun uzun kalmalı,herkesten uzak olanları çok özledim.

Biz de İstanbul dan uzaklaşmak, şöyle güzel sakin,özel güzel yerleri gezebileceğimiz bir tatil istiyoruz ama bakalımm :)
İzmir, Antalya da yaşayanlar sanki hep tatil yapıyormuş gibi geliyor bize

Biz de İstanbul dan uzaklaşmak, şöyle güzel sakin,özel güzel yerleri gezebileceğimiz bir tatil istiyoruz ama bakalımm :)
İzmir, Antalya da yaşayanlar sanki hep tatil yapıyormuş gibi geliyor bize
Yalan değil biz çoğu zaman cumadan kaçıyoruz bir yerlere.
Ama ben Antalya'yı özledim çok çok çok.
İlk defa bu sene sıkıldım İzmir'den.
Siz de gönlünüze göre bir yer bulursunuz inşallah.

Evet biz de İstanbul dan kaçmak istiyoruz işte ama nereye kaçacağımızı bulamadık :) Umarım rahat bir hamilelik geçirir ve gidersiniz..

Akyaka yı hiç duymadım desem yeridir, araştırıyım. biz deniz kadar tarihi,özel,doğal yerleri de gezmek istiyoruz. Buna da çok bakıyoruz gideceğimiz yerde yani. Arabasız gidicez malesef

Evet biz de İstanbul dan kaçmak istiyoruz işte ama nereye kaçacağımızı bulamadık :) Umarım rahat bir hamilelik geçirir ve gidersiniz..
Umarım bız ıstanbuldan cok kacamıyoruz edırnede evımız var, erıklıye 2 saat yanı antalayay gıdemezsem oraya kadar gıdebılırım ınsallah dıyorum ama
antalyada yasasam mesela her ıs cıkısı denıze gırerdım

İzmir'deyim,çok şükür.

Tam düşüncelerim. Bende İzmir'deyim. Derdim deniz falan değil ondan ormana kapatın beni azıcık kafa dinleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…