- 28 Mart 2017
- 16.516
- 68.205
- Konu Sahibi parfumkokusu
Biz tatile gidince 2 gunde bir annem gelip bizim kedileri besliyor. Evin degisik yerlerine mama kaplari koyuyorum. Bulup bulup yiyip iciyor. Kediler yanliz kalabilen canlilar. Gidip 2 gunde bir yemini suyunu verin tuvaletini temizleyin tamamdir.herkese merhaba,
ailemin tatlış mı tatlış bir kedisi var. evlenmeden önce aynı evde olduğumuz için bana da alışık. ben evlenince kedi ailemle kalmaya devam etti. anneme de çok düşkündür. ben evlendim ve şuanda 1 yaşını biraz geçkin bir bebeğim var. ailem temmuz ayında bir yakınımızın düğünü sebebiyle 1 haftalığına gitmek zorundalar. şu sürece kadar tatil vs gibi durumlar için ben baktım kediye. ama şuan bebekle benim için ona bakmak o kadar zor ki!!
1.si kedinin nerede bakılacağı;
alıp bana getirsem hayvan bunalıma giriyor yer değişiminde. zaten evde bebek var. kedi ailemle uyumaya alışık. ve istisnasız her gece 3-4 kez kaldırır mama yer oynamak ister falan. çocukla aynı odada iken kediyi odaya alamam. zaten gece bebeğe kimbilir kaç kez kalkıyorum. kapıyı kapatayım o salonda vs gezsin desem biliyorum odaya girmek için sabaha kadar miyavlayacak. hem bebeğe hem kediye kalkarsam üstüne bir de çalışıyorum işe nasıl gideceğim??
2.si annemin evinde kediye bakmak:
eşim bu işe hiç sıcak bakmıyor. çünkü komple oraya taşınmamız gerekiyor. bebeğin eşyası yiyeceği yatağı vs imkansız birşey. diğer uyanma sebepleri tabi burda da geçerli.
3.sü ise kedi annemde kalsın günlük gidip gelmek:
bu da problem çünkü 1 hafta olduğu için ve hayvan yalnızlığa alışık olmadığı için yine bunalıma girecek. hadi onu geçtim. günlük kim yetişecek oraya. eve gelmemiz 7yi buluyor. çocuğu yedir vs. her gece anneme git kediyle ilgilen desen akşam 9 da gidip en geç 10 da evime geri geçip uyumam vs lazım. o da çocuk 9 da yatarsa tabi. onunla gidip gelmem zor.
aileme bakamam ben desem bir ton da surat yiyeceğim. anlamıyorlar durumumu... zaten çalışırken çocuğuma vakit zor buluyorum kediyi de çok seviyorum ama nasıl yapacağım!! aklına bir yol gelen yazsın... yada siz olsanız ne yapardınız! fikir lütfen çok bunaldım düşünmekten