- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
- Konu Sahibi parfumkokusu
-
Ben 4 gün evde yalnız bırakıyorum her yere su ve mama bırakıyorum 3 taneler hem de . Bişey olmaz. Sadece gelince biraz trip atıyorlar .sonra barışıyoruz3. Seçenek bir hafta için katlanılır ne olacak
Ben bilmiyorum kedim yok
Bir arkadaşım başka arkadaşa tembihlerdi 2 3 güne bir uğrardı onun evine ilgilendirdi. Mama su kaplarını farklı farklı bir sürü yere koymuşlardı evde.
Ama dediğim gibi belki de kötü bir yöntemdir ben bilmiyorum her gün olmasa da 2 güne bir gidilse
ailem hayatta kabul etmez onu. aklımız kalır kedide derler. çocukları gibi onların. kedi de cidden bunalıma giren bir yapısı var. yani ille gece biri onun yanında olacak3. Seçenek bir hafta için katlanılır ne olacak
Ben bilmiyorum kedim yok
Bir arkadaşım başka arkadaşa tembihlerdi 2 3 güne bir uğrardı onun evine ilgilendirdi. Mama su kaplarını farklı farklı bir sürü yere koymuşlardı evde.
Ama dediğim gibi belki de kötü bir yöntemdir ben bilmiyorum her gün olmasa da 2 güne bir gidilse
O zaman yanlarında götürsünler. Kedi bı yaw nasıl yalnız kalamazmış.ailem hayatta kabul etmez onu. aklımız kalır kedide derler. çocukları gibi onların. kedi de cidden bunalıma giren bir yapısı var. yani ille gece biri onun yanında olacak
işte ben değil o muameleyi ailem yapıyor. bir kez dedim evde kalsın ben uğrarım. yok ille ya yanına al yada bizde kalın diye. eşim de var yazık o da benimle sürükleniyor.Her gün gitmenize gerek yok. Yeterli manayı suyu bırakıp iki üç günde bir gidip yarım saat oynasanız yeter. Kedi bu. Çocuk muamelesi yapmayın yalnız kalamaz falan diye. Kediler bir hafta bile yalnız kalabilirler.
Diyorum ya hayvana çocuk muamelesi yapıyorlar. Gece kalkıp kediye mama yedirmek nedir allah aşkına?5 yasinda kedim var gece mama yedirmeye kalkmadim hiç. Kendi beslenemeyecek kadar kucuk degilse kediye gece kalkmayi gerektirecek birsey yok ortada.
Gunduz birazcik lazerle filan oyun oynarsaniz gece yatar hayvan.
Kedilere mamasini suyunu koy zaten 2-3 gun tek basina bile duran hayvanlar amma abartmissiniz 1 haftalik meseleyi.
durum öyle değil işte. ailem kedinin yanında birinin olması konusunda ısrarcılar. ben desem günlük uğrayayım. onda da bi ton laf yiyeceğim.5 yasinda kedim var gece mama yedirmeye kalkmadim hiç. Kendi beslenemeyecek kadar kucuk degilse kediye gece kalkmayi gerektirecek birsey yok ortada.
Gunduz birazcik lazerle filan oyun oynarsaniz gece yatar hayvan.
Kedilere mamasini suyunu koy zaten 2-3 gun tek basina bile duran hayvanlar amma abartmissiniz 1 haftalik meseleyi.
işte ben değil o muameleyi ailem yapıyor. bir kez dedim evde kalsın ben uğrarım. yok ille ya yanına al yada bizde kalın diye. eşim de var yazık o da benimle sürükleniyor.
maalesef gece yedirme olayına ailem alıştırdı. şuan hayvan bağımlı gibi bizeDiyorum ya hayvana çocuk muamelesi yapıyorlar. Gece kalkıp kediye mama yedirmek nedir allah aşkına?
Diyorum ya hayvana çocuk muamelesi yapıyorlar. Gece kalkıp kediye mama yedirmek nedir allah aşkına?
gidecekleri ev kabul etmez. biraz kıl akrabalar var orda.bi tanesi kediden korkuyor yıllardır bize gelmez falan. zaten yol da uzun.Ailen yaninda götürsün kediyi ?
maalesef gece yedirme olayına ailem alıştırdı. şuan hayvan bağımlı gibi bize
O zaman kendi duzeninizi bozmadan kediyi kendi evinize alıngidecekleri ev kabul etmez. biraz kıl akrabalar var orda.bi tanesi kediden korkuyor yıllardır bize gelmez falan. zaten yol da uzun.
maalesef gece yedirme olayına ailem alıştırdı. şuan hayvan bağımlı gibi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?