tatil bebek kedi üçgeni

Valla bakardim ya. Benim oglana kardes lazim. Pek severiz kedi kopek. Sokaktan toplayip getiriyor artik.

Bence yine de esinizden yardim alin. Insaniyet namina yapilabilecek bir is cunku. Kim olsa komsusunun kedisine bile bakar ricayla ne var yani?

Bence yine de esinizden yardim alin. Insaniyet namina yapilabilecek bir is cunku. Kim olsa komsusunun kedisine bile bakar ricayla ne var yani?
eşim gider de hergün git dersem öffler... ben de olsam ben de öfflerim yalan yok. hatta şuan bile git gel olayı gözümde büyüyor ama mecbur. hayvanı da bırakamazsın sonuçta tek... biz de sabah 7de evden çıkıp akşam 7 de gelip 9 buçukta çocuğu uyutup 10 dedi mi yatıyoruz. gece 15423 kere de çocuğa kalkıyoruz. rutinim bu benim.

MrsDelfino tam senin konun
Yetiskin kediyse sorun olmaz. 2 günde 1 mamasini suyunu verin bolca kumunu temizleyin kâfi. Oyun oynamak icin kaldiriyorsa evinize alamamaniz normal anlarim. Düzen degistirmeniz de gereksiz. Ama simdi kediş tribe girip su kabini dökedebilir bilemezsiniz.3-4 gün coookk uzun bir süre. Bir de su sıkıntı eğer kedi yalniz kalinca miyavlayan tiplerdense aileniz dönünce komsularla sıkıntı yaşar.

offf ne miyavlamak hemde. işte o kısmı bende bilemiyorum. 2 günde 1 olur herhalde. yani gün aşırı. çok uzun süre yalnız bırakılmaz

Ne güzel kedin varmış benim gecici yuvalik yaptigim kediler psikopatti hep sabahin köründe beni kaldirirlardi kapiyi acip yataga almazsam ağlarlardi yataga almakta sorun değil alirdim bu defa da ayaklarima saldirirlardi belki konudaki kedi de öyledir.

kedi annenizin evinde kalsın. hiç düzen bozmaya gerek yok. gidebildiğiniz kadar ara ara gider ihtiyaçlarını halledersiniz. Anneniz sorarsa da her gün gittim diyin ozaman :)

aynen tam da bu kedi işte
Bir tane kedi vardi safkan van kedisi gözler mavi kulaklar sagir bembeyaz. Bakmaya doyamazsin ama ne ne cektigimi bir ben bilirim. Terkedilmişti yuva bulana kadar bendeydi.Odaya almazsan ağlardi,banyoda sabaha kadar miyavlardi, odaya alsan uyutmazdı .Önünden geçerken saldiriyordu bacagina yapisiyordu isirip tirmaliyordu katiyen birakmiyordu öyle kibarca yapma annem etme annem demekten sevilmekten anlamazdi Çok kedi geldi gecti bazilari cok sakin bazilari psikopat bazilari da sizin kediş gibi cocuk ruhluydu, ben sizi anliyorum eve alsaniz kedi ev halkina da rahat vermez. Ortam degisikliginden strese girince tüylerini yoluyorlar kuş gibi yeme icmeyi birakiyorlar siz de üzülürsünüz. En iysii kendi ortamindan ayirmadan gün aşırı beslemek

Yok benimki de yaramaz aslinda evde yolunmadik koltuk, perde kalmadi, süs niyetine biyere bisey koyamiyorum hepsini yere indirir, bazen saksilari da rahat birakmaz söz dinlemez ama günlük rutin olarak ugrastirici bir bakımı yok yani, geceleri de gayet uyur.
Bizimle uyumayi sever birlikte uyuruz yatak odasinda ama bazen yatak odasina alamadigimiz gunler olur o zaman oturma odasinda kendi yataginda yatiririm en sevdigi battaniyesini vs yanina veririm kandiririm.

Ama başkalarina karşi sicak kanli degildir asla, kalkip annemlerin yaninda yatmak istemez mesela. Esim ve benden başka herkes yabancidir onun için, kendini asla elletmez sevdirmez, yanaşmaz.

Kedimizi anneme bakmasi için biraktigimiz oldu. Annemlerin evdeyken birlikte yattigimiz odada takiliyormuş daha cok biz yokken, annem varligi yoklugu belli degildi diyordu.

Shshd kedi anasi olmak zor zanaat. Bir keresinde kedi ben evde yokken perdeyi asilip korniş takılan kismini komple indirmiş ( ama ben hala ev arkadasimin yapıp kediye iftira attigini düşünüyorum ) . Ya kedileri yataga alsan uyutmuyor ki srfszler gelip poposunu agzina dayiyo ben senin poponla uyumak zorunda miyim Allah tüm kedi sahiplerine sabır versin ugrasilmaz bu psikopatlarla

Huyları değişikmiş kız. Benim saftiriğe bolca mama su veriyoruz. 5-6 güne kadar hiç kimse kontrol etmeden kalabiliyor tek başına. Hiç bunalıma girmiyor evi dağıtmıyor. Bir kere babamın evinde 5 gün tek başına kaldı, bir kere benim evimde 6 gün kaldı. İki kere falan da 3 gün tek kaldı. Bazen bir hafta erkek arkadaşımda kalırdım o aynı şehirdeyken, iki üç günde bir gelir ilgilenirdim mamasını suyunu yenilerdim. Bunların hepsinin sonuncunda sadece beni özlemiş oluyor. Dibimden ayrılmayıp sürekli zorla kendini sevdiriyor.

Huyları benim kedi gibi olsa 1 hafta kalsın evde iki kere gidip kontrol edersiniz derdim. Kedi oteli daha uygun böyle bir durumda.

Ya ben yılışık kedileri asiri severim ama bizim ki cool bir kedi. Keske dötünü dayasa, heeep sarilsak sarilsak ama yataktaki boşluk kisimda kendi yatar asla dibime gelmez.
Ben zorla tutup öpüp koklayip sariliyorum. Eşim bana Elmayra gibisin diyor, hayvanlari zorla sıkıştiran cizgi film karakteri.

Ya elmayra ya bayildim profil fotosu yapicam Ben kedi insani değilim ama yilisik ve sisko kedilere bayiliyorum hele bir de turuncuysa aman Allahim ama ne kadar kedi tanidiysam hepsi cikarci sokaktakine bile mama verene kadar iyisin sonra tirmalamaya basliyor

Yaa demeyin oyle,siz esinizden daha fazla yoruluyorsunuzdur. Biraz da o oflasin

tabiki üzülüyorum. bebek oncesi hep ben baktım bı yerlere gittiler gezdiler. sorun olmadı. eşimde sorun etmedi ama şimdi! hayat yoğunluğunda ona ilgi verebilecek vaktim olmuyor. evet altı üstü 1 hafta ama ben bazen duş almaya vakit bulamıyorum. bazen tek öğün yiyorum öyle düşünmek de lazım. yoksa vaktim olsun. bebeğim büyümüş olsun 3-4 yaş falan gidip kalsınlar 1 ay. umursamam

Nasıl kedi bu yahu. Gece zaten hepi topu kaç saat ki kalkıp kediye 3-4 kere mama veriyorlar. Ay benim arkadaşlarım çocuklarına gece 4 kere mama vermiyor, hepsine kızacam birazdan.
Şaka bir yana, bence 2-3 günde bir uğramak kafidir. Yeterli mama ve her türlü ihtimale karşı bolca su bırakılıp 2 gün uğranmasa da olur. Diyorsan ki annemler öyle istemez, o zamansa oturacaklar çocuklarının yanında. Öyle kafalarına göre gidip kediyi bırakıp, sonra da kocanı çocuğunu al ay bize gidin yaşayın da denmez yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…