Taşındık ama..

yahu kv nin normali bile cekilmiyorken sarhoş ve küfürbaz nedir ya bildiğin işkence türü kesinlikle cocuğunun yaninda küfür vs olursa gostermiycegini belirt esine biz yaninda sigara ictirmiyoruz ses yukseltmiyoruz hanimefendi küfür edip alkol alacak yok ya

Kayınvalideniz olacak yaratıktan bozma insan müsveddesinin ağzına yüzüne çakasım geldi. Midem bulandı. Değil kadın değil anne insan olamaz o ucubeden. Burada okuduğum en rezil kayınvalide. Aman Allahım şoktayım okudum okuyalı. Rezil!

Tiksinc bir yaratık kv den insan desek değil kadın yada anne hiç değil yaratık işte o kadar

evet kv roman.. ya akrabasından ya da roman gelin istemiş zaten. Kendi kardeşimin yanında üzülerek "ben öyle istemiştim de böyle oldu" deyip sonradan inkar etmiş ligi bile vardır hatta. Açık açık soyler, "roman gelin alırdım her işimi görürdü gerekirse benim ona ettiğim gibi o da bana küfür ederdi ama saygısını bozmazdi" diyor. Ben teyze deyince saygısız Allahsiz oldum. Esimin çok ağladığına, gözümün içine bakıp "beni anlayamazsın, anlamanı da istemem Allah başına vermesin" demisligi vardır. Ona içim kahroluyor zaten. Çünkü onun ailesinin aksine ailem diye demiyorum ama eşimi öyle gereğinden fazla sevip sayıp sahipleniyorlar ki, kimse farketmese de eşimin bu durumun altında ezildiğini hissediyorum. Eh be kaynana, ne gerekti buna. Al bak canimdan can dediğin oğluna, ben herşeye susuyorum sırf keder ugramasin diye ona. Sen anca dedikodu, tantana! Küfür, alkol, fitne fesat yanyana.. kızlar ben iyi değilim sanırım

kocan bu kadının elinde nasıl terbıyelı kalmıs ? Ay Allah ım bela gıbı kprku fılmı gıbı
Valla kimi örnek alır kimi ders alır. Bizimki ders almış ola ki hiç benzeri şeyler istemiyor ailemizde..

Gerekirse kendi aileme bile gereğinden fazla hassas davranacagim hatta önceden uyaracagim ki, senin ailen benim ailem muhabbeti olmasın. Gerçi benim ailem sırf ağızlarına laf vermemek için benden insan içinde azar yemiş gibi rol bile yapar, sindirir yani. Sırf mutlu olayim eşimin ailesine de söz hakkım olsun diye. Ne gerekirse yaparım ya evladımın iyiligi için..
Ben hiç kv muhabbeti bilmez dinlemezdim tecrube herşey sıfır evlendim bı denk geldim tam denk geldim yani sanırım en kötüsü o evet sorsan "kafanı duvara monte vuruyom dovuyom mu" der. Dedi de zaten
Tiksinc bir yaratık kv den insan desek değil kadın yada anne hiç değil yaratık işte o kadar
Herkes bunu düşünüyorsa yanılıyor olamam herşeyi üzerine katmayı bırak banlanmaktan korktugum için öyle abartısız eksik anlatıyorum ki buna rağmen tepkilere bak demek ki iyi dayanıyorum..

suan hepimizin derdi evlatları oluyor evlenince ben önceden sıkıntı ederdim şimdi mülakat bekliyorum elendim ertesi gün girdim birdaha kazandım yine giricem pes etmem düzenli maaş sonrasi bi saniye çekmem eşim de biliyor kavga ederken dedi sen kızımıda alır beni birakirsin olsaydi seninki diye

Aynen öyle en doğrusu her dediğine hihi deyip gene bildiginizi okumanız

maviningolgesi Kardeş kayınvaliden eşine rastlanmaz türden nadide bir parça, katıksız bir ruh hastası..

Kafayı cinsellikle bozmuş, bu konuda eşiyle olan sorunlarını da büyük bir cömertlikle eşle dostla paylaşıyor anladığım kadarıyla.

Bu insanı gerçek bir hasta olarak kabul edersen psikolojikman rahatlarsın ki öyle yapıyor gibisin.

Allah sana güç kuvvet versin, böyle sakin ve soğukkanlı durdukça bebeğine kimse zarar veremez, sen onu bedensel olarak da ruhsal olarak da güvende tutarsın, Allah a emanet, korkma.

Baya dayaklık yada tımarhanelik

Eşim benim şu anda da üç çocuk sahibi olsam da kendimce maddi yetersizliğim olsa da aile bakımından asla sorun yasamayacagimi bildiği için şu an çocuk yokken bile bişey yapamıyor aksine çekiniyor ailemden. Ailem sonuçta ona iyi ama ben iyi olduğum için iyi, ben kötü olsam eşim beni ezdirse bırakmazlar. Kvyi çok takmıyorum ona en mükemmel gelin olsan sırf oğlu seni seviyor diye yine dusman olur. Sadece henüz çocuğum olmadan beni tahrik edercesine konuşması çok rahatsız etti demek ki dedim çocuğum olsa çekeceğim var..

Çok sağol arkadaşım şu yazdıkların öyle güzel geldi ki bana.. sogukkanliligimi ve aklımı yitirmekten korkuyorum ve bunun için çok dua ediyorum Rabbime. Çünkü evlat başka diyor herkes. Dusunun ben kotu bişey yapmadığım halde oğlu için ağlıyorsa benim cocugumun böyle babaannesi olacak ben öldüreyim o zaman kendimi..
Sen 2 sokak öteye mi taşındin. Ben ülke değiştirirdim ne midesis insanlarmis
Cehennemin dibine gitsen gelecek biri için çok uzağa gitmen ancak hem yerinden eder hem kendi ailenden uzaklaştırsın istemeden. Ve sonuç, o yine sizin yaninizdadir sen ondan kacicam diye biraktiklarinla kalırsın..

Bari küs kalsaydı iyiydi seni sevmeyen kvyi sevilmez çok zor yaşatmış ayirip sevindiği de yeni geçecek bir gelin olsaydı sana daha beteri davransaydi aklin sana gelir sır kapısı dizisi vardı onu izledim kaynanası çok kötü davranmıştı onun gözü komşusunun kızını almaktı oğluna. Ayırdı sora kvnin istediği kızla evlendirdi oğlunu noldu çok kötü davranmaya başladı yeni gelini çok pişman oldu sora eski geline dök istedi yapamadı oğluna dedi bunu bırak eski karına dön dedi olmaz anne onu sen ayirdin bunu ayrılamam dedi yeni eşini dinliyordu hatta yeni gelini kvyi atmıştı ibretlik aldı işte eski gelini buldu ağladı sizladi işte eski gelini iyilik yaptı ona evine aldı yedirdi ictirdi ama içten geçmişti bütün kvlere ibretlik olsun diye rabbim ders verir merak etme. Sen yinede sabret

Sabretmek ten başka çarem yok zaten küsüz biz hala kv ile bu arada eşim de mesafeli.. kv o yüzden sinir bana sanki benim yüzümden gibi. Kendi hatalarından dolayı olduğunu kabul etmektense beni suçlamak daha kolay daha yenilir yutulur anlıyorum onu da :) bizim ki yarın bı gün unutulup gidecek bı türden değil, bı bundan sonra bir ömür böyleyiz. Korumak istediğim tek şey ailem ve çocuğum ileride. O dediğin filmi ben de izledim bu tarz kvlerin sonu hep aynı zaten. İyi dileklerin için de çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…