• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartışmada kim haklı?

Şimdi baktım eski konuda yazdıklarınıza. Haftalık 250 veriyormuş eşiniz aylık 1000 tl yani.
Çalışıp didinip boğaz tokluğuna yaşıyorsunu. Adam iki maaş yiyor.
Sizin için karlı olan boşanmak. En azından maaş artı nafaka alırsınız. Hatta bu psikolojik şiddeti ispat edip tazminat almaya da çalışın. O parayla da krem airfryer fln alırsınız.
Aylık 1000 tl için çalışıp bu zulmü çekeceğime boşanırım.
Aylik 1000 lira öğrencilere yetmiyor, şaka gibi. Kocaman kadın niye bunu kendine reva görür inanamıyorum. Neden çalışıyorsunuz o zaman şaka gibi.

Şimdi baktım eski konuda yazdıklarınıza. Haftalık 250 veriyormuş eşiniz aylık 1000 tl yani.
Çalışıp didinip boğaz tokluğuna yaşıyorsunu. Adam iki maaş yiyor.
Sizin için karlı olan boşanmak. En azından maaş artı nafaka alırsınız. Hatta bu psikolojik şiddeti ispat edip tazminat almaya da çalışın. O parayla da krem airfryer fln alırsınız.
Aylık 1000 tl için çalışıp bu zulmü çekeceğime boşanırım.
Gerçekten mi. Aylık bin lira okul çocuklarına yetmiyor. Ben sigaram yol param derken haftalık harcıyorum nerdeyse o parayı. Gerçekten kocasına bu imkanları vermemesi gerekiyordu

Ya cidden sorun benim annem de mi çok şaşıyorum. Annem ve babam çalışıyor . Herkesin kartı kendinde ama babam maaşının yatısını anneme verir. Annemin maaşını bile bilmez ona göre ayıptır annemin parasını sorgulamak ayrıca babamın başka geliri de var 2 ev kirası geliyor. Annemin hesabına aktarılıyor. Nasıl maaş kartınızı alıp ondan izin alıyorsunuz yazık günah valla kendinize saygınız yok. Annem de babam da bugüne kadar her istedikleri alıyorlar birbirlerine sormadan gayette durumumuz iyi evde huzur var.

Sizin aileniz normal , konu sahibinin durumu normal değil

Maaş kartınızı alın konu sahibi , böyle evlilik olmaz , hele söylediği laf asla affedilmez asla

Hepimizin başı sağolsun. Özür diliyerek sormak istiyorum

Ben 34 yaşındayım. Cildimdeki kırışıklıklar için bir şey yapmak istiyordum ne zamandır. Hani ilerde daha kötü olmasın diye önlem bakımından

Eşimle avmdeyken kozmetik mağazaların birinde krem gördüm. Burda ve başka yerde yorumlarını okuduğum bir kremdi. Çok uzatmak istemiyorum krem yüzünden kavga çıktı. Mağazada almak istemedi parasından dolayı benimde yüzüm asıldı. Eve gidene kadar konuşmadık

Evde kremi alacağımı maaşımdan (kızlar ben çalışıyorum benim maaşım var ama kartım onda) paramı istediğimi söyleyince ağzına gelen herşeyi yüzüme söyledi. Çok morelim bozuldu. Başta parasına bir ton laf etti ama beni kıran şey “ne sürersen sür milyonluk krem sür senden kadın çıkmaz, yedi yıl önce de bir şeye benzemiyordun şimdi de benzemiyorsun” dedi. Üzerimden atamıyorum. Biliyorum benimkisi bu zamanda dert değil ama severek evlenmiştim. Çok üzüldüm.
G.üm deseydin kızıyorm kusura bakmayın kendileri ne bu adamların sanki biz kadınlar kendimiz için güzel olmayı istiyoruz öncelikle ona neymiş. Ah şu maaş kartı ya kolayına mı geliyor başta insanın neden verilir ki eşe? Bu arada kozmetik ürünlerden önce medikal (eczanede satılan) vilt bakım ğrünlerini deneyim, hem daha uygun, hem daha sağlıklı bence (avene, laroche, vichy gibi)

Parasına kıyamadığı için hakaret edip amacı sizi düşürmek.Maaş kartınızı hemen iptal ettirin.Şifrenizi de değiştirin.Krem yerine botoks düşünün.Kremler o kadar etkili değil.

Allah akıl fikir versin eşine, nasıl bir seviye yoksunluğu bilemiyorum.

7 yıldır demek ki size karşı gram sevgi duymamış, güzel bulamamış ki göreceli bir kavramdır.

Maaşı ve kremi bir kenara bırak, bu adamla 7 gün daha geçirmeye değer mi diye sorgula.

Siz maaş kartını ona vererek sadece basit bir kart değil saygınlığınızi da teslim etmişsiniz maaş kartı kadının dik durma aracıdır gücüdür bak ben evdeyim inan bunun yokluğunu iliklerime dek hissediyorum ben de çok kırılıyorum maalesef.. ama sen o güce sahipken bunu kendi ellerinle teslim.ettiysen..... şaşırıyorum açıkçası

Maaş kartımda maalesef ayrı bir dert benim için. Evliliğimizin başında bi gafletle verdim. Bununda kavgasını hep veriyoruz ama maalesef alamıyorum çok üzgünüm

Yazildi mi bilmiyorum. Bankayi arayip kartimi kaybettim diyorsunuz. Karta bloke koyuluyor, yeni kart cikartiliyor. Yeni kartinizi esinize vermiyorsunuz.

N nanelikedi34 ne yapmayı planlıyorsunuz ?
Bilmiyorum inanınki. Yazılanları üzülerek okudum. Hepiniz haklısınız bunu hak ettim belkide bilmiyorum. Eşimle konuşmuyorum konuşamıyorum. Bankayı aramadan önce kartımı vermesini isteyeceğim vermezse iptal ettireceğimi de diyeceğim. Aslında pısırık bir insan değilim bazen böyle boş anıma denk geliyor yoksa eşime karşı o kadarda ezilmiyorum

Back