- 26 Ağustos 2011
- 245
- 1
bana da bakabilirmisiniz acaba 3 gün sonra evleniyorum:26:
ismim özlem 03-09-1987 nişanlımın adı koray 17-09-1983 şimdiden teşekkür ederim
baktım sorduğunuz soruya.
eşinize hemengüz başında eylül ya da ekim gibi olumlu bir haber gelecek ve kartlar iki çocuğu sevindirmekte fayda var diyor.ağzından büyük laflar çıktıysa sevindirsin iki çocuğu.kartta çıktı.başarı ve onun mutluluğu paylaşan güzel bir kalablaık var.tebrik gelecek size.
turmaline , sorularını göndermedin.
arkadaşlar epeydir buradayım.yarın bayram.artık yoruldum da, yorumlayamaz oldum.herkese iyi geceler.daha sonra tekrar yazacağım.iyi bayramlar.
turmaline , sorularını göndermedin.
arkadaşlar epeydir buradayım.yarın bayram.artık yoruldum da, yorumlayamaz oldum.herkese iyi geceler.daha sonra tekrar yazacağım.iyi bayramlar.
aa pencereçiçeği sen mi bakıyorsun bana da bakar mısıınn
sevgilimle mutlu olacak mıyız evlilik görünüyo mu :))
bütün hayatımı etkileyen çok karman çorman bi ilişkim var ilerisi için bana ne görünüyor acaba düzene girecek mi hayatım ? cevap verirsen çok sevinirim.
ben bakarım hem bugün evdeyim.Sorunuzu yazın, fakat net sorular olsun.belirsiz, ucu açık sorular olmasın.bu arada kartlarım çıkar benim.
Merhaba arkadaşlar. Bende tarotla ılgılenıyorum. 6 yıldır tarotla ugrasıyorum. İsteyenlere bakabilirim. Hepinize iyi bayramlar... :118:
ühü pencereçiçeği beni atlamışsın dün akşam yazmıştım
bi de ideallerimle ilgili ne görünüyo benim sınav işi nolcak?
bu arada iyi bayramlaaarr
bakan olsa belki çıkar. ya ben bana yazıldı cevap ben görmedim, bilemiyorum artık.
banada bakarmisin nasil bakiyorsun sorumu sormsam lasim