tatil bebek kedi üçgeni

Biz tatile gidince 2 gunde bir annem gelip bizim kedileri besliyor. Evin degisik yerlerine mama kaplari koyuyorum. Bulup bulup yiyip iciyor. Kediler yanliz kalabilen canlilar. Gidip 2 gunde bir yemini suyunu verin tuvaletini temizleyin tamamdir.

valla ailen garip hem karnım doysun hem pastam dursun istiyolar o zaman otursunlar evlerinde zaten hayvanın dengesini bozmuşlar, ben de kedime çocuğum gibi davranırım ama hayvanı da bi terbiye etmek eğitmek gerekiyo 3-4 kere mama vermeye kalkılır mı geceleri hiç. en iyisi ve en kolayı o zaman 1 haftalığına al hayvanı eve getir ille günlük gidip bakmayı kabul etmez ailem diyorsan, biraz uyku problemi çekmen kuvvetle muhtemel ama yeni ortam olduğu için belli de olmaz belki gelip uyandırmaz sizi.

eşimden bu tip birşeyi yapmasını istemedim hiç. yani ailemin kedisine bakmak mecburiyeti yok. mecburiyeti de geçtim böyle bir külfeti eşime yüklemek istemiyorum. adam her gün işten geliyor yorgun argın bi de git kediye bak de... 2-3 günde bir olabilir ama onda da ya aileme söylemiycem gidiyorum hergün diycem yada söyleyip problem yaşayacağım. biliyorum

evet mecburiyeti yok ama iyi bir insan olmak için yapmak isteyebilir belki.

2-3 günde bir gidin. hiç gitmemek de günaha girer bence. yazık kediye de

Hangi sehirdesiniz? Bursa veya yakin bir yerse ben bakayim pisileri cok severim

kediler bildigim kadariyla kopekler gibi insana bagli degil,her gun gitmeden de oluyor,yemi suyu

Çok tatlısınız

Bence abartıyorsunuz alın getirin 1 hafta takılsın hayvancağız. Biraz oynatırsınız yeter gece kalkmaya falan gerek yok
Bebek için de çok güzel bir deneyim olur bence...

Yakin bir yerdeyse ben bakayim konu sahibi yav. Bursadayim. Temmuzda da bosum
Keşke Balıkesir'de olsaydınız yaw bende temmuz da 4 gün şehir dışındayım benimkiler evde yalnız kalıp üstüne bir de ortalığı talan edecek sıpalar

4 günden fazla tatile falan gidemiyorum zaten bunalıma girmesinler diye. 9 gün izin alıyorum 4+1(evde)+4 olarak ikiye bölerek kullanıyorum o tatili. Of ki off

Bence abartıyorsunuz alın getirin 1 hafta takılsın hayvancağız. Biraz oynatırsınız yeter gece kalkmaya falan gerek yok
kediye veterineri tarafından hiperaktif teşhisi konuldu. bunu neden söyledim, çünkü ben odamın kapısını kapatsam bile o kapıyı sabaha kadar çırmalar, miyavlar... öyle böyle bir miyavlama değil bağıra çağıra miyavlama. ben dahil tüm komşuları uytmaz. o kapıyı ille de açtırır. zaten gece uyku uyumuyoruz bebekten kaynaklı. bi de kedi uyandırırsa hepten biteriz. neyse en mantıklısı 2-3 günde bir uğramak gibi geldi bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…