- 16 Ağustos 2011
- 177
- 2
karşılıklı bakınca, genel tarot açılımı yapıyorum ya da farklı tarot açılımları var.geçmiş, bugün , gelecek, çingene yedilisi, roman yıldızı,yelpaze,yıldız,konsey,yedililer(en sevfiğim budur),bir de astroljik daire.bir yıla yayıp ay ay görünenleri not ettiriyorum karşımdakine.
ama buradan, forumda yazıştığımız için önemli bulduğunuz, kararsız kaldığınız bir duruma ilişkin soru soruyorsunuz ben de hemen 2 dak. içinde bakıyorum.daha ayrıntılı birşey buradan zor.
lütfen banada bakarmısın egitim ve ilşki durumum ne olacak:)
parlak bir eğitim hayatı, çalışkan bir öğrenci ve arkasaından gelen güzel fırsatlar çıktı.
canım benim, senin aşk hayatın süper ama iş biraz sıkıntılı.
mecnun ile sana söz, nişan gibi bir durum görünüyor.
fakat iş konusunda üzüntü var.
tsk o zaman ben soru sorayim dun bir iste deneme sürecindeydim o is beni alcak mi
ühü pencereçiçeği beni atlamışsın dün akşam yazmıştım
bi de ideallerimle ilgili ne görünüyo benim sınav işi nolcak?
bu arada iyi bayramlaaarr
Tatlım ne muradın varsa kabul olsun gece gece üşenmemişsin bakmışsin,aşk hayatım süper gerçekten sürpriz bir evlilik teklifi yapıldı bile ama gerisinin gelmesi için benim öncelikle iş konusunu halletmem lazım offff :2:
zahmet olcak ama sevgilimden yeni ayrıldım ilerde biri girecek mi hayatıma nasıl olcak onada bakar mısın tekkrrdan çok sagol çok teşkür ederim:)
peki olduğumuz yerden başka bir yere taşınacakmıyız bu olumlu haber sonunda ?
özel msjda yazmıştım eşim sınava girdi die. sınav sonucunda yanii
ben mi birine açılamıyorum biri mi bana böyle biri varda etrafımda beni sevdigini düşündügüm çok teşekür ettim:)karşılıksız bir aşk var.ya da bir müddet açılamama durumu.ama bir yandan diğeri ile de yine görüşme, kararsız durumlar var.
meslek ne, nasıl bir iş arıyorsun?
arkadaşa sormuştum ama atlamış galiba rica etsem siz bakar mısınız ? iyi bayramlar bu arada
ben önlisans pazarlama mezunuyum ama özel sektörde pazarlama alanında çalışmak istemiyorum diğer çalışabileceğim yer banka. bankacılık çok istiyorum ama kısmet işte
onun dışında banka olmazsa kpss ye girdim 80 aldım ama bu puanla atanmam zor biraz
yıldızlar yağıyor başından.sence ne söylenebilir bunun üstüne başka.
anlamadim sorumun cevabini:d iyi kafa buluyorsun he
anlamadim sorumun cevabini:d iyi kafa buluyorsun he