tatil bebek kedi üçgeni

başka bir arkadaşa yazdığım yanıttan alıntılıyorum:
yani hayvan da bir kusur yok. ailem aldıkları sorumluluklarda fazlasıyla hassasiyet gösteriyorlar. biz büyürken de böyle sorunlar oldu. yani bizim bakımımızda da abartılan kısımlar vardı bence. tabi konu bu değil şuan ama kedi için de benzer hatta daha fazlası bir bakım şekli gelişti. örneklerini anlatsam hayret içinde kalırsınız. mesela bir ara gece uyandırırmış bizimkileri gelip salona yatarmış annem. o da gelip orda uyurmuş. her gece kadını salona taşırmış. kalkana kadar miyavlama durmazmış. neyseki onu bıraktı ama bu şekilde tavizi de hayvana onlar veriyor. kediyi severim ben de çok. ama gerçekten çocuk gibi. sanki 1 çocuğum varken 1 tane daha ediniyormuşum gibi geliyor. abarttın yazan arkadaşlar kediyi bilemedikleri için öyle yazıyorlar. yoksa hayvan zaten mamasına kendi giden hayvan olsa niye kalkayım. niye dert edeyim ki kendime. dursun bir köşede derim ama öyle değil. gece sen kalkmadan mama kabına gitmez, kapta m ama olup olmaması önemli değil onun için. seni bekler. sen kalkana kadar da miyavlar. sen kalkarsın gidersin mama kabına o da peşinden gelir yer. suyu aynı şekilde tastan içmez. gece tuvaletin kapısına miyavlar. sen kalkıp çeşmeyi açana kadar susmaz. böyle bir kediden bahsediyoruz.

Benimkide boyle hayir zaten normal sartlarda kediler gunde 15 saat uyurlar normalu bu ama konu sahibinin kedisinde huy değişikliği var oda zor

bunu okuduktan sonra tek çözümün bakıcı bulmak olduğunu düşündüm

çocuk bile bu kadar bakım istemiyor

güvenilir komşusu vs varsa o gelip baksın

gece de aç dursun sabah yer telafi eder

Zaten uyandırıyorlar bizde oyleyiz simdilik patisiyle tirnaklarini gecirmeden vura vura kaldiriyor sıpa

bunu okuduktan sonra tek çözümün bakıcı bulmak olduğunu düşündüm

çocuk bile bu kadar bakım istemiyor

güvenilir komşusu vs varsa o gelip baksın

gece de aç dursun sabah yer telafi eder
en makulü 2 günde bir gitmek gibi geliyor. inşallah bir sorun çıkmaz onda da... yani mama kabını devirme, komşuları uyandırma vs gibi

hahahah çok şekermiş ya. tasa girmiş şapşik

artık sığmıyor ama

geçen çok uğraştı olmayınca vazgeçti

kızım dedim kadınların ortak derdi popon büyümüş :))

yemeği tabağında durur canı isterse yer tok olsa önüne ne koyarsanız yemez

arada bir yaş mamanın jölesini yediği tanelerini bıraktığı da olur damak zevkine düşkün kendisi :))

Merhaba
Ben ailenizi anlayan taraftan da yazacağım çünkü eşimle tatile çıktığımızda babam gelip bizim evde kalır veya ben kedimizi onlara bırakırım bir hafta yalnız bırakmayı istemiyoruz aynı şekilde babamların da kedileri var onlar da öyle
Şu anda da ikiz gebeliğim var ama doğunca da aynı olmaya devam edecek mecburen insan kedisine de çocuğu gibi görüp aklı kalıyor ve en yakınından bunun için fedakarlık istiyor
Sizin için çok zor olacağı için bence en mantıkşı çözüm eşiniz kalsın kediyle ailenizin evinde siz de Bebişle evde kalın mesela bir iki gün kalınca bir akşam da eve gelir sizi görür ertesi gün yine gider bu şekilde geçer bi hafta çok uzun süre değil
Evet çok yoğun olduğumuz zamanlarda bana da çok zor geliyor Ailemin kedisiyle ilgilenmek ama aynı şekilde kendi kedimde de aklım kaldığından bence yapılması gereken bi fedakarlık aileniz için.mesela çocuk bırakmak gibi bir nevi o da onların çocuğu kırılırlar muhtemelen değmez kırmaya

bi arkadaşımın iran kedisi vardı aynı böyle, gerçekten gözümle görünce şaşırıp kalmıştım bu ne diye ama evde yalnız kaldığında susayınca tıpış tıpış tasa gidip yiyip içiyodu ama çoook tripleniyo.eve sahibi geldiğinde tribi geçene kadar tuvaletini ortalığa yapıyodu protesto olarak barışınca düzeliyodu.çok depresif hayvandı ama 2 hafta her yaz bu şekilde kontrol eden birine ev anahtarı bırakıp başka şehre giderlerdi, bi sorun çıkmadı hayvanda ki o da çok depresif hayvandı.

eşime teklif ederim de o da beni bırakmak istemez gibi geliyor. gece tek ben kalacak olsam sorun etmez de bebekle ikimizi yalnız bırakınca onun da aklı bizde kalır tahmin ediyorum.

En guzeli sizde kalması. 1 haftaligina idare edebilirsiniz bence, ayrica kedinin icmedigini bildiğiniz halde ben suyunu koyarim susarsa icer fln demeniz gaddarca geldi. Kedileri var diye bu insanlar hic sehir disina gitmesinler mi? Size guvenip birakmak istiyorlar işte.

Merhaba, ben size başka bir şey söylemek istiyorum, olur da kediyi yalnız bırakırsanız her odanın kapısına stoper koyun lütfen, ve her odada yemek su olsun mutlaka. Bizim bir arkadaş kediyi yalnız bıraktı, kedi gidip odalardan birinin kapısını kapatmış kendisi de içerde kalmış. Tuvaleti, maması, suyu hep dışarda. Ev arkadaşı şehir dışından gelmeseydi kimse farketmeyecekti bu durumu ve hayvancagız orada ölecekti belki de. O şehirde de gelip kontrol edecek kimsesi yoktu. Acil ayrılması gerekti evden. Allah korudu resmen kediyi. Aman yalnız kalacaksa her ihtimali düşünün ne olur ne olmaz çünkü sonradan canınız yanmasın. Sevgiler :)

kediler insanlardan daha dayanıklı ve akıllıdırlar merak etmeyin hiç bir şey olmaz benim kedim badem evden giderimde kafa dileyim diye gözümün içine bakıyor.

kesinlikle haklısınz. aklımda vardı zaten öyle birşey benim de. can sonuçta ve ben ailem gidince sorumluluğu kabul etmiş oluyorum. öyle bir durum olsa vicdan azabından yıllarca düzelemem zaten. buraya konu açma sebebim de bu. vurdumduymaz olsam amannnn der geçerdim. ama hem çocuk hem de onun sorumluluğu nasıl başa çıkacağımı bilemediğim için yazdım. teşekkür ederim.

tabiki gidecekler. ama beklentiler çok fazla. 5 yıldır evliyim şu ana kadar her yıl hatta yılda bilmem kaç kez gittiler kaldılar. ben baktım. hatta sırf kedinin düzeni bozulmasın diye eşimi bile annemlerin evine yerleştirdim. orda kaldık. gıkı çıkmadı. ( gerçi eşime dedim sen istersen gelme diye de. o da beni bırakmadı tek) neyse sonuçta bebek olana kadar hiç hayır demedim baktım kediye. annemler yok diye sabaha kadar uyutmadığı günler oldu. eşimde ben de sabah uykusuz kalkıp işe gittik. yine de bişi demedik. ( odada gece yarısı oynamak için üzerimize atlıyor. kapıyı kapatıp dışarı koysak ağlıyor kapılara vuruyor hem biz uyuyamıyoruz hem komşular diye mecbur odaya aldık) şuan durumum daha zor.

Ya bu evin içinde geçen bizim de başımıza geldi stoper vardı ama rüzgardan işe yaramamış 2-3 saat odada kalmış yazmanız çok ince olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…