- 17 Aralık 2015
- 26.874
- 49.028
- 598
- Konu Sahibi Amazing_Queen
-
mavigöl neresiymiş ben de gidiyim beraber çırpınalım
bende yok diye biliyorum varsada ben apart sevdigimden dikkat etmedimAma akyaka da dalyan da herşey dahil otel yok heralde ya da ben bulamadım.
Ya sen mi ben mibeni de götürün nolur çok ihtiyacım var.
bozkırın ortasına oturup duruyorum aylardır
Ay agzını hayra acAHa da deprem oldu.
Ya sen mi ben mi
Dogdum bozkirda, hadi dedim universitede yirtarim. Olmadi bozkirin baska yanina savruldum. Bari is hayatinda olsun dedim, yine olmadi. Evliligi de soyleyeyim mi :)))
Ic anadoluyi didik didik ettim resmen kurtulamıyorum. Denizi gectim birazcik yesil olsa o da yetecek.
eyvahlar olsun düşünemiyorum seni :)
en azından benim memleket ege, arada bi nefeslenip geliyorum.
konu sahibi bir arkadaşım kaş ve kaputaş plajlarından bahsetmişti. denizini bilmiyorum ama çok güzel yerlermiş dediğine göre.
ben eğer aydın tarafı düşünürsen kuşadası kadınlar plajı nı tavsiye ederim
denizi kum ve sığ, çok sıcacık
Kadınlar plajına erkekler girebiliyor mu?
Ama akyaka da dalyan da herşey dahil otel yok heralde ya da ben bulamadım.
Desene komşu olacağız. :)Ay agzını hayra ac
Neyse benımde emeklılık hayalım bodruma yerlesmek
yazın bahcemde oturup fıngırdeyen genclerı ızleyecegım , of of of anam gıttı genclık bey gel ıcerı gırelım goturmuyor kafam bu gurultuyu dıyecegım ah ah
kelebekler vadisine pek yakın değil (hiç değil) ama akyakayı düşünebilirsiniz hem ekonomik hem güzel bir tatil olur, plajı muhteşem, temiz, kum...
eğer fethiyede kalacaksanız en ekonomik oteller çalışta, ama çalışın denizi çok kötü, taş, dönem dönem kirli ve çok dalgalı olabiliyor, arabanız varsa çalışta kalıp bir gün ölüdeniz, bir gün günlüklü, katrancı, kuleli, kelebekler vadisi vs dolaşabilirsin, birer gün de tekne turuna çıkarsınız (merkezden ayrı, ölüdenizden ayrı turlar kalkıyor)
ya da kumun merkezine dalyana gidin :) sakin, ucuz, temiz... (bol sivrisinekli yalnız)
Marmaris hakkında bilginiz varmı acaba, orada güzel uygun oteller var gözüküyor,herşey dahil.
Ne güzel bir dert.. benim de canım çok fena tatil çekiyor, ama sanırım bu sene gidemeyeceğiz.. bebeğimiz 1-2 haftaya geliyor.. Eğer şansımıza sakin, uslu, bir bebek olursa, eylül gibi yakın yerlere gidebiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?