- 8 Ağustos 2010
- 3.034
- 4.068
- Konu Sahibi uykusuzbiri
Bizde dün aldık ama gerçekten şaşırtıcıŞimdi fiyat aldım temmuzun 3. Haftası için 52 bin fiyat verdiler. Kampanya dahilinde. Birebir otelden aldım. HD kapsamında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde dün aldık ama gerçekten şaşırtıcıŞimdi fiyat aldım temmuzun 3. Haftası için 52 bin fiyat verdiler. Kampanya dahilinde. Birebir otelden aldım. HD kapsamında
Çok ilginç gerçekten. Acaba talep var diye yukarı mi çektiler fiyatlari. Bir gün de bu kadar fiyat farkı şaşılacak şey. KaçırdıkBizde dün aldık ama gerçekten şaşırtıcı
Evet ya olabilir şimdi eşimi aradım yanlış yerden rezervasyon yaptırmadin dimi diyeÇok ilginç gerçekten. Acaba talep var diye yukarı mi çektiler fiyatlari. Bir gün de bu kadar fiyat farkı şaşılacak şey. Kaçırdık
Bana da kara manzara için fiyat verdiler. Neyse siz güzel bir tatil geçirin inşallah. Bize de belli rastlar bir yer. (Son odamız kaldı dediler bana da acele karar vermeniz gerekiyor diye de eklediler)Evet ya olabilir şimdi eşimi aradım yanlış yerden rezervasyon yaptırmadin dimi diye
Son iki oda demişler dün.
Kara manzaralı ve deniz manzaralı fiyat farkı çıkıyor biz kara manzaralı olsun dedik zaten deniz yakın ama arada yol ver ses olur diye.
Yine de Alanya civarında bakın isterseniz.
Rica ederim gönlünüze göre bir otel bulunursunuz umarımBana da kara manzara için fiyat verdiler. Neyse siz güzel bir tatil geçirin inşallah. Bize de belli rastlar bir yer. (Son odamız kaldı dediler bana da acele karar vermeniz gerekiyor diye de eklediler)
Çok teşekkür ederim desteğiniz için ,
Bir şey daha sorsam müsadenizle. Siz kaç gece için bu fiyatı aldınız.Rica ederim gönlünüze göre bir otel bulunursunuz umarım
4 gece için aldıkBir şey daha sorsam müsadenizle. Siz kaç gece için bu fiyatı aldınız.
Şimdi oldu ben 7 gece için fiyat aldım. O zaman aynı demek ki fiyat.4 gece için aldık