Tartışmada kim haklı?

Birşey var sizin sesinizi çıkarmanızı engelleyen nedir o? Küçük çocuğunuz mu var, size fiziksel şiddet mi uyguluyor, psikolojik şiddet manipülasyon altında mısınız, boşanmaktan mı korkuyorsunuz? Farkında olarak ya da olmayarak birseyden korkuyorsunuz siz adam bunu hissediyor at koşturuyor, hiç düşündünüz mü neyden çekiniyor olabilirsiniz? Farkında mısınız bilmiyorum adama çıtlatmadan bankayı arayıp yeni kart istemeye çekiniyorsunuz size şiddet uyguluyor mu?

Bence de.Anlayamıyorum ki neden isteyemiyor?Eşi rahat rahat o kadar hakaret edebiliyor ama konu sahibi kendine ait bir şeyi isteyemiyor.İptal bile ettiremiyor.O kadar sindirmiş ki eşi.İstediği kadar pısırık değilim demiş ama haftalık 250 tl ye talim.
Ben de çözemiyorum. Böyle davranan kadınların yüzünden elin kıllı tipsiz herifleri bile kendini iyice nimetten sayıyor. Ben şimdiye çoktan kapının önüne koymuştum.

Kadın asgari ücret alsa bile 8500 tl nin 1000 tl si kendine kalıyor geri kalan 7500 tl yi adam bir güzel harcıyor. Nedir bu adamdaki popülerlik, iltifat anlamadım yani. İsterse brad pitt olsun yedirmem. Ki adamın kıllı göbekli huysuz bir şey olduğuna adım gibi eminim.

Bilmiyorum inanınki. Yazılanları üzülerek okudum. Hepiniz haklısınız bunu hak ettim belkide bilmiyorum. Eşimle konuşmuyorum konuşamıyorum. Bankayı aramadan önce kartımı vermesini isteyeceğim vermezse iptal ettireceğimi de diyeceğim. Aslında pısırık bir insan değilim bazen böyle boş anıma denk geliyor yoksa eşime karşı o kadarda ezilmiyorum
Bir kilo toz şeker 50 tl. 50 tl bile yoksa cebinizde basbaya ezim ezim eziliyorsunuz.
Kredi kartınız da yok belli ki. Elli tl bakın 50 tl bulamıyorsanız eziliyorsunuzdur

Ben de çözemiyorum. Böyle davranan kadınların yüzünden elin kıllı tipsiz herifleri bile kendini iyice nimetten sayıyor. Ben şimdiye çoktan kapının önüne koymuştum.

Kadın asgari ücret alsa bile 8500 tl nin 1000 tl si kendine kalıyor geri kalan 7500 tl yi adam bir güzel harcıyor. Nedir bu adamdaki popülerlik, iltifat anlamadım yani. İsterse brad pitt olsun yedirmem. Ki adamın kıllı göbekli huysuz bir şey olduğuna adım gibi eminim.
Kadın için çok ağır birşey.Çalışıp çalışıp eline hiç bir şey geçmemesi.250 tl eline sayacaksa hiç çalışmasın daha iyi.
Bir de üstüne bu adamların temizliğini yap,çamaşırını yıka,yemeğini yap.Eee bu adamlar ne işe yarıyor o zaman.

Kadın için çok ağır birşey.Çalışıp çalışıp eline hiç bir şey geçmemesi.250 tl eline sayacaksa hiç çalışmasın daha iyi.
Bir de üstüne bu adamların temizliğini yap,çamaşırını yıka,yemeğini yap.Eee bu adamlar ne işe yarıyor o zaman.
Bazı adamlar çok kurnaz gerçekten. Bilerek sessiz sakin, kendi halinde ama maaşlı kadınlarla evlenip sonra kadının hem maaşından hem ev işleri yapmasından faydalanıyolar. Garibim kadıncağız da severek evlendik zannediyor.

krem alma tartışmasında kim haklı'dan çok daha önemli sorunlar var burda bence.
Maaş kartınızı derhal alın elinden, kartı iptal ettirin yenisini isteyin bankadan. Kendiniz için bir krem alamayacaksanız, anneniz için 5 kuruşluk şeker alamayacaksanız neden çalışıyorsunuz ki?
Krem pahalı gelmiş olabilir eşinize ancak bunu ifade ediş şekli çok çirkin. Ben direkt sizinle maaş kartınız için evlendiğini düşündüm .
Dediğim gibi kendi emeğinizin karşılığı olan kartınızı alın ve boşanın bu adamdan, ne saygısı ne de sevgisi var çünkü size karşı. Çokta çirkin bir karakteri var malesef.

Bazı adamlar çok kurnaz gerçekten. Bilerek sessiz sakin, kendi halinde ama maaşlı kadınlarla evlenip sonra kadının hem maaşından hem ev işleri yapmasından faydalanıyolar. Garibim kadıncağız da severek evlendik zannediyor.
Sevgi olsa sen zaten hiç bir şeye benzemiyordun der mi?

Maaş kartımda maalesef ayrı bir dert benim için. Evliliğimizin başında bi gafletle verdim. Bununda kavgasını hep veriyoruz ama maalesef alamıyorum çok üzgünüm
Yeni maaş kartı çıkarın kendinize. Eskisi kayboldu deyin iptal ettirin bankaya. Ve bu 7 yıllık süreçte hep aynı bankadan mi aldınız maaşınızı? Bizim 1 yıl içinde 3 banka d4gisti.

Birşey var sizin sesinizi çıkarmanızı engelleyen nedir o? Küçük çocuğunuz mu var, size fiziksel şiddet mi uyguluyor, psikolojik şiddet manipülasyon altında mısınız, boşanmaktan mı korkuyorsunuz? Farkında olarak ya da olmayarak birseyden korkuyorsunuz siz adam bunu hissediyor at koşturuyor, hiç düşündünüz mü neyden çekiniyor olabilirsiniz? Farkında mısınız bilmiyorum adama çıtlatmadan bankayı arayıp yeni kart istemeye çekiniyorsunuz size şiddet uyguluyor mu?
Çok doğru tespit.
Her serde hayır vardır diyin kartınızı eline alın siz ona 250 TL verin bundan sonra böyle agzine eline diline beline hakim olsin

Hepimizin başı sağolsun. Özür diliyerek sormak istiyorum

Ben 34 yaşındayım. Cildimdeki kırışıklıklar için bir şey yapmak istiyordum ne zamandır. Hani ilerde daha kötü olmasın diye önlem bakımından

Eşimle avmdeyken kozmetik mağazaların birinde krem gördüm. Burda ve başka yerde yorumlarını okuduğum bir kremdi. Çok uzatmak istemiyorum krem yüzünden kavga çıktı. Mağazada almak istemedi parasından dolayı benimde yüzüm asıldı. Eve gidene kadar konuşmadık

Evde kremi alacağımı maaşımdan (kızlar ben çalışıyorum benim maaşım var ama kartım onda) paramı istediğimi söyleyince ağzına gelen herşeyi yüzüme söyledi. Çok morelim bozuldu. Başta parasına bir ton laf etti ama beni kıran şey “ne sürersen sür milyonluk krem sür senden kadın çıkmaz, yedi yıl önce de bir şeye benzemiyordun şimdi de benzemiyorsun” dedi. Üzerimden atamıyorum. Biliyorum benimkisi bu zamanda dert değil ama severek evlenmiştim. Çok üzüldüm.
Kartınızı iptal ettirip başka bir kart çıkartın vermiyorsa, maaşınız da ona yatsın. Ayıya bak diyeceğim de kocanız diye susuyorum. Bu ne ya? Beğenmiyorsa çeksin gitsin. Başkası bakacak mıymış ona, nerenin Brad Pitt'i kendisi pardon? Ayyy hanzo 🤢

Bu adamı koca olarak tutmaya devam ettiğiniz sürece o ağzına geleni söyler, sizin paranızdan ne alacağınıza da karıştır. Bu hakkı siz vermişsiniz ona. 34 yaşında çalışan kadınsınız maaş kartınızı eşinizin eline verip bir kremi bile onun onayı olmadan alamayacak olmayı kabullenip bu düzeni, bu evliliği sürdürdüğünüz için siz haksızsınız.

Çok doğru tespit.
Her serde hayır vardır diyin kartınızı eline alın siz ona 250 TL verin bundan sonra böyle agzine eline diline beline hakim olsin
yani hakikaten zaten normal olanı da bu, eşinin maaşına dokunmaması, ev giderleri için de kendi maaşından vermesi lazım normalde. Bu hepsine el koyup çocuğa verir gibi 250 lira sıkıştırıyor eline , sinirlendim yine ! :sinirli:

Back