Tarot

peki olduğumuz yerden başka bir yere taşınacakmıyız bu olumlu haber sonunda ?
özel msjda yazmıştım eşim sınava girdi die. sınav sonucunda yanii

turmaline , sorularını göndermedin.

arkadaşlar epeydir buradayım.yarın bayram.artık yoruldum da, yorumlayamaz oldum.herkese iyi geceler.daha sonra tekrar yazacağım.iyi bayramlar.

sevgili arkadaşlar;

hepimize iyi bayramlar diliyorum.diliyorumki hepimizin sevdikleri yanımızda olsun.

bana özelden epey mesaj gelmiş.Bu arada dün gece yazarken epey gözden kaçırdığım sorular varmış konu başlığında.onlara da dönmeye çalışacağım sonra.

bugün zor gibi.belki akşam tekrar gelirim.

aa pencereçiçeği sen mi bakıyorsun bana da bakar mısıınn
sevgilimle mutlu olacak mıyız evlilik görünüyo mu :))

ühü pencereçiçeği beni atlamışsın dün akşam yazmıştım
bi de ideallerimle ilgili ne görünüyo benim sınav işi nolcak?
bu arada iyi bayramlaaarr

Merhaba arkadaşlar. Bende tarotla ılgılenıyorum. 6 yıldır tarotla ugrasıyorum. İsteyenlere bakabilirim. Hepinize iyi bayramlar... :118:

bütün hayatımı etkileyen çok karman çorman bi ilişkim var ilerisi için bana ne görünüyor acaba düzene girecek mi hayatım ? cevap verirsen çok sevinirim.

arkadaşa sormuştum ama atlamış galiba rica etsem siz bakar mısınız ? iyi bayramlar bu arada

slm , 1 yılı dolan bir beraberliğim var. ve cok kavga edıyoruz benı cok kısıtlıyor. Bu beraberliğin sonucunu merak edıyorum bızı neler beklıyor acaba
sevgi-celal

bakan olsa belki çıkar. ya ben bana yazıldı cevap ben görmedim, bilemiyorum artık.

artn, ben sana bakmıştım, üzgünüm çok da iç açıcı değildi kartlar ve yazmıştım.geçmiş sayfaları gözden geçirirsen göreceksin.umarım herşey daha farklı olur.

banada bakarmisin nasil bakiyorsun sorumu sormsam lasim

karşılıklı bakınca, genel tarot açılımı yapıyorum ya da farklı tarot açılımları var.geçmiş, bugün , gelecek, çingene yedilisi, roman yıldızı,yelpaze,yıldız,konsey,yedililer(en sevfiğim budur),bir de astroljik daire.bir yıla yayıp ay ay görünenleri not ettiriyorum karşımdakine.

ama buradan, forumda yazıştığımız için önemli bulduğunuz, kararsız kaldığınız bir duruma ilişkin soru soruyorsunuz ben de hemen 2 dak. içinde bakıyorum.daha ayrıntılı birşey buradan zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…