Tatar Paylasim Alani

karmenciğim öğretmenler günün kutlu olsun güzel dualar içinde teşekkürler.....

karmencim çok teşekkürler...özellikle tatar sitesine çok sevindim inan....

youtube açtım ancak video yok yanlış birşey yapdığımıda sanmıyorum..video hakkında yapılan yorumlar falan hepsi var ama video yok neyse birkaç kez daha deneyeceğim..

tekrar teşekkürler paylaşımın için...

karmeniiim teşekkür ediyorum...çok şükür izledim son verdiğin linkle...insanın içi kıpır kıpır oluyor yahuuu...valla izlerken kalkıp oynayasım geldi zaten çok severim kırım halk oyunlarının o zarif el ve ayak hareketleriyle yapılan danslarını....bi akordion ve doli sesi duydummu başlar ellerim bileklerimden kıvrılmaya :))) gerçekten çok kibar bir dans şeklimiz var değilmi??

Son düzenleme:
slm arkdaşlar ben de tatarım baba tarafından ama bulgarişstan göçmeniyiz bende dil ep aynımı die düşünürken bi arkadaşın yazısını okudum ben şuan evliyim ve babanemden başkasıda tatrca konuşmuyo yavaş yavaş ta unutuyorum zaten sizinle unutmıycagımı düşünüyorum sllmm tekrar

musrancım bende çok içerliyorum halk oyunlarımızdan bir kaç hareket bile bilmediğime. yazında devam ediyormudur acaba kırım halk oyunları kursları. Sanıyorum sen bu konuda bayağı iyisin gibi geldi bana bulabildiğim videoları eklemeye çalışırım kendine iyi bak canım.

56ÍøÊÓƵ

karmen çok teşekkür ediyorum arkadaşım nerden buluyorsun bunları çok hoşuma gitti...sayfadaki diğer videolarada baktım hatta sık kullanılanlarıma ekledim arada açar bakarım....

karmencim ben evlenmeden önce 2-3 yıl eskişehir kırım derneğinde halk oyunları ekibindeydim...tepreşlerde çibörek kırım gecelerinde gösterilere çıkıyorduk..şehir dışlarında falan çok gösteriye gittik çok güzel yıllardı benim için...

yazın kurslar oluyordur dernekte ancak yaş sınırı var diye biliyorum...eskiden şairfuzuli caddesinde idi ..şuan atalar caddesinde faaliyette...tepreşlerde tatar düğünlerinde falan oradan halk oyunu ekibi talep edilebiliniyor....ve bir çok tatar etkinlilleriyle ilgili organizasyonlar düzenleniyor..
esk e geldiğinde işin düşerse uğrayabilirsin..

bende tatarım baba tarafından ama bılmıorum tatarca yaaaa.. ögrenmek ıstıorumm :KK43:((

ayyysem hoşgeldin canım aramıza...
biz bazen tatarca yazışıyoruz senin için faydası olabilir belki...
ayrıca elimizden geleni yaparız ....

keyifli paylaşımlar..

merhaba arkadaşlar

Kurban bayramınız kutlu , herşey gönlünüzce olsunnnn

Perşembe gibi Eskşehir'i keşfetmeyi düşünüyoruz, musran tavsiyelerini bekliyorum , otel yemek gibi

Sevgilerimle

keşf-i eskişehir süpeerr....

ebrucum iyi bayramlar iyi tatiller...

mesajımı almışsındır facebookta yaptım tavsiyelerimi:))

herşey gönlünce olsun..

musrancım bilgiler için teşekkürler. yalnız şu yaş sınırlamasına takdım. aslinda ileri yaşlar içinde bir grup oluşturabilirler değilmi? sanırım oda insanların tercihine paralellik taşıyor olmalı. neyse hevesim kursağımda kaldı. ama birazda suçu kendimde arıyor değilim açıkcası keşke gençliğimde biraz bu konularla alakadar olmalıydım. seni bu anlamdada tabrik etmek istiyorum. herkese iyi bayramlar

karmencim teşekkür ediyorum...
benim gittiğim zamanlarda öyleydi bu durum belki şimdi değişmiştir...hevesim kursağımda kaldı demişsin ya üzüldüm gerçekten....sen yinede araştır başka aktivitelere katılırsın en azından...senin bulunduğun yerde de vardmıdır acaba bu tür dernekler...

öpüyorum sevgiyle kal herşey gönlünce olsun...

kurban5bvm5.jpg
[/IMG]

hepinizin bayramını kutlar her gününüzün bayram tadında olmasını yüce mevlamdan dilerim sevgiyle kalın....

selam karmen hoşbulduk ve diger arkadaşlar uzun süre bi soun dolayısı ile siteye giriş yapamadım ee hiç tatarca konuşmuyonuz ki bende zaten urfalılara evliyim unutçam yakında

umarım herkes güzel bir bayram geçirmişsinizdir kızlar . musrancım üzülmene gerek yok canım. buradada dernek var fakat ben gidip gelme işlerine bir süreliğine ara vermek durumunda kaldım.

ceylasya bizi yakından takip etmeye devam et. arada sırada patlatıyoruz tatarca bişiler. lalecim sende iyisin dimi. savlukman kalnız kızlar.

X