- 17 Mart 2008
- 921
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de tatarlık var anne tarafından üzülme yalnız değilsin:)
tatarkızı nickli bir akadaşımız var
size yönlendireyim kendisini
çok şeker biridir arkadaşım diye söylemiyorummm
selamlar :) benimde baba tarafim nogay tatari :) benim tatarlar hakkinda cok genis bi bilgim yok ne yazikki ;burda bildiklerinizi paylasirsaniz ben de atalarimi iyi tanimis olurum :)
(nişlisinkız arumun ) bende tatar geliniyim be hemde kazan tatarı anam bu konuda tam benlik hadin yazın bakam tatar bacılar ben sizin gelininiz sayılırım ona göre benim kızlarımda melez oluyo bu durumda demi bakalım neler yazcanız göbeteler, vak belişler , balalar uyyyyy tatarın gelini olunca böyle olunuyoklava:klava::roflol::roflol:
merhaba arkadaşlar bende tatar sayılırım baba tarafından romanya göçmeniyiz.dedemle babanem gelmiş romanyadan.hatta birkaç çekik gözlü akrabalarımız var. ama ben onlara hiç benzemiyorum.önceden evde tatarca konuşuluyormuş ailede ama artık yok ne acı değil mi.çok isterdim tatarca öğrenmek ama sadece birkaç kelime biliorum. inşallah burada birşeyler öğrenirim:dance:a.s.
Günaydın Musrancım çiböreğe bayılırım ben ve eşim tatar olmasada oda çok sevdi köbeteyide çok yaparız. anlaşılan senden öğreneceğim çok şey var canım:teytey::hooray: