tatil bebek kedi üçgeni

Tabii ki hayvan beslemek büyük sorumluluk. Hele ki bebekli anneler icin. Siz bir de evde de değilmissiniz çalışıyormuşsunuz. Biz genelde sey uapardik. Kedi/köpek icin malzemeleriyle beraber bir öğrenciye cüzi miktar verirdik her akşam fotograf attikça ibanina ücret yatirirdik haftalik 50 tlye bile bakmak isteyen cok olurdu.Veteriner klinigine birakmasinlar kafeste tutuyorlar hayvani. Ama kedi oteli tarzi klinikler oluyor belki onlar olabilir. Ya da tanidik bir öğrenci vs.. varsa

kapıyı yanlışlıkla açık bırak , gitsin bi kaç gün havalansın hayvanın da tatile ihtiyacı var, ben bile daraldım burdan,..annenler dönene kadar geri gelmezse Müge ye çıkarsınız 10 dk da bulunur zaten, buyuk sevinç yaşarsınız ailecek...her türlü sizin için en iyi plan bu bence

Bırakın bu ailenizin sorunu olsun, sizin zaten bir yaşında bebeniz var, hele kedi için komple oraya taşınmak falan aşırı uçuk fikirler

Bu kadar düşünmeniz bile strese sokmuş sizi, kıyamadım..
Kedi bunalıma girmesin diye siz gireceksiniz resmen

Ac susuz kalmasın, arada da gidip oynayın tamam daha ne olacak.

yok veterinere olmaz. tanıdık bir ablamız var. gece kalmaz ama gün içinde gelir bakar ücret karşılığı güvenilir biri de. h.içi idare etse h.sonu ben gider gelirim.

aynen yani dert oldu. ailem olmasa diyecek lafım çok. millet gezmeye gidiyor ceremesini çekmek bana düşüyor. sorumluluklarım olmasa yine de yaparım problem değil. ama durumum el vermiyor şuan. bi de suçlu konuma sokuyorlar. siz kedi sahibi olalım dediniz diye alındı şimdi bakmaktan kaçıyorsunuz diye laf yiyorum. birincisi ben evde bile değildim o kedi alındığında üniversitedeydim şehir dışında. kardeşim vardı ama o da şimdi şehirdışında. evet vaktinde istedik alalım dedik de ben almayı çok isteseydim yani sorumluluk konusunda kendime güvenseydim üniversitedeyken öğrenci evime alırdım. annemlerin evine değil. kardeşim daha ısrarcıydı ama o da o dönem ortaokuldaydı. çocuğun hevesi için de alınmaz.. sonuçta ailemin insiyatifinde gelişti aslında konu. ama böyle tatil vs durumlarında sizin yüzünüzden o yüzden bakacaksınız gibi bir diretme var... ama tatil vs geçtimi benim kedim minnoş kızıma dönüyor olay birden. yok ben kimselere veremem onu... aman evde tek kalmasın. çeşmeden su içiyor biliyor musunuz? duran tastaki suyu içmiyor. şimdi nasıl gitmeden kalmadan bırakacaksın. ama mecburum. o da çok acıkırsa yiyecek çok susarsa içecek.. intihar etmez diye düşünüyorum. öyle bunalıma girip yemeden içmeden kesilen kediler varmış inşallah öyle birşey yapmaz. durumum bu işte benim şuan

Ömrümde hic böyle kedi görmedim.
6 kedim 4 köpegim var ama sizin yazdiginizi okurken yoruldum. Surekli de seyahat ederiz.

Aileniz cocuk muamelesi yaparak alistirdiysa birakıp gitmesin. Cocuk olsa komsuya birakip gitmezlerdi sanirim.

Allahim nasıl şımarık bir kedi ben insan halimle kimseye bu kadar nazımı çektiremedim. Konu icin söyleyeceğim tek şey birini bulsunlar bu kadar sorumluluğun üstüne size çok zor

2 buçuk yaşında kedim var, üniversitedeyken ailemin yanında geldiğim zamanlarda arkadaşım gidip bakıyordu. 2 günde bir gidip mamasını suyunu kontrol edip tuvaletini temizliyordu. Her gün gitmenize gerek yok. Benimki de benimle uyumayı seviyor, bir gün olsun kendi kendine uyumamıştır hep insan arar yanında. Biraz bunalır, canı sıkılır kızar falan ama üç beş güne toparlar aileniz geldiğinde merak etmeyin

gece mama nıye verılıyor kı kedıye
kedımın kuru mama ve su kabı hep doludur acıkınca yer toksa önüne kebapta koysam yemez
bunun dısında kahvaltıda yumurta zeytın gıbı seylerı sever mesala benım mamuk, aksamda pısmıs tavuk cıgerı , kabak musakka , fırın yemegı gıbı seyler ıster , ara ogunlerıde kuru mamadır. sızın kedının beslenme duzenı yok mu ?
yanı bır sabah bır aksam yemegı var kedının gece beslemesı nedır anlayamadım 5 kedı besledım suankı kedım 14 yıldır benımle hıc gece kedı beslemedım kedı bu acıkırsa gıder yer zaten ?

ben sızın yerınızde olsam cocugumun duzenını bozamam eve de alamam dıyorsunuz esınız hergun bı kere ugrasın yemegını versın wc sını temızlesın suyunu kuru mamasını tazelesın 15 dk oyun oynasın gelsın ve
gece de karanlıkta kalmasın dıye 1 odanın ve antrenın ısıgını acık bıraksın
pencereler acık kalmasın dıkkat edın allah korusun

Bu kadar hassas bakılan bir hayvan bunalıma girebilir, değişik çünkü, hatta anormal.

Ama sizlik bir durum yok bence, ben olsam bebeğin var deyip sıyrılırdım, az buz bir sebep değil çünkü, cocuklusunuz..

Ne desem bilemedim. Tek diyeceğim yer değişiminde depresyona giren bir kediyi kedi oteline verirlerse depresyonun alasına girer. Kendi kedimden biliyorum. Huyları çok benziyor.
Size kolaylıklar dilerim Umarım orta yol bulursunuz

Ben 4 gün evde yalnız bırakıyorum her yere su ve mama bırakıyorum 3 taneler hem de . Bişey olmaz. Sadece gelince biraz trip atıyorlar .sonra barışıyoruz
3 tane olunca sorun olmuyor zaten sorun tek kedi olması ve hic yanlız bırakmamış olmak benim 12 sene benle olan kendimde öyleydi asla dışarda kalmazdım tatillerde de anneme bırakırdım.

Konu sahibi 2 günde bir gitmek çok uzun geldi bana hiç yanlız kalmayan bit kedi icin evine getir salonda dursun daha iyi hiç gitmemenden iyidir 1 hafta idare edilir ya

maalesef gece yedirme olayına ailem alıştırdı. şuan hayvan bağımlı gibi bize
Sürekli kuru maması ve suyu yokmu ben bütün kedilerimi öyle alıştırdım giderler kendileri tıkır tıkır istedikleri zaman yerler biyere cıkma derdide çok olmuyor tabi bende yanlız bırakmıyorum o ayrı sonuçta bi cam dışarda kalmasam ne olur yani

Çok komik baya bi güldük

1 hafta dediğiniz nedir ki hemen geçer. 2 günde bir gitseniz kumunu temizleseniz suyunu ve mamasını tazeleseniz, yarım saat oynatsanız tamam işte. Yani eldeki imkanlarla şartlarla bu kadarı kafi.
Toplamda 3-4 günde sadece yarım saat hatta 15 dakika ayırmak çok zor olmaz sanki. Anneniz gelince de gönlünü alırlar tripcan kedinin :)

Bizim ilk kedimiz anneme çok düşkündü biz çalıştığımız için gün içerisinde hep annemle idi
Yazın memelekete gitti annem kuzum üç gün hiç bir şey yemedi içmedi mama onun için herşey demek aşırı düşkün yemeğe hemen vetle görüştüm durumu izah ettim annemin kıyafetini koyduk yanına dahada ilgilendik dördüncü gün yedi
Bazı kediler terkedilme hissiyatına kapılınca yeme içmeği kesip intihar ediyor
Bir hafta çok uzun bir zaman değil elbet zor olacaktır
Oda bir bebek sonuçta ilgiye alışık

Evimde 5 tane yavrum var yeri geldi 4 gün de bıraktık (hiç bir hafta bırakmadım ama kontrol edecek biri olsaydı bırakabilirdim) Yeterli mama su ve kum varsa sorun olmuyor en azından benim yavrularım bana sorun yapmadılar :) Belki bu yazacağım yanlış bir davranış ama kediyi eve aldığınızı söyleyin 2 günde bir kontrol edin :)Bu arada madem o kadar düşünüyorlar (ki ben de düşünüyorum ama yalnız da bırakıyorum) yanlarında götürseler keşke. Hem akılları kalmamış olur , hem de sen yorulmamış, arada kalmamış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…