Tartışmada kim haklı?

Bilmiyorum inanınki. Yazılanları üzülerek okudum. Hepiniz haklısınız bunu hak ettim belkide bilmiyorum. Eşimle konuşmuyorum konuşamıyorum. Bankayı aramadan önce kartımı vermesini isteyeceğim vermezse iptal ettireceğimi de diyeceğim. Aslında pısırık bir insan değilim bazen böyle boş anıma denk geliyor yoksa eşime karşı o kadarda ezilmiyorum
Bir krem için olay çıkarıyorsa boşuna istemeyin vermez.Konuşmuyorsanız iptal ettirin.Gitsin bankamatikte rezil olsun.İnternet bankacılığı şifrenizi de değiştirin.Erişemesin hesaplarınıza.

Bilmiyorum inanınki. Yazılanları üzülerek okudum. Hepiniz haklısınız bunu hak ettim belkide bilmiyorum. Eşimle konuşmuyorum konuşamıyorum. Bankayı aramadan önce kartımı vermesini isteyeceğim vermezse iptal ettireceğimi de diyeceğim. Aslında pısırık bir insan değilim bazen böyle boş anıma denk geliyor yoksa eşime karşı o kadarda ezilmiyorum
Neden haketmiş olasınız ki ?
Siz çalışıp kazanıyorsunuz , kendinize bir krem bile alamadıktan sonra neden çalışıyorsunuz ?

Bir an önce silkelenin .
Hiç bir kadın böyle bir şiddeti haketmiyor.
Bir an önce harekete geçin , gidin ve kartınızı isteyin hemen .
Vermezse de direk bankayı arayın .

Son düzenleme:
İnanın o kadar üzüldüm ki sizin adınıza. Hala ezilmiyorum diyorsunuz, kendinize kıçı kırık bir krem bile alamıyorsunuz bu nasıl ezilmemek?
Kaç liraydı bu krem cidden merak ettim?

Beğenmediği, biseye benzetmedigi kadinin parasini yiyen adama ne denir? Ettigi lafin ucunun kendine dokundugununda farkında değil. Iptal ettirecegim, karti ver demenize ne gerek var su an? Zaten daha once istemissiniz vermemiş. Su an bankayi arayip kayip çalıntı bildiriminda bulunun

Hanımlar ben çok üzülüyorum böyle konulara. Bakın nolur maaş kartınızı falan vermeyin. Ayrı bir kredi kartınız olsun. Bütçeyi ayrı tutun demiyorum. Bana göre evlilikte senin paran benim param olmaz. Ama bir krem için de bunca laf işitmeye hiçbir kadın haketmiyor.
Eşinize pahalı gelmiş olabilir. Maaşınız oranla yüksek bulmuş olabilir. İnsan gibi söyler. Siz ister alırsınız, ister daha orta yollu başka bir ürün bakarsınız.
Hele ki senden kadın çıkmaz filan gibi çirkin sözlere yorum dahi yapamıyorum.
Çocuğunuz var mı?

Yazildi mi bilmiyorum. Bankayi arayip kartimi kaybettim diyorsunuz. Karta bloke koyuluyor, yeni kart cikartiliyor. Yeni kartinizi esinize vermiyorsunuz.
Eşinin bankamatiğe gidip,kartı soktuktan sonra yüzündeki ifade paha biçilemez.😂Kartı da geri vermez belki.

Eski konudan mesaj;
Fikrini yazan herkese teşekkür ederim eşim almak istemiyor isterse evin tüm işlerini yapsın benim metal parçasına verecek param yok dedi yinede sağ olun
Şaka gibi, sanki kendi parası 1 , sanki kendi evin herhangi bir işini yapıyor 2
Resmen sizin paranızla, sizin iş gücünüzle sizi alaya alıyor. Hala daha pisirik değilim diyorsunuz. Silkelenin kendinize gelin ya. Hiç arkadaşıniz falan da mı yok bunca sene gözünüzü açacak?

Ben de hiç anlaşamıyorum malesef. Geçen gün annemdeydim zaten az para vardı cüzdanda kadına 1 kg. toz şeker alamadım marketten. Bende çalışıyorum bu arada ama eşimde duruyor kart. Kendi maaşımdan harçlık alıyorum haftalık 250₺

Fikrini yazan herkese teşekkür ederim eşim almak istemiyor isterse evin tüm işlerini yapsın benim metal parçasına verecek param yok dedi yinede sağ olun

Eski konularınız…

Gerçekten merak ediyorum, canınız istediğinde bir krem, bir airfryer alamayacaksanız, bunlar için eşinizden izin isteyecekseniz neden çalışıyorsunuz?

Üstelik haftalık harçlık veriyormuş size sanki 10 yaşında çocuksunuz. Kocaman kadın haftada 250 tl harçlık alıyor kocasından. Aklınıza mantığınıza sığıyor mu bu?

Kendimi ezdirmiyorum demişsiniz ama bu basbaya kendini ezdirmek.

Ben 34 yaşındayım. Cildimdeki kırışıklıklar için bir şey yapmak istiyordum ne zamandır. Hani ilerde daha kötü olmasın diye önlem bakımından
Eşiniz ve durum hakkındaki yorumumu yazdım daha önce.

Bu konuda da belki iyi gelir diye size yazmak istedim çünkü bana çok iyi geliyor. Yüz yogası! Yüz yogasını yaptıktan sonra kendimi huzurlu hissediyorum. Yüzüme masaj yapmanın psikolojime ve moduma çok faydası oluyor. Size başlangıç için çok da güzel bir video linki bırakıyorum. Biliyorum şu an ruhunuz çok sıkkın ama belki azıcık faydası olur.

Hepimizin başı sağolsun. Özür diliyerek sormak istiyorum

Ben 34 yaşındayım. Cildimdeki kırışıklıklar için bir şey yapmak istiyordum ne zamandır. Hani ilerde daha kötü olmasın diye önlem bakımından

Eşimle avmdeyken kozmetik mağazaların birinde krem gördüm. Burda ve başka yerde yorumlarını okuduğum bir kremdi. Çok uzatmak istemiyorum krem yüzünden kavga çıktı. Mağazada almak istemedi parasından dolayı benimde yüzüm asıldı. Eve gidene kadar konuşmadık

Evde kremi alacağımı maaşımdan (kızlar ben çalışıyorum benim maaşım var ama kartım onda) paramı istediğimi söyleyince ağzına gelen herşeyi yüzüme söyledi. Çok morelim bozuldu. Başta parasına bir ton laf etti ama beni kıran şey “ne sürersen sür milyonluk krem sür senden kadın çıkmaz, yedi yıl önce de bir şeye benzemiyordun şimdi de benzemiyorsun” dedi. Üzerimden atamıyorum. Biliyorum benimkisi bu zamanda dert değil ama severek evlenmiştim. Çok üzüldüm.
Sen ayrilcak misin ben mi ayriliyim ?

Bloke karti atm yutuyor. Aglayarak eve geri döner 🤣
Aslında adam o kadar hakaret etmiş.Konu sahibi iyi niyetiyle kartımı isteyeyim vermezse iptal ettiririm diyor.O para delisi adam kartını vermez.Konu sahibi iptal ettirip,eşine söylemeyecek.O hakaretlere böyle muamele.Hak ettiği davranış bu yani.

Siz kendinizi baya baya ezdiriyorsunuz. Adamda sirtiniza bitmiş sizi kirbacliyor. Siz kendinize saygı duymazsaniz esinizde duymaz. Maasimi cebime koyup, faturalari internet bankaciligi ile odeyemeyecek, bir krem bile alamayacaksam niye calisayim ki? Birde haftalik 250tl veriyormuş. O harcligi lise öğrencisine versen burun kivirir

Aslında adam o kadar hakaret etmiş.Konu sahibi iyi niyetiyle kartımı isteyeyim vermezse iptal ettiririm diyor.O para delisi adam kartını vermez.Konu sahibi iptal ettirip,eşine söylemeyecek.O hakaretlere böyle muamele.Hak ettiği davranış bu yani.
Ayni seyi savunuyorum. Ipin ucu kacmis artik istemeye, haber vermeye gerek yok. Adamin kendisi neye benziyor acaba. Oyle göze böyle kaş diyeceksin bunlara

Bence de konu sahibi hiçbir şey yapmayacak bu düzen devam eder.

En azından keşke okumasaymış, iş sahibi olmasaymış. Bunca emek, çaba boşuna yani.

Bir sürü ev hanımı tanıyorum kocalarına ne isterlerse aldırıyolar ve kraliçe gibi yaşıyolar. Onların yapabilip konu sahibinin maaşlı olduğu halde yapamadığı şeyi anlayamıyorum.

Bence de konu sahibi hiçbir şey yapmayacak bu düzen devam eder.

En azından keşke okumasaymış, iş sahibi olmasaymış. Bunca emek, çaba boşuna yani.

Bir sürü ev hanımı tanıyorum kocalarına ne isterlerse aldırıyolar ve kraliçe gibi yaşıyolar. Onların yapabilip konu sahibinin maaşlı olduğu halde yapamadığı şeyi anlayamıyorum.
Bence de.Anlayamıyorum ki neden isteyemiyor?Eşi rahat rahat o kadar hakaret edebiliyor ama konu sahibi kendine ait bir şeyi isteyemiyor.İptal bile ettiremiyor.O kadar sindirmiş ki eşi.İstediği kadar pısırık değilim demiş ama haftalık 250 tl ye talim.

Kusura bakma ama sen hiiiiç bişey yapmazsın. Adamın hizmetçiliğini yapmaya maaşını eline saymaya devam edersin. Boşayacak olsan çoktan boşardın, kaçıncı konun bu. Hala kartını iptal ettirmek yerine önce bir konuşucam diyorsun. Aşırı pısırıksın hem de.

Back