Ya söylediğiniz cümlenin bile farkında değilsiniz siz şok edici! Bilim dogmatik değil demiş bi de. Evet bilim kanıtlara dayılıdır, dogmatik tartışmaya araştırmaya açık olmayan savlara dayalı demektir. Yani deneye dayalı, kanıta dayalı ispatlı şeyleri kabul etmeyerek onları yok sayan, inanç üzerine dayalı felsefi yapı denilebilir :d aynı sizin gibi. Siz dogmatiksiniz dhdmdjdj, kalkıp kimi annenin sütü doyurucu kiminin doyurucu değil diyorsunuz bunu nereden öğrendiniz? Emzirme danışmanınızın söylediği şeyi bile eksik öğrenip ahkam kesip kimi süt akışkan kimisi kıvamlı diyorsunuz ben de diyorum ki bahsettiğiniz şey ön süt ve son süt her annede olan sey. İstisnasız her kadında olan bir şeyi de size söyleyeyim prematüre doğum yapan annelerin sütleri normal doğum yapan kadınların sütlerinden yapısal olarak farklıdır. Bakın bir başka şey de söyleyeyim istisnasız her annenin gece ve gündüz sütü de farklıdır hanımefendi. Gece sütü içerdiği enzimler dolayısıyla ‘uyku’ yapmaktadır bebeğe
ya ama pardon hep haklı en haklı sizsiniz. Konu sahibinin sütü değil mesele, sizin insanlara yanlış bilgi verip (başta bahsettiğim süt meselesi) üstüne üstlük hala bu yanlısı kabullenmemeniz. Eksik bilgi en kötüsü, hele okuduğunu anlamamak daha vahim. Aramızdaki farkla gelecek olursak muhtemelen en büyüğü sizin her daim doğruyu bilip kendini mükemmel gören bir yapıya sahip olmanız benim ise kendimi normal bir insan olarak görmemdir
hadi iyi akşamlar en çok bilip araştıran her daim haklı dogmatik hanımefendi.