• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil derdi...

beni de götürün nolur çok ihtiyacım var.
bozkırın ortasına oturup duruyorum aylardır :KK70:
Ya sen mi ben mi
Dogdum bozkirda, hadi dedim universitede yirtarim. Olmadi bozkirin baska yanina savruldum. Bari is hayatinda olsun dedim, yine olmadi. Evliligi de soyleyeyim mi :)))
Ic anadoluyi didik didik ettim resmen kurtulamıyorum. Denizi gectim birazcik yesil olsa o da yetecek.

AHa da deprem oldu.:KK70:
Ay agzını hayra ac
Neyse benımde emeklılık hayalım bodruma yerlesmek
yazın bahcemde oturup fıngırdeyen genclerı ızleyecegım , of of of anam gıttı genclık bey gel ıcerı gırelım goturmuyor kafam bu gurultuyu dıyecegım ah ah

Ya sen mi ben mi
Dogdum bozkirda, hadi dedim universitede yirtarim. Olmadi bozkirin baska yanina savruldum. Bari is hayatinda olsun dedim, yine olmadi. Evliligi de soyleyeyim mi :)))
Ic anadoluyi didik didik ettim resmen kurtulamıyorum. Denizi gectim birazcik yesil olsa o da yetecek.

eyvahlar olsun düşünemiyorum seni :)
en azından benim memleket ege, arada bi nefeslenip geliyorum.

konu sahibi bir arkadaşım kaş ve kaputaş plajlarından bahsetmişti. denizini bilmiyorum ama çok güzel yerlermiş dediğine göre.

ben eğer aydın tarafı düşünürsen kuşadası kadınlar plajı nı tavsiye ederim
denizi kum ve sığ, çok sıcacık

eyvahlar olsun düşünemiyorum seni :)
en azından benim memleket ege, arada bi nefeslenip geliyorum.

konu sahibi bir arkadaşım kaş ve kaputaş plajlarından bahsetmişti. denizini bilmiyorum ama çok güzel yerlermiş dediğine göre.

ben eğer aydın tarafı düşünürsen kuşadası kadınlar plajı nı tavsiye ederim
denizi kum ve sığ, çok sıcacık

Kadınlar plajına erkekler girebiliyor mu? :D

Kadınlar plajına erkekler girebiliyor mu? :KK70:

üstsüzler bile girebiliyor ne diyosun :D

adı kadınlar denizi (plajı da değil denizi hatta)
valla ben çok seviyorum güzel bi yer

Eklentiler

• sehiralem_bilgi_AYDiN_KUsADASi_Plajlar_Kusadasi-Kadinlar-Denizi-Plaji_5526.webp
    sehiralem_bilgi_AYDiN_KUsADASi_Plajlar_Kusadasi-Kadinlar-Denizi-Plaji_5526.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 24
Amazing_Queen Amazing_Queen
Turunç kafa dinlemek için güzeldir ama gece dışarı çıkıp barlarda dolaşmak isterseniz çok uzak kalır Marmaris'e.
İçmeler en azından merkeze yakındır.
Ama derseniz ki ben otel eğlenceleri ile yetinirim otelden çıkmam doğası olsun Deniz'i güzel olsun o zaman turunç tercih edebilirsiniz.
Ben mesela tatilde hiç otelci değilimdir. Benim için aktiviteler önemlidir tekne turu,jeep safari , rafting ... Zamanımı otelde harcamam o yüzden otele verdiğim paraya acırım apart tercih ederim . Arabama alırım soğuk içeceklerimi o koy senin bu koy benim nerde güzel yer Görsek durup denize girer yola devam deriz . Gece yatmaya aparta gideriz.
Turunç çok sakin Bi yer merkezden uzaktır. Akyaka'da butik oteller vardır plajdan girerseniz Deniz'i kum ve sığdır. Dalyan Deniz'i kum ve sığdır.
Marmaris merkez ya da içmelere gidip her gün için bir aktivite de yapabilirsiniz.
Aktivite seviyorsanız doğadayız A bir göz atın derim. Her gün için farklı aktivi

kelebekler vadisine pek yakın değil (hiç değil) ama akyakayı düşünebilirsiniz hem ekonomik hem güzel bir tatil olur, plajı muhteşem, temiz, kum...
eğer fethiyede kalacaksanız en ekonomik oteller çalışta, ama çalışın denizi çok kötü, taş, dönem dönem kirli ve çok dalgalı olabiliyor, arabanız varsa çalışta kalıp bir gün ölüdeniz, bir gün günlüklü, katrancı, kuleli, kelebekler vadisi vs dolaşabilirsin, birer gün de tekne turuna çıkarsınız (merkezden ayrı, ölüdenizden ayrı turlar kalkıyor)
ya da kumun merkezine dalyana gidin :) sakin, ucuz, temiz... (bol sivrisinekli yalnız)

Marmaris hakkında bilginiz varmı acaba, orada güzel uygun oteller var gözüküyor,herşey dahil.

Ben kuşadası'nda yaşıyorum.
Size kuşadasi nı önere bilirim.
Denizi temiz, kumsallar guzel hele birde milli park var buraya yakin oranin cok guzel koyları var. Denize girmem cocuklari goturuyoruz piknik falan yapiyoruz vs.
otel fiyatlarini bilmiyorum.

Marmaris hakkında bilginiz varmı acaba, orada güzel uygun oteller var gözüküyor,herşey dahil.

Marmarise hayatimda bir kere (o da 10 yil once) gitmistim. Ve maalesef hic sevmemistim, bidaha da gitmedim. Ama eminim cok degismistir. Ben gittigimde berbat bir profil ve asiri kalabalik vardi.
Not: turuncta kalmis, diger yerleri gezmistik, sadece tekne turundan keyif almistim.

Ne güzel bir dert.. benim de canım çok fena tatil çekiyor, ama sanırım bu sene gidemeyeceğiz.. bebeğimiz 1-2 haftaya geliyor.. Eğer şansımıza sakin, uslu, bir bebek olursa, eylül gibi yakın yerlere gidebiliriz..

Ne güzel bir dert.. benim de canım çok fena tatil çekiyor, ama sanırım bu sene gidemeyeceğiz.. bebeğimiz 1-2 haftaya geliyor.. Eğer şansımıza sakin, uslu, bir bebek olursa, eylül gibi yakın yerlere gidebiliriz..

Onunda ayrı bir güzelliği var :) biz de bebek olmadan gezelim diyoruzz.

Back
X